10 Kedai Aluminium Kuala Lumpur Best & Syorkan

Team A

Kuala Lumpur, ibu negara Malaysia, bukan sahaja dikenali dengan landskap moden dan ciri-ciri megapolisnya, tetapi juga sebagai tempat di mana penggemar aluminium berkualiti tinggi berkumpul.

Dalam pencarian produk aluminium yang memenuhi standard tertinggi, Kedai Aluminium di Kuala Lumpur telah menjadi destinasi utama.

Dari ketahanan hingga rekabentuk yang mempesonakan, Kuala Lumpur menawarkan pelbagai pilihan yang memuaskan untuk keperluan sektor domestik dan komersial.

Mari kita teroka lebih dalam ke dalam dunia kedai aluminium yang berkembang pesat di ibu negara ini !

Senarai Kedai Aluminium Kuala Lumpur Terbaik

Berikut adalah senarai kedai aluminium yang best & syorkan orang ramai di bandar Kuala Lumpur.

1. Kedai Kaca Dan Aluminium

Senarai kedai aluminium Kuala Lumpur yang pertema ini terletak di Kampung Simpang Tiga, menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan dengan aluminium dan kaca.

Menurut ulasan harga yang ditawarkan cukup wajar dengan perkhidmatan yang diberikan dan mudah berurusan, amat disyorkan !

Alamat: Lot 1-2345, Kampung Simpang Tiga, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia


2. Sri Cahaya Aluminium

Bekerja pada pelbagai barangan aluminium dengan pengalaman profesional dan kualiti yang baik.

Sri Cahaya Aluminium adalah ahli dalam pembuatan bingkai aluminium, kabinet kedai, pemasangan tingkap dan pintu aluminium.

Alamat: 9, Jalan SG 8/7, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


3. Wenca Glass & Aluminium Trading

Wenca Glass & Aluminium Trading menyediakan pelbagai barangan aluminium dan kaca, sama ada bingkai foto, bingkai aluminium dengan service terbaik dan kualiti best.

Sama ada perkhidmatan pemasangan tetingkap, pintu aluminium dan mereka juga dapat membina atau memasang dinding aluminium dan kaca untuk mencipta parti-partisi.

Alamat: 548, Jln Cheras, Taman Pertama, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


4. Allglass Sdn Bhd (Shop)

Kontraktor ini dapat membantu dalam perkhidmatan pengubahsuaian barangan cermin dan kaca di kawasan Kampung Pandan, KL.

Mereka dapat memasang dinding aluminium atau kaca untuk mencipta parti-partisi, pemasang tetingkap dan pintu untuk yang sesuai untuk bangunan rumah atau pejabat.

Alamat: No. 3, Kampung Pandan, Wilayah Persekutuan, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia


5. Qowy Steelglass Aluminium Sdn Bhd

Qowy Steelglass Aluminium adalah pakar dalam pembuatan struktur aluminium dan pelbagai konstruksi bahan binaan rumah ataupun pejabat.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan iaitu penambahan panel aluminium, pemasangan siling kaca, pemasangan dinding aluminium dan kaca sama ada banyak lagi.

Alamat: No. 2 Blok A IKS Pandan, Lorong B/3, Kampung Pandan Dalam, 55100 Ampang Jaya, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


6. Maluri Aluminium Sdn. Bhd.

Kedai aluminium Kuala Lumpur ini adalah pembekal aluminium dan barangan pembinaan lain dengan kualiti yang disyorkan untuk anda.

Sama ada mereka merupakan pakar dalam pembuatan pelbagai barangan aluminium seperti pintu, almari pakaian, tetingkap maupun kabinet dapur.

Alamat: 21, Jalan Perdana 6/4, Pandan Perdana, 55300 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, Malaysia


7. Vecoc Aluminium

Vecoc Aluminium adalah kedai aluminium di Kuala Lumpur yang siap membekalkan barangan aluminium dan bahan binaan untuk anda dengan kualiti dan harga yang baik.

Mereka menjual barangan aluminium seperti bingkai aluminium dan pelbagai jenis aluminium untuk pembinaan dan bahan lain.

Alamat: Industrial Park, No. 18 & 20, Jalan 3, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


8. Zeng Yeong Aluminium Frame And Glass

Sekiranya anda sedang mencari kedai aluminium dan kaca kedai ini dapat menjadi cadangan untuk anda berikutnya.

Mereka menjual dan menawarkan perkhidmatan jualan barang aluminium dan kaca seperti bingkai, almari, kabinet dan lainnya.

Alamat: 27, Jalan Pandan Indah 4/4, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


9. Lm. Ali Enterprise

Kontraktor ini dapat memasang tingkap, pintu aluminium, dinding aluminium dan kaca untuk mencipta parti-partisi, bilik pejabat, ataupun perniagaan anda.

Sama ada mereka mahir dalam pembuatan kotak perniagaan, kabinet, memasang pelapis kaca dan banyak lagi.

Alamat: 33, Jalan Genting Kelang, Taman Ayer Panas, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


10. Chea Khean Glass & Aluminium

Senarai terakhir kedai aluminium Kuala Lumpur ini dapat menjadi cadangan untuk anda yang mencari barangan aluminium dan kaca di kawasan Wangsa Maju.

Dengan perkhidmatan yang baik serta harga yang berpatutan, mereka juga memberikan nasihat yang baik mengenai reka bentuk tingkap, kaca dan binaan aluminium.

Alamat: KLSC Wangsa Maju, 9G, Jalan Wangsa Delima 5, Pusat Bandar Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


BACA :

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment