TOP 10 Senarai Kedai Baby Best di Cheras

Team A

Bagi ibu yang ingin memenuhi keperluan peralatan bayi, boleh mengunjungi kedai bekalan bayi yang dipercayai.

Bagi anda yang berada di Cheras, kedai peralatan baby di Cheras ini adalah tempat yang mesti dikunjungi, mana yang terbaik?

Oleh itu, Jom kita baca lebih lanjut, kali ini carikedai.com akan memberikan maklumat yang berkaitan dengan kedai peralatan bayi yang boleh menjadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Baby Cheras Terbaik

1. Tateh Cheras (Baby Store)

Cadangan kedai baby Cheras pertama ada Tateh Cheras merupakan one stop centre dalam menyediakan pelbagai keperluan barangan dan perlengkapan untuk bayi dan ibu baru yang amat lengkap.

Mereka mempunyai staff layanan yang sentiasa membantu dalam pelbagai keperluan pelanggan, service tiptop dan harga pun berbaloi dengan kualiti.

Alamat: 2A-G Jalan Dwitasik 2 Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 10 Kedai Makan Cheras Sedap & Wajib Try


2. Baby Needs Store

Baby Needs Store menjual barangan bayi yang pelbagai pilihan, bermula dari makanan baby, baby gear, produk kesihatan baby, perabot bayi, dan juga ada kebutuhan barangan untuk ibu baru.

Kakitangan di kedai baby Cheras ini sangat membantu dan mesra kepada pelanggan, harga sangat berbaloi, tidak mahal dan terdapat jaminan yang diberikan.

Alamat: No 13G, Jalan Perniagaan Masria 1, Pusat Perniagaan Masria, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia


3. Baby Like Store

Bagi anda calon ibu baru yang mencari kedai barangan bayi dan kanak-kanak yang mempunyai sebahagian besar apa yang anda perlukan untuk bayi baru lahir anda cadangan berikut ada Baby Like Store.

Bermula dari kereta sorong bayi, lampin, pakaian, peralatan makan, peralatan mandi, produk penjagaan kulit bayi dan juga ada barangan untuk ibu.

Alamat: G 12, Jalan SL 1/11 Bandar Sungai Long, Bandar Kajang, 43000 Cheras, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Cheras Paling Di Syorkan


4. Babylove Sdn Bhd

Babylove Sdn Bhd menawarkan produk keselesaan untuk baby yang menyediakan baby kot, tilam bayi, bantal, dan produk keselesaan bayi lain.

Rangkaian produk yang ditawarkan kedai baby Cheras ini amat baik dan perkhidmatan yang mesra menjadikan pengalaman yang berbaloi dengan harga berpatutan.

Alamat: 6, Jalan CJ 1/6, Kawasan Perindustrian Cheras Jaya, 43200 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia


5. Manjaku Baby Mall Sri Permaisuri

Siape yang tak tahu kedai baby Manjaku ada cawangan di Jalan Dwitasik, Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras.

Mereka menawarkan pelbagai pilihan produk dan jenama, sesuai untuk mencari pakaian bayi dan bekalan untuk bayi baru lahir,.

Bagi anda yang datang ke sini akan mendapat keahlian percuma selama 1 tahun.

Alamat: 41, Jalan Dwitasik, Dataran Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 15 Kedai Makan Setapak SEDAP & Wajib Try


6. Babycoo Baby & Mummy Shop

Senarai kedai baby Cheras berikut menjual barangan baby gear yang berkualiti fokus pada penjualan kereta sorong bayi/stroller, baby carrier dan car seat untuk penjagaan keselamatan bayi anda.

Selain daripada itu mereka menyediakan pelbagai jenis pakaian bayi seperti bodysuits, seluar, kain lampin, peralatan mandi, produk keselesaan baby dan lainnya.

Alamat: 56, Jln Temenggung 17/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia


7. Axeana Baby Store

Terletak di Tupperware Brand @Bandar Mahkota Cheras ada Axeana Baby Store merupakan kedai bekalan bayi yang menawarkan produk dan barangan agak lengkap.

Penjual yang sangat jujur, service tiptop, menawarkan perkhidmatan pelanggan yang baik sentiasa membantu anda dalam pelbagai urusan yang anda inginkan.

Alamat: 25-1, Jalan Temenggung 21/9, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia

Baca : 15 Kedai Makan Kampung Baru, Kuala Lumpur Wajib Try


8. PumpOnTheGo Cheras – Breast Pump Breastfeeding Shop – Kedai Pam Susu

Disyorkan untuk ibu baru khususnya ada kedai PumpOnTheGo Cheras, mereka mempunyai promosi yang baik dan juga kakitangan yang sangat berpengetahuan tentang setiap pam payudara.

Perkhidmatan staff sentiasa membimbing anda dengan baik di mana pam yang disyorkan bagi anda dan membolehkan anda untuk mencuba pam pula.

Alamat: Near JPJ, 17-1, First Floor, Jalan Sri Permaisuri 8, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


9. Monsters Baby

Kedai Monsters Baby menawarkan penjualan baby gear khususnya car seat untuk bayi dengan pelbagai umur, stroller atau kereta sorong bayi dan baby carrier dengan kualiti yang baik.

Kedai baby Cheras ini buka setiap hari kecuali hari Minggu, bermula dari jam 09.00pagi-17.00petang anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang kami senaraikan.

Alamat: 23, Jalan Damai Niaga, Alam Damai, 56000 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Sarawak Terbaik


10. Baby Food Izzly Cheras Ampang

Cadangan kedai baby Cheras yang terakhir disyorkan bagi anda yang nak cari kedai makanan baby khususnya di kawasan Cheras dan sekitarnya.

Beralamat di Venice Hill Condominium and Golf Resort, Taman Puteri, mereka menjual pelbagai jenis makanan baby yang berkualiti dan pastinya dapat menyokong kesihatan baby untuk pelbagai umur.

Mendapat ulasan yang baik dengan service pantas, seller yang mesra sentiasa membantu menjelaskan produk yang dijual, kedai ini amatlah disyorkan bagi anda yang nak cari kebutuhan makanan baby.

Alamat: VENICE HILL CONDOMINIUM AND GOLF RESORT, PERSIARAN PUTERI 1, TAMAN PUTERI, Pekan Batu 9 Cheras, 43200 Cheras, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment