TOP 10 Kedai Badminton Best Melaka

Team A

Sukan adalah sebahagian penting daripada gaya hidup sihat, dan memiliki kelengkapan sukan yang berkualiti adalah kunci untuk mencapai prestasi terbaik.

Di Melaka, anda bertuah kerana kami mempunyai beberapa kedai yang menyediakan pilihan kelengkapan sukan badminton berkualiti.

Dalam maklumat carikedai.com ini, kami akan membincangkan sepuluh kedai badminton terbaik yang menawarkan pelbagai kelengkapan sukan.

Senarai Kedai Badminton Melaka terbaik

1. FD Reed Global

Menjual peralatan dan kebutuhan sukan yang amat lengkap, senarai pertama FD Reed Global di Jalan Iks Masjid Tanah 1, Masjid Tanah, Melaka ini amatlah disyorkan bagi anda.

Dengan pelbagai jenama yang berkualiti, anda boleh membeli peralatan badminton macam racket, strings/senar, beg racket, shuttlecock sama ada aksesori badminton atau sukan lainnya.

Alamat: Mt 704, Jalan Iks Masjid Tanah 1, Kompleks Perniagaan, 78300 Masjid Tanah, Melaka, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Fotostat Best Di Melaka


2. Force Sport Batu Berendam MELAKA

Cadangan kedai badminton Melaka seterusnya ini ada Force Sport Batu Berendam yang beralamati di 32, Jalan MJ15, Taman Merdeka Jaya, 75350 Melaka.

Mereka menjual pelbagai kebutuhan badminton dengan pelbagai jenama antara kasut, racket, shuttlecock dan juga perkhidmatan stringing pun ada.

Alamat: 32, Jalan MJ15, Taman Merdeka Jaya, 75350 Melaka, Malaysia


3. AK Sports

AK Sports kadang-kadang sering mengadakan promosi untuk peralatan badminton borong seperti raket, kasut dan keperluan badminton lain.

Jika anda berminat sila datang sesuai alamat yang telah kami senaraikan ini.

Alamat: 13, Jalan Mp 16, Taman Merdeka, 75350 Melaka, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Melaka Near Me


4. Xceed Sport

Xceed Sport di Jalan MP3, Taman Merdeka Permai ini menjual pelbagai aksesori dan peralatan sukan berkaitan dengan badminton sama ada perkhidmatan stringing atau merangkai senar racket.

Kedai badminton Melaka ini terkadang menawarkan harga diskaun pula untuk beberapa perkara, dengan service layanan tiptop dan profesional Xceed Sport disyorkan bagi anda.

Alamat: NO 33, JALAN MP3, Taman Merdeka Permai, 75350 Melaka, Malaysia


5. Smazh Premium Outlet

Cadangan kedai badminton Melaka seterusnya ada Smazh Premium Outlet yang terletak di No 103 Jln Laksamana Cheng Ho, 75000 Melaka.

Barangan atau peralatan badminton Yonex asli di jual di kedai ini, mereka juga menawarkan perkhidmatan stringing dengan pelbagai macam harga yang berbaloi dengan kualiti.

Alamat: 103, Jln Laksamana Cheng Ho, 75000 Melaka, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Melaka Near Me


6. Sports Express

Anda juga boleh membeli barangan badminton macam racket, string, shuttlecock dan aksesori badminton lainnya di kedai sukan Sport Express yang ada di Jalan Pe 3, Taman Paya Emas ini.

Mereka dikenal mempunyai pelbagai produk yang dijual amatlah lengkap, disokong oleh staff kakitangan yang mesra pelanggan Sport Express ini disyorkan.

Alamat: 67, Jalan Pe 3, Taman Paya Emas, 76450 Melaka, Malaysia


7. JO badminton store

Jo Badminton Store boleh menjadi cadangan anda seterusnya, mereka menawarkan pelbagai barangan badminton dan aksesori yang sudah tentu anda butuhkan dengan pelbagai jenama yang original.

Kedai badminton Melaka ini mempunyai pekerjaan rentetan yang boleh anda percayai, sangat disyorkan jika anda memerlukan nasihat dan kepakaran dalam pemasangan semula anda.

Alamat: 426, Jalan Tengkera, 75250 Melaka, Malaysia

Baca : 35 Kedai Makan Di Melaka Paling Sedap


8. Yu Hwa Badminton Hall

Disyorkan bagi anda di kawasan Bachan, cadangan seterusnya ada Yu Hwa Badminton Hall yang merupakan kedai badminton yang cukup lengkap sekaligus mempunyai gelanggang badminton.

Mereka menjual barangan badminton dengan pelbagai jenama macam Victor, Li-Ning, Yonex, dan banyak lagi dengan kualiti yang pastinya asli.

Alamat: Melaka, Taman Widuri, 75350 Bachang, Melaka, Malaysia


9. Jebat Racquet Sports Centre

Ada di Ixora Arena Badminton Hall, Ayer Keroh berikut ialah cadangan seterusnya ada Jebat Racquet Sport Centre yang merupakan pakar dalam urusan racket badminton dan stringing.

Selain menjual pelbagai peralatan badminton, kedai badminton Melaka ini juga menyediakan gelanggang badminton untuk anda dengan harga sewa sekitar RM12 untuk 1 jam permainan.

Alamat: Ixora Arena Badminton Hall, Jalan Ixora, 5th Floor, Bukit Beruang, 75450 Ayer Keroh, Melaka, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Melaka Near Me


10. Barkay Sports Centre

Senarai kedai badminton Melaka terakhir ada Barkay Sports Centre yang beralamat di Kompleks Hang Tuah, Jalan Hang Tuah.

Mereka menjual peralatan sukan yang amat lengkap khususnya badminton dengan pelbagai jenama yang berkualiti dan asli.

Antara barangan yang ditawarkan bermula dari racket, shuttlecock, beg, kasut dan aksesori badminton sama ada perkhidmatan merangkai/stringing.

Alamat: G04, Kompleks Hang Tuah, Jalan Hang Tuah, 75300 Malacca, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment