TOP 10 Senarai Kedai Basikal Best di Perlis

Team A

Adakah terdapat rakan-rakan yang tinggal di Perlis dan sekitarnya yang mencari cadangan untuk kedai basikal Perlis, pada kesempatan ini masa sangat tepat kami akan kongsikan kepada anda.

Berikut carikedai.com akan membincangkan cadangan untuk kedai basikal Perlis terbaik dan sepenuhnya.

Bagi rakan-rakan yang mencari basikal atau peralatan basikal, anda boleh melawat ke beberapa alamat kedai basikal Perlis yang disyorkan di bawah ini.

Senarai Kedai Basikal Perlis Terbaik

1. DR Lim Cycle

Pelbagai macam basikal di jual di DR Lim Cycle, bermula dari basikal MTB, basikal jalan raya, BMX sama ada basikal listrik pula dengan harga yang berbeza-beza bergantung kualiti.

Kedai basikal Kangar ini merupakan one stop centre, mereka juga menyediakan alat ganti kebutuhan basikal, aksesori dan perkhidmatan pembaikan basikal yang rosak Dr Lim Cycle sedia kendalikan.

Pemilik kedai DR Lim amatlah mesra dan sentiasa membantu dalam urusan terkait basikal anda.

Alamat: No.12, Jalan Medan Niaga, Taman Seri Firdaus, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Cermin Mata Best Di Perlis


2. Vita Bicycle

Senarai berikut ada Vita Bicycle yang juga mendapat ulasan baik dari pelanggan, dikenal dengan service yang tiptop dan pemilik yang mesra pelanggan dengan barangan yang dijual semua berkualiti.

Jenis basikal yang dijual di Vita Bicycle bermula dari basikal jalan raya, basikal mtb, basikal lipat, basikal hybrid sama ada aksesori dan alat ganti basikal yang disediakan amatlah lengkap dengan harga wajar.

Alamat: Kompleks Perniagaan Masjid Tunku Syed Putra, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


3. Jejawi K.S.Low Bicycle Shop

Ada di Jalan Jejawi tepatnya di Kampung Bakong ada Perniagaan K.S. Low yang menjual basikal untuk kanak-kanak dengan pelbagai jenis basikal dan harga yang ditawarkan murah boleh dirundingkan.

Menurut ulasan pelanggan kedai basikal Perlis ini juga mempunyai perkhidmatan pembaikan basikal, service pun tiptop, mesra pelanggan, pilihan alat ganti basikal pun ada, disyorkan.

Alamat: Fasa 2, 107, Jalan Jejawi – Tambun Tulang, Kampung Bakong, 01000 Kangar, 02600 Arau, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Perlis


4. Cheng Teik Kedai Basikal

Kali ini di kawasan Arau ada kedai basikal Cheng Teik, memanglah kedai basikal ini agak kecil mereka juga menyediakan jenis basikal yang tak cukup banyak baik itu basikal terpakai maupun baharu.

Tetapi mereka juga ada jual alat ganti untuk basikal dan kebutuhan barangan yang berkaitan dengan basikal boleh di dapati di kedai basikal Arau satu ini.

Alamat: 176, Arau, 02600 Arau, Perlis, Malaysia


5. BS Khor Trading

Kebanyakan jenis basikal yang dijual di BS Khor Trading adalah basikal untuk kanak-kanak dengan pelbagai bentuk dan harga yang pastinya murah anda boleh rundingkan terkait harga.

Bagi anda yang ingin membeli basikal untuk anak tercinta anda, mungkin BS Khor Trading boleh menjadi pilihan.

Alamat: batu1/2jalan padang telela 02600, 02600 Arau, Perlis, Malaysia

Baca : TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best Perlis


6. Perniagaan Booy

Perniagaan Booy menjual basikal terpakai dan basikal baharu bermula dari kanak-kanak, pertengahan umur dan dewasa dengan harga yang wajar.

Kedai basikal Perlis ini juga ada jual alat ganti atau bahagian ganti basikal yang agak lengkap.

Alamat: Unnamed Road, 02600 Arau, Perlis, Malaysia


7. BIKE PATH GALLERY

Semua basikal yang dijual di Bike Path Gallery adalah basikal baru yang pastinya berkualiti, bermula dari basikal untuk kanak-kanak dan basikal MTB dijual pada harga yang berpatutan.

Mereka juga sedia aksesori untuk basikal, jika anda berminat sila anda berkunjung ke kedai sesuai alamat yang telah disenaraikan.

Alamat: NO.9, TINGKAT BAWAH JALAN SATU, MEDAN PULAI, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perlis BEST & SYORKAN


8. Toh Lee Bicycle Shop

Ada di Pusat Bandar Kangar, Toh Lee Basikal menjual basikal terpakai dan basikal baru bermula dari basikal kanak-kanak, basikal bmx dan basikal MTB mereka jual dengan harga berpatutan.

Bagi anda yang nak membaiki sepeda yang rosak anda boleh datang ke kedai basikal ini, mereka juga menyediakan alat ganti untuk basikal.

Alamat: Pusat Bandar Kangar, 01000 Kangar, Perlis, Malaysia


9. Ayu Bicycle

Terletak dengan kawasan Arau cadangan berikut ada Ayu Bicycle yang mempunyai service tiptop, mudah dan harga yang tawarkan pun berpatutan.

Mereka menawarkan pelbagai jenis basikal yang amat lengkap macam basikal lumba, basikal MTB, basikal lipat dan ada pula basikal untuk kanak-kanak.

Kedai basikal Perlis ini juga menawarkan perkhidmatan pembaikan basikal, amatlah disyorkan kan.

Alamat: R9, Kampung Keriang Dan, 02500 Kangar, Perlis, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perlis Near Me


10. Yew chai bike

Senarai kedai basikal Perlis yang terakhir ada Yew Chai Bike mereka menjual basikal tak terlalu lengkap akan tetapi untuk alat ganti basikal disediakan dan ada pula perkhidmatan pembaikan basikal.

Mereka adalah pakar dalam urusan pembaikan atau ubah suai basikal lumba, basikal jalan raya dan basikal MTB.

Alamat: Jalan bukit keteri, Taman emas, 02400 Kangar, Perlis, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment