TOP 10 Kedai Aquarium Best Negeri Sembilan

Team A

Jika anda peminat ikan hiasan atau ikan aksi dan mencari kedai akuarium terbaik di Surabaya, anda telah datang ke tempat yang betul.

Kami memilih kedai yang menawarkan produk berkualiti, mempunyai reputasi yang baik di kalangan pencinta ikan, dan memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

Dari segi produk, kedai-kedai ini menyediakan pelbagai jenis ikan hiasan, aksesori akuarium, makanan ikan, tumbuhan untuk akuarium, dan sebagainya.

Untuk itu mari kita terokai bersama dibawah ini sudah kami senaraikan 10 kedai aquarium Negeri Sembilan versi carikedai.com yang dapat menjadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Aquarium Negeri Sembilan Terbaik

1. Akuarium Hon

Senarai pertama Negeri sembilan kedai akuarium bermula dari Akuarium Hon, menjual pelbagai keperluan dan peralatan yang berkaitan dengan akuarium yang cukup lengkap di kawasan Seremban.

Kedai aquarium Seremban ini juga menawarkan bervariasi ikan hiasan, ikan laut, dan haiwan hidupan laut lainnya lengkap dengan makanan ikan dan harga yang ditawarkan kompetitif.

Alamat: 68 G, Jln S2 B21, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Aluminium Negeri Sembilan


2. 99 Tropical Fish Impression & Pets Sdn.Bhd.

Kedai ikan Seremban ini menjual pelbagai ikan eksotik baik itu ikan air tawar dan ikan air laut yang sangat lengkap.

Selain itu mereka juga menjual peralatan aquarium dan tanaman untuk aquascape yang berkualiti.

Bagi anda pencinta hobi ikan, anda mesti datang ke tempat ini, walaupun harga yang ditawarkan agak mahal tetapi pelbagai jenis spesies ikan dan keperluan anda dijamin boleh didapati di kedai ini.

Alamat: PUSAT DAGANGAN, 99, Jalan S2 B19, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


3. Pusat Akuarium Siong Old Shop

Cadangan kedai aquarium Seremban ini menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan dengan aquarium dan ikan sama ada haiwan peliharaan lain yang amat lengkap.

Mereka menjual barangan akuarium dengan kualiti terbaik, sebagai tambahan kepada ikan mereka juga menjual haiwan laut seperti udang, penyu dan banyak lagi yang sangat disyorkan untuk anda.

Alamat: 16, Jalan Za’aba, Seremban, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Negeri Sembilan Near Me


4. Ns Betta House

Kedai ikan laga Ns Betta House disyorkan untuk anda para pecinta ikan laga yang ada di kawasan Seremban, mereka ialah penternak ikan betta yang menghasilkan ikan berkualiti.

Di kedai ikan Seremban ini anda dapat membeli pelbagai jenis ikan laga yang sangat lengkap, sama ada mereka juga menjual tumbuhan akuatik dan makanan ikan dengan harga berpatutan.

Alamat: Lot 1238 kayu ara Mukim, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia


5. Rasah Aquarium

Walaupun saiz kedai agak kecil, kedai ikan Seremban Rasah Aquarium ini menjual jenis ikan yang agak pelbagai dari kecil hingga besar dan juga tanaman aqua dengan harga yang berpatutan.

Sama ada mereka sentiasa berkongsi kepada anda tentang perkhidmatan aquarium dan ikan yang dapat disyorkan untuk anda pemula di hobi ini.

Alamat: 166, Jln KBRH 15, Kampung Baru Rasah, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Negeri Sembilan Near Me


6. Kedai Ikan Nilai Aquatic

Kedai Ikan Nilai Aquatic menjual pelbagai jenis ikan seperti ikan hias, ikan laut, dan ikan air tawar.

Seperti ikan arowana, ikan guppy, ikan emas dan ikan lainnya ada di kedai ini lengkap dengan makanan ikan serta ubat-ubatan.

Daripada itu, kedai ikan Nilai ini juga menjual kebutuhan untuk aquarium/aquascape dengan harga yang wajar.

Alamat: Jalan BBN 4/1a, Taman Desa Jasmin, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia


7. KL Aquatic Sdn. Bhd.

Kedai aquarium Nilai KL Aquatic disyorkan untuk anda keran menjual pelbagai jenis tank aquarium dan pelbagai peralatan atau aksesori berkaitan dengan aquarium yang lengkap serta berkualiti.

Selain itu, mereka juga menjual pelbagai jenis ikan hiasan, ikan laut, ikan air tawar lengkap dengan makanan ikan dan keperluan haiwan peliharaan lain.

Alamat: Pt. 5814, Jalan TS 2/7G, Negeri Sembilan, 71800 Nilai, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Negeri Sembilan BEST


8. Pusat Akuarium Dan Haiwan Chempaka

Kedai aquarium Nilai yang teretak di desa Chempaka ini juga menyediakan kebutuhan barangan untuk aquarium/aquascape yang cukup lengkap dengan harga berpatutan.

Untuk anda yang mencari kedai ikan hiasan, mereka juga ada menjual pelbagai jenis ikan hiasan/ikan laut yang lengkap dengan makanan ikan sama ada kebutuhan atau aksesori haiwan peliharaan lain.

Alamat: Desa Cempaka, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia


9. I.T Fishery & Pet Shop

Menurut ulasan pelanggan I.T Fishery & Pet Shop amatlah disyorkan untuk anda karena toko ini menjual pelbagai kebutuhan aquarium yang lengkap disokong staf yang mesra untuk pelanggan.

Kedai aquarium Nilai ini selain daripada menjual kebutuhan aquarium mereka menjual pelbagai jenis ikan hiasan dengan harga yang murah sama ada perkhidmatan untuk haiwan peliharaan lain.

Alamat: 35, Jalan BBN 6/3A, Desa Cempaka, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Negeri Sembilan


10. Betta farm & breeder

Senarai terakhir ada Betta farm & breeder, mereka adalah penternak ikan laga yang menjual pelbagai jenis ikan laga yang amat lengkap dan berkualiti dengan pemilik yang sentiasa mesra pelanggan.

Selain itu, kedai ikan padanan ini menjual ikan guppies dan lawa-lawa lengkap dengan makanan ikan, jika anda berminat sila datang melawat mengikut alamat yang kami sediakan.

Alamat: Lot 11986 Jalan Abdullah Kampung Jijan Ulu, 71800 Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment