TOP 10 Senarai Kedai Baby Best di Sabah

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bayi atau kedai bekalan bayi berkualiti murah di kawasan Sabah? Bagi anda yang mempunyai anak anda atau sedang bersedia untuk kelahiran bayi anda, pasti cari tempat untuk membeli produk bayi yang baik, kan?

Tak perlu risau, di Sabah terdapat banyak pilihan kedai yang menjual pelbagai jenis keperluan bayi, sama ada pakaian, pinggan mangkuk, peralatan mandian, aksesori, mainan, makanan, susu atau produk khas lain untuk si manja anda.

Sebagai bahan rujukan kali ini Carikedai akan berkongsi kepada anda mengenai senarai kedai peralatan bayi terbaik di bandar Sabah, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Baby Sabah Terbaik

1. Baby Wonderland

Ada di Kota Kinabalu senarai kedai baby Sabah pertama kita mulakan dari Baby Wonderland yang beralamat di Block K, Unit 1,2 & 3, Metro Town, Jln Lintas.

Pelbagai peralatan bayi, dari 0 hingga 3 tahun semuanya boleh didapati di sini.

Seperti pinggan mangkuk, peralatan membawa, beg bayi, dan peralatan bayi lain semuanya boleh didapati.

Mengenai harga, tentu saja produk kelengkapan bayi di sini adalah semua harga yang agak berpatutan supaya ia sesuai untuk kelas menengah rendah.

Alamat: Block K, Unit 1,2 & 3, Metro Town, Jln Lintas, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Sabah Best & Syorkan


2. Little Me @ City Mall

Terletak di Lt G City Mall Shopping Centre ada kedai baby Little Me, mereka mempunyai beberapa cawangan di Kota Kinabalu, sangat disyorkan untuk membeli dalam talian semasa wabak ini.

Pelbagai barangan boleh didapati, termasuk peranti car seat, kereta sorong, baby gear, baby carrier, produk keselesaan, produk kesihatan, makanan ringan bayi, dan pakaian bayi harga pun juga murah.

Di samping itu, mereka juga melayani pembelian besar. Pekerjanya menyediakan perkhidmatan yang baik dan juga berkomunikasi dengan pelanggan.

Alamat: City Mall, Lot M – 011 & M – 012, Jln Lintas, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


3. Mothercare – Suria Sabah Mall

Mothercare Suria Sabah Mall adalah cadangan bagi mereka yang mencari peralatan bayi di kawasan Jln Tun Fuad Stephens, 88000 Kota Kinabalu dengan barangan yang berkualiti dan berjenama.

Kedai baby Sabah ini menyediakan peralatan bayi dan kanak-kanak dengan pelbagai pilihan produk dan jenis barangan lengkap., jadi itu merosakkan ibu di Kota Kinabalu.

Apabila membeli di kedai bekalan bayi terdekat, pastikan produk itu berkualiti dan memenuhi standard keselamatan supaya bayi anda selesa untuk digunakan.

Alamat: Unit 3-10, 3rd Floor, Suria Sabah Mall, Jln Tun Fuad Stephens, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sabah Near Me


4. My Little Boss

Cadangan kedai baby Sabah berikut ada My Little Bos yang terletak di Kingfisher Plaza, mendapat ulasan yang baik dari pelanggan kerana perkhidmatan yang baik dan service pun tiptop.

Set lengkap bayi untuk ibu, serta kanak-kanak kecil dan pelbagai produk adalah berkualiti, semuanya boleh didapati, stok siap makanan bayi juga disediakan.

Alamat: 1st floor, 9-1 lot 6, Lorong Plaza Kingfisher, Kampung Likas, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


5. Little Giuk Baby Shop @ Plaza 333 Penampang

Disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Penampang ada kedai Little Giuk Baby Shop yang menawarkan pelbagai produk barangan dan perlengkapan untuk baby dan ibu baru.

Peralatan bayi yang disediakan amat lengkap bermula dari pakaian, pacifiers, pakaian, kereta sorong bayi, tempat duduk kereta, peralatan bayi hingga makanan ringan dan banyak lagi.

Disokong oleh perkhidmatan yang sangat baik, tetapi yang terbaik boleh membeli-belah dalam talian melalui whatsapp dan boleh minta hantar menggunakan perkhidmatan penghantaran dalam talian.

Alamat: Lot 63, level 1, Block H, Plaza 333, Kobusak Commercial Centre 89500, Lorong Bahagia Phase 2, 88300 Penampang, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Sabah Near Me


6. Baby Sunshine

Baby Sunshine adalah kedai yang paling lengkap untuk mencari keperluan bayi jika anda nak mencari pelbagai jenis keperluan, mulai dari pakaian, keperluan mandi, pinggan mangkuk, mainan, hingga makanan bayi khas semuanya ada.

Di kedai baby Kota Kinabalu disokong oleh kakitangan yang ramah dan membantu.

Barangan berkualiti tinggi pada harga relatif rendah.

Alamat: Lot 10,1st Floor, 88 Marketplace Block I, Lorong Pusat Komersil 88/1, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


7. My Baby Kingdom

Ada pula cadangan kedai baby di kawasan Penampang iaitu My Baby Kingdom, pemilik yang sangat ramah dan kakitangan yang membantu serta terdapat banyak pilihan produk bayi di sini.

Mereka juga menyediakan produk Tasneem Naturel yang sebenarnya sukar didapati di kawasan Penampang, disyorkan.

Alamat: Plaza Utama, Ground Floor, Block A, Lot 3-G, Jalan Pintas Penampang, 88200 Penampang, Sabah, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Sabah BEST & Syorkan


8. Little Me @ 1Borneo

Kedai baby Little Me Kota Kinabalu juga ada cawangan di Borneo Mall, disyorkan untuk mencari barangan bayi atau kanak-kanak.

Staff pelanggan sangat ramah dan berpengetahuan dengan barang-barang itu sendiri, sentiasa membantu anda dalam mencari keperluan yang anda butuhkan.

Harga berpatutan akan datang lain kali dan barangan yang ditawarkan amatlah berkualiti.

Alamat: Lot G-110, Ground Floor, 1Borneo Hypermall, 88000, Kota Kinabalu, Sabah 1 Borneo Hypermall, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


9. Little Me @ Imago

Masih ada kedai baby Little Me kali ini cawangan Imago Shopping Mall, pelbagai pilihan peralatan bayi dan kanak-kanak disediakan amat lengkap dengan harga yang wajar dan kualiti yang amat disyorkan.

Anda boleh menghubungi mereka melalui Whatsaap dan juga memesan barangan secara dalam talian melalui perkhidmatan penghantaran yang disediakan.

Staff pun mesra pelanggan, service tiptop anda tak perlu risau jika nak berkunjung ke kedai baby Kota Kinabalu ini.

Alamat: 2-26, 2nd Floor, Lot 26, KK Times Square, Imago Shopping Mall, 1, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Sabah Paling Di Syorkan!


10. Baby Steps

Cadangan kedai baby Sabah yang terakhir ada Baby Steps yang beralamat di Block E, Lintas Square, No 12-1,Lot 38, First, 88300 Kota Kinabalu, Sabah.

Barangan yang dijual di kedai ini bermula dari perlengkapan kesihatan bayi, car seat, stroller, produk penjagaan kulit baby, pampers dan lainnya dijual pada harga yang berpatutan.

Selain itu keperluan pribadi, anda bisa membeli berbagai pilihan kado untuk kelahiran anak, ulang tahun anak, atau kado oleh-oleh untuk anak lainnya.

Alamat: Floor, Block E, Lintas Square, No 12-1,Lot 38, First, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment