TOP 4 Kedai Basikal Best di Manjung

Team A

Adakah terdapat rakan-rakan yang tinggal di Manjung dan sekitarnya yang mencari cadangan untuk kedai basikal Manjung, pada kesempatan ini masa sangat tepat kami akan kongsikan kepada anda.

Berikut carikedai.com akan membincangkan cadangan untuk kedai basikal Manjung terbaik dan sepenuhnya.

Bagi rakan-rakan yang mencari basikal atau peralatan basikal, anda boleh melawat ke beberapa alamat kedai basikal Manjung yang disyorkan di bawah ini.

Senarai Kedai Basikal Manjung terbaik

1. Kedai Basikal Manjung

Cadangan pertama kita mulakan dari kedai basikal Manjung, kebanyakan jenis basikal yang dijual di kedai ini ialah basikal jalan raya, basikal gunung (MTB) dan ada basikal lumba.

Mereka mempunyai banyak pilihan alat ganti dan perlengkapan untuk pelbagai jenis basikal, perkhidmatan pembaikan basikal yang rosak pun boleh anda temu di kedai basikal Manjung ini.

Alamat: 702, Lorong Kurau 6, Taman Samudera, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia

Baca : 10 Kedai Perabot Manjung Paling Di Syorkan


2. Kedai Basikal Eq

Untuk yang berikutnya ada Kedai Basikal Eq dikenal mempunyai pemilik kedai yang sangat ramah dan membantu, harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan di bawah harga purata yang dikenakan.

Kedai basikal Manjung disyorkan bagi anda yang ingin membaiki basikal mereka dengan harga yang baik dan jika anda juga ingin menggantikan bahagian basikal.

Alamat: 128, Jalan Ppmp 9, Pusat Perniagaan Manjung Point 1, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia


3. Kedai Basikal Kamal

Senarai kedai basikal Manjung ini terletak di Jln Besar Fasa 1C3, 32040 Seri Manjung, menjual basikal macam bmx, mtb , fixie, basikal jalan raya, basikal keranjang dan ada pula basikal untuk kanak-kanak.

Kedai basikal Kamal juga menyediakan aksesori atau alat ganti yang berkaitan dengan basikal, disokong oleh perkhidmatan yang baik dan harga yang berpatutan, kedai basikal Seri Manjung ini amatlah disyorkan.

Alamat: No B8 Bwh, Jln Besar Fasa 1C3, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Kek Manjung Terbaik Dan Di Syorkan


4. Lee’s Bicycle Shop

Lee’s Bicycle Shop menjual basikal dengan pelbagai jenis dan juga ada aksesori atau kebutuhan barangan yang berkaitan dengan basikal di jual di kedai ini.

Perihal harga boleh dirundingkan, sila anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: Malaysia, Perak, Seri Manjung, Blok C-13, Fasa 1C1, Bandar Baru, Sri Manjung, Seri Manjong, Perak邮政编码: 32040


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment