TOP 10 Senarai Kedai Badminton Best Kelantan

Team A

Kali ini akan membincangkan tentang kedai badminton Kelantan, sudah tentu ini akan membantu anda mencari kedai badminton yang sesuai untuk dikunjungi.

Jika anda peminat sukan badminton, anda tidak perlu risau jika ingin mencari kedai badminton yang menawarkan pelbagai perkhidmatan di bandar Kelantan.

Jom, ikuti untuk membaca maklumat yang kami sertakan di bawah, berikut ialah beberapa senarai kedai badminton yang disyorkan untuk anda.

Senarai Kedai Badminton Kelantan Terbaik

1. lyaxx sports

Lyaxx Sports menjadi cadangan pertama kedai badminton Kelantan yang ada di Kota Bharu, mereka adalah ahli dalam urusan perangkaian tali/stringing dengan jenama macam Li-Ning dan Yonex.

Kedai badminton Kota Bharu ini menjual pula pelbagai macam kebutuhan dan aksesori badminton.

Dengan service laju dan perkhidmatan pelanggan yang baik, ini disyorkan.

Alamat: Lot 1328-A, Jalan Hospital USM, Seksyen 53, Kubang Kerian 16150 Kota Bharu Kelantan, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Fotostat Best Di Kelantan


2. Kembar Sports

Ada di Jalan Baru, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan, Kembar Sports menawarkan barangan badminton yang agak lengkap bermula dari racket, shuttlecock, beg, dan aksesori lain dengan pelbagai pilihan.

Mempunyai ulasan layanan pelanggan yang baik, kedai badminton Kelantan ini boleh menjadi cadangan bagi anda.

Alamat: PT299, Jalan Baru, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Kelantan Near Me


3. KB Sport

KB Sport di Kota Bahru juga menjual barangan badminton macam racket, beg racket, shuttlecock dan aksesori lain dengan pelbagai jenama yang berkualiti.

Kedai badminton Kota Bharu ini buka tiap hari dari 10.00pg-18.00ptg, disyorkan kerana harganya yang berpatutan dan staff mesra pelanggan.

Alamat: No 188 Tingkat Bawah Seksyen, 12, Jalan Mahmud, Bandar Kota Bharu, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kelantan Near Me


4. Pro KB Sports

Beralamat di Jalan Gajah Mati, No. 781-E, Bandar Kota Bharu ada Pro KB Sports yang menjual barangan sukan khususnya badminton dengan pelbagai jenama yang asli dan berkualiti.

Antara racket, shuttlecock, string, beg dan aksesori boleh anda dapatkan di kedai badminton Kota Bharu satu ini.

Alamat: No. 781-E, Jalan Gajah Mati, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


5. Cathay Enterprise

Disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Tanah Merah Kelantan, cadangan seterusnya ada Cathay Enterprise yang menjual barangan badminton dengan jenama terkenal macam Li-Ning dan Yonex.

Anda tak perlu risau jika nak membeli racket di kedai badminton Melaka ini, kerana mereka mempunyai pelbagai macam pilihan dan disokong oleh perkhidmatan layanan yang mesra.

Selain daripada itu, mereka juga menawarkan perangkaian senar/stringin untuk racket badminton.

Alamat: 14,Jalan Hulu Pasar, 17500 Tanah Merah, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Alat Tulis Kelantan, Malaysia


6. LUKA Sport

Kedai pembekal alatan badminton di JALAN LEMAL, 17000 Pasir Mas, Kelantan ini menjual barangan badminton bermula dari racket, string, jersey, kasut dan aksesori pun ada.

Kebanyakan jenama yang mereka tawarkan adalah Yonex dan Victor yang tentu original, selain daripada itu Luka Sport juga menawarkan perkhidmatan stringing atau perangkaian senar racket.

Alamat: W3/554 A, JALAN LEMAL, 17000 Pasir Mas, Kelantan, Malaysia


7. YB Sports

YB Sports dapat menjadi cadangan berikutnya, mereka ada jual pelbagai macam peralatan badminton yang agak lengkap dengan harga berpatutan.

Menurut ulasan pelanggan kedai badminton Kota Bharu ini menawarkan perkhidmatan yang baik dengan service laju dapat menjadi cadangan anda.

Alamat: Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Elektrik Kelantan Terbaik


8. Faiz Sports

Ada pula cadangan kedai badmintong di kawasan Pasir Mas iaitu Faiz Sport yang menjual barangan badminton dengan jenama Yonex sebagai peniaga yang sah ini berkualiti dan asli.

Mendapat ulasan yang baik dari pelanggan, kedai badminton Kelantan ini juga menawarkan harga yang wajar dengan perkhidmatan yang baik.

Alamat: Jalan Pondok Lama, Kampung Kubang Terap, 17000 Pasir Mas, Kelantan, Malaysia


9. JMY Legacy Sports

JMY Legacy Sport boleh menjadi cadangan bagi anda yang ada di kawasan Pasir Puteh, barang sukan terutamanya badminton ada dijual disini dan juga peralatan badminton dengan pelbagai jenama.

Selain daripada itu mereka juga menawarkan perkhidmatan betulkan tali raket / stringing, harganya pun kompetitif dan layanan mera pelanggan amat disyorkan.

Alamat: NO 66B, Pasir Puteh, 16800 Pasir Puteh, Kelantan, Malaysia

Baca : 13 Kedai Besi Buruk Kelantan Syorkan


10. Qmas Enterprise

Senarai terakhir dicadangkan bagi anda Qmas Enterprise di Jalan Kota Bharu – Pengkalan Kubor, Kampung Pasir Pekan, Kelantan.

Antara barangan badminton yang boleh anda dapati di kedai ini ada racket, shuttlecock, beg, dan senar.

Alamat: 179, Jalan Kota Bharu – Pengkalan Kubor, Kampung Pasir Pekan, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment