[Terkini] 8 Kedai Bahan Binaan Negeri Sembilan Best

Carikedai

Mengubahsuai atau membina rumah, rumah kedai, dan pejabat? Jangan lepaskan peluang untuk ke kedai bangunan ini di kawasan Negeri Sembilan untuk mendapatkan semua bahan dan peralatan.

Produk ini dijamin lengkap dan berkualiti tinggi. Harganya berpatutan dan mesra poket. Perkhidmatan ini bermaklumat dan perkhidmatan penghantaran tersedia untuk destinasi dengan cepat. Supaya ia boleh digunakan serta-merta dan tidak menghalang kerja.

Inilah ulasan penuh!

8

Red Aluminium & Hardware Sdn. Bhd

Alamat8 & 9, Jalan Industri 1, Taman Perindustrian Lukut Indah, 71010 Lukut, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00-17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6066510690

Pratama ditubuhkan pada tahun 1997 dan telah berkembang sebagai pasar raya bahan terbesar dan paling lengkap.

Selain pelanggan akhir, kedai bahan binaan lukut juga menjadi rujukan kepada syarikat-syarikat di kawasan Negeri Sembilan untuk mendapatkan bahan binaan.

Harganya agak kompetitif dan sepadan dengan kualiti barangan. Banyak diskaun ditawarkan. Perkhidmatan ini baik dan bermaklumat.

Pekerja berkomunikasi dan biasa dengan produk yang dijual, jadi mereka boleh memberikan nasihat yang munasabah tentang produk yang diperlukan.

Terdapat kemudahan penghantaran ke alamat destinasi dengan cepat dan selamat. Lokasinya strategik dan mudah diakses kerana terletak di tepi jalan utama.

Maklumat produk, kad ahli, dan lain-lain boleh didapati di laman web rasmi. Juga tuding ke IG akaun untuk mengetahui tawaran menarik lain.

Jom Baca : [Terkini] 7 Cadangan Kedai Bahan Binaan Kelantan Best

7

MR.DIY

AlamatNO.G-06 & 1-06, 7 & 8, JALAN HARMONI GEMAS, 1, PUSAT PERNIAGAAN HARMONI, 73400 Gemas, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-22.00
Nombor Telefon+60389611338

MR.DIY adalah langganan dan tempat kegemaran bagi orang-orang Negeri Sembilan dan persekitarannya untuk membeli bahan-bahan.

Produk di kedai bahan binaan gemas ini lengkap dan kualitinya memuaskan. Produk yang dijual adalah bahan asas dan sentiasa sesak dengan pengunjung.

Harganya agak kompetitif dan murah. Perkhidmatan ini mesra, responsif dan pantas. Bayaran boleh secara tunai atau kredit (bayar kemudian). Lokasinya strategik di tepi jalan utama dan terdapat tempat letak kereta yang besar.

6

Wah Fong Enterprise

AlamatLot 1808, Batu 1/4,, 1279 Jalan Jelai – Gemas, 73500 Rompin, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6064576533

Wah Fong Enterprise adalah pilihan terbaik dan cadangan yang baik untuk membeli bahan binaan di kawasan Negeri Sembilan.

Produk ini agak lengkap, jenis dan jenama. Tempat ini adalah salah satu yang terbesar dan bentuknya menyerupai pasar raya.

Harganya agak murah berbanding kedai lain. Pembayaran juga mudah, anda boleh menggunakan kad debit atau kredit.

Perkhidmatan ini mesra dan profesional. Kemudahan penghantaran juga memuaskan, penghantaran percuma lagi.

Tempat ini strategik dan tempat letak kereta luas. Kedai ini adalah langganan untuk orang yang ingin mengubahsuai rumah dan menyewa mereka.

Jom Baca : [Terkini[ 6 Cadangan Kedai Bahan Binaan Alor Setar

5

Rompin Henly Hardware & Timber Sdn. Bhd.

AlamatLot 1809, Batu 1/2, Jalan Gemas, Negeri Sembilan, 73500 Rompin, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6064576467

Kedai bangunan Rompin Henly Hardware & Timber Sdn. Bhd. ini menjual pelbagai bahan asas dan bekalan rumah, seperti batu bata, cat, simen, palam kuasa, paip, dan sebagainya. Tempat itu baik dan baik-baik saja dengan produk yang agak lengkap.

Harganya berpatutan dan murah. Perkhidmatan ini mesra dan responsif. Penghantaran barangan juga cepat dengan kos yang mesra.

4

Sinar Jaya Hardware

AlamatFelda Palong Empat, 73400 Gemas, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00-18.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6064666288

Sinar Jaya Hardware adalah kedai bahan binaan klasik yang telah lama wujud dan bersaing dengan kedai moden dalam menyediakan semua bahan untuk bangunan atau pengubahsuaian. Produk ini agak lengkap dan kualiti sentiasa dikekalkan.

Harganya murah dan cuup bersaing dengan pesaing lain. Perkhidmatan ini mesra dan komunikatif.

Penjual sentiasa biasa dengan pelanggan mereka. Perkhidmatan menghantar barang ke alamat juga memuaskan walaupun kadang-kadang agak lambat.

Kelebihan membeli-belah di sini ialah jika barang yang dibeli masih dibiarkan selepas dibina, penjual bersedia menerima pulangan barangan dan dibayar balik. Tempat ini strategik dan mudah diakses.

Jom Baca : [Terkini] 6 Cadangan Kedai Bahan Binaan Sungai Petani

3

Kim Hoe Trading Sdn. Bhd.

AlamatNo 3284, Taman Muhibbah, Negeri Sembilan, 73200 Gemencheh, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00-17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60133801346

Kim Hoe Trading Sdn. Bhd. boleh menjadi penyelesaian untuk mendapatkan bahan binaan semasa kekurangan bahan pada waktu malam.

Kerana tempat ini terbuka sehingga separuh masa lalu sepuluh petang. Produk ini agak lengkap, dari bahan hingga peralatan pertukangan.

Harganya kompetitif dan agak berpatutan. Perkhidmatan ini mesra dan pantas. Konsep kedai serupa dengan perkakasan ace, menjadikannya lebih mudah untuk memilih produk mengikut keperluan. Lokasinya strategik dan mudah ditemui di kawasan Negeri Sembilan.

2

Cermai Bagus Sdn Bhd

AlamatNo. 3064, Jalan Margosa Maju Utama, Taman Bukit Margosa, 72100 Bahau, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60196666685

Di kawasan Negeri Sembilan, Cermai Bagus Sdn Bhd boleh menjadi cadangan yang baik untuk membeli bahan binaan asas, seperti pasir, bata, simen, besi, konkrit, kayu, cat, takungan, dan pelbagai peralatan rumah yang lain.

Harganya murah dan sangat berpatutan. Perkhidmatan ini mesra dan memuaskan.

Tempat ini terletak secara strategik di tepi lebuh raya dan terdapat kawasan letak kereta yang agak besar. Lawati IG dan FB untuk maklumat produk kedainya.

Jom Baca : [Terkini] 6 Kedai Bahan Binaan Kedah Paling di Syorkan

1

How Soon Hardware Trading

AlamatNo. 2617, Jalan RJ 1/24, Taman Rasah Jaya, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6066311517

Cadangan terakhir serta kedai bangunan OK ialah How Soon Hardware Trading. Tempat ini menyediakan bahan berkualiti lengkap dengan konsep pasar raya dalam bentuk pasar raya.

Tempat itu bersih, barangan disusun dengan kemas, suasana juga selesa. Perkhidmatan ini mesra dan responsif dengan perkhidmatan penghantaran cepat ke destinasi.

Harganya sangat berpatutan dan agak murah. Dijamin berpuas hati membeli-belah di sini.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment