10 Cadangan Kedai Bahan Binaan Pahang Paling Best

Carikedai

Pahang adalah tempat pertama yang dikunjungi oleh pelancong ketika melawat Pahang. Ramai pelancong memilih untuk tinggal di Pahang sebelum meneruskan perjalanan mereka ke lokasi pelancongan lain.

Bagi pemilik hotel atau vila yang ingin membuat bilik atau bangunan baru atau membina rumah kediaman, cadangan ini untuk kedai bangunan di Pahang boleh menjadi rujukan untuk memenuhi keperluan projek.

Bahan ini lengkap, berkualiti dan ketahanan yang sangat baik. Harganya agak berpatutan dan mesra poket. Penjelasan penuh di bawah.

10

Perniagaan Bina Bumi

AlamatBatu Satu Jalan Maran, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092972598

Perniagaan Bina Bumi ditubuhkan pada tahun 2011 dan merupakan depot runcit pertama yang berdiri di Pahang.

Tempat ini menyediakan pelbagai bahan binaan bangunan dari pelbagai jenama. Koleksi ini lengkap dan mempunyai banyak pilihan.

Harganya murah dan berpatutan. Banyak diskaun dan promosi ditawarkan. Konsep kedai pasar raya dan pengunjung bebas memilih sendiri produk yang mereka perlukan. Tempat ini juga luas, selesa, dan bersih dengan susunan barangan yang kemas.

Perkhidmatan ini mesra dan pantas. Pasukan petugas sangat bermaklumat dan membantu pelanggan dalam menerangkan produk dengan baik.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Bahan Binaan Port Dickson Best

9

Sen Hup Hardware Sdn. Bhd.

AlamatTaman Sri Tanjung, 28700 Bentong, Pahang, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60199723326

Kedai bangunan Sen Hup Hardware Sdn. Bhd. menjual bahan asas, seperti pasir, simen, asbestos, cat, hos, dan sebagainya. Koleksi ini agak lengkap dan mempunyai banyak pilihan. Kualiti juga dijamin. Tempat ini bersih dan serupa dengan layan diri.

Harganya murah dan berpatutan. Perkhidmatan ini mesra dan bermaklumat. Pekerja responsif dan cekap dalam membantu memberikan penjelasan terperinci tentang barangan dan penghantaran barangan. Lokasinya strategik di kawasan Pahang dan mudah diakses.

Tempat letak kereta agak luas dan tidak mengganggu aliran lalu lintas.

8

WLS Specialty Hardware (Mentakab)

AlamatUnnamed Road, Taman Perindustrian Temerloh, 28000 Mentakab, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092770216

WLS Specialty Hardware (Mentakab) terkenal sebagai penjual pakar gipsum, galvalume, keluli ringan, trimdek, spandek, dan kelengkapan bumbung yang paling lengkap. Kualiti dijamin dan tidak mengecewakan. Kedai ini menjadi langganan untuk kontraktor projek.

Harganya murah dan mesra. Urus niaga ini juga praktikal dan mudah. Pesanan boleh melalui WA atau telefon dan barangan sedia untuk dihantar ke alamat destinasi dengan selamat dan cepat. Penghantaran ke luar bandar juga boleh.

Perkhidmatan ini mesra dan responsif. Pekerjanya banyak membantu pelanggan dalam mengesyorkan produk yang betul. Kedai ini terletak secara strategik di kawasan perdagangan dan terdapat tempat letak kereta yang besar yang tersedia.

Jom Baca : [Terkini] 6 Kedai Bahan Binaan Seremban Paling di Syorkan

7

Jempol Hardware Trading Sdn Bhd

AlamatNo. 3, Kampung Megat Segama, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60129463962

Jempol Hardware Trading Sdn Bhd adalah salah satu kedai bangunan legenda di Pahang yang ditubuhkan pada tahun 1977 dan masih bertahan sehingga ke hari ini. Produk unggulnya ialah papan lapis (triplex dan multiplex) dan besi.

Harganya sangat berpatutan dan murah. Perkhidmatan ini mesra, mesra, dan kualiti barangan tidak mengecewakan.

Gerai ini mempunyai banyak pengalaman dalam melayani perolehan barangan untuk projek besar dan kecil di kawasan Pahang dan persekitarannya.

6

Syarikat Keong Heng

Alamat9, BA, Jalan Mawar 1, 28400 Mentakab, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-18.00
Nombor Telefon+60169331331

Bangunan Ekspres adalah langganan bagi kontraktor untuk mendapatkan bahan binaan yang murah, cepat dan boleh dipercayai mengikut slogan kedai. Koleksi produk agak lengkap dan berkualiti.

Tempat ini bersih dan selesa dengan reka bentuk seperti pasar mini. Pekerja ramah dan sangat membantu pelanggan dalam mengarahkan ke kedai produk yang dikehendaki dan memberikan cadangan yang betul.

Penghantaran cepat, paling banyak 1 hari. Syarikat Keong Heng juga mempunyai cawangan di Pahang.

Jom Baca : [Terkini] 8 Kedai Bahan Binaan Negeri Sembilan Best

5

Syarikat Nam Huat Chan

Alamat2, Kampung Selatan Kerayong, Triang, 28300, Triang, Pahang, 28300, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092554323

Satu lagi cadangan terbaik untuk mendapatkan bahan binaan ialah kedai Syarikat Nam Huat Chan. Tempat ini menyediakan besi konkrit dan pelbagai bahan lain, seperti cat, paip pvc, dan sebagainya. Stok sentiasa dikemas kini dan tersedia.

Harganya agak kompetitif dan merupakan antara yang paling murah. Perkhidmatan ini mesra dan mesra. Pemilik dan pekerjanya sangat membantu dalam menjelaskan spesifikasi produk dengan baik. Pengebilan barangan juga dijalankan tepat pada masanya dan tidak rumit.

4

Washun Hardware Sdn. Bhd.

AlamatNO 2, Jalan Manchis – Chemomoi, 28730 Bentong, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 08.00-18.00
Nombor Telefon+60129283019

Washun Hardware Sdn. Bhd. terkenal sebagai pakar dan pembekal vynil dan produk siling. Kedai ini juga menyediakan pelbagai jenis bumbung, pemisahan, dek, dan lantai parket. Kualiti dijamin baik dan memuaskan.

Perkhidmatan yang diberikan sangat baik dan profesional. Pekerjanya mempunyai pengetahuan yang baik tentang produknya dan memahami keperluan pelanggan. Pemasangan siling adalah kemas dan tepat pada masanya. Ketukangan juga teliti.

Harga produk agak kompetitif dan setanding dengan kualiti perkhidmatan. Pilihan motif banyak, menarik, dan sentiasa bersedia untuk stok.

Jom Baca : [Terkini] 7 Cadangan Kedai Bahan Binaan Kelantan Best

3

Weng Fong Hardware Trading Co.

Alamat54, 55, 56, Jln Tan Sri Yahya, Bandar Sri Semantan, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60199807210

Di kawasan Pahang, kedai Weng Fong Hardware Trading Co. adalah cadangan yang bagus untuk membeli bahan. Gerai ini dikenali sebagai yang termurah di Pahang. Produk ini lengkap, kedua-dua bahan asas dan perkakas rumah.

Kualitinya baik dan mengikut SNI. Harganya kompetitif dan mesra. Perkhidmatan ini mesra dan sangat memuaskan. Pekerja cepat bertindak balas dan dexterous di tempat kerja. Urus niaga besar boleh diselesaikan dalam beberapa minit dan cepat.

Pesanan barangan boleh melalui telefon atau WA ke nombor yang disenaraikan dan barangan sedia untuk dihantar ke alamat destinasi

2

Syarikat Perniagaan Jaya Makmur

AlamatMalaysia, Pahang, Temerloh, Jalan Kuantan88, Jalan Tengku Ismail邮政编码: 28000
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30-18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60169228301

Syarikat Perniagaan Jaya Makmur adalah pasar raya bahan binaan yang paling lengkap dengan kualiti yang sangat baik. Produk yang disediakan termasuk seramik, cat, paip, peralatan kebersihan, peralatan dapur dan bilik mandi, serta peralatan elektrik dan pertukangan.

Beberapa jenis perabot dan aksesori rumah juga wujud. Harga produk murah dengan banyak diskaun dan promosi menarik lain. Terdapat diskaun tambahan jika anda sudah menjadi ahli pada hari tertentu.

Perkhidmatan ini mesra dan pendidikan. Kakitangan benar-benar memahami produk dengan baik supaya mereka dapat menerangkan kelebihan dan kekurangannya secara objektif.

Jom Baca : [Terkini[ 6 Cadangan Kedai Bahan Binaan Alor Setar

1

IM Hardware & Timber Trading (CA0063210-A)

AlamatNo. 49694, Jalan Gambang Batu 6 1/2, Pahang, 25150 Kuantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 08.30-17.30
Nombor Telefon+601165659338

Jika anda membina rumah atau akan membuat bilik mandi, IM Hardware & Timber Trading (CA0063210-A) menyediakan semua keperluan materialnya. Produknya adalah antara yang paling lengkap dan kualiti tidak mengecewakan. Produk unggulnya ialah seramik dan lekapan bilik mandi.

Harganya sangat kompetitif dan lebih murah daripada tempat lain. Perkhidmatan ini mesra dan mesra. Penjelasan produk pekerjanya adalah baik dan mudah difahami. Jika item yang dibeli tidak sesuai, ia boleh dikembalikan ke kedai.

Pembekal bahan binaan ini bersih dan selesa. Susunan barangan juga kemas. Tempat letak kereta agak mencukupi. Lokasinya strategik di tepi lebuh raya dan mudah diakses.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment