TOP 6 Kedai Basikal Best di Temerloh

Team A

Adakah terdapat rakan-rakan yang tinggal di Temerloh dan sekitarnya yang mencari cadangan untuk kedai basikal Temerloh, pada kesempatan ini masa sangat tepat kami akan kongsikan kepada anda.

Berikut carikedai.com akan membincangkan cadangan untuk kedai basikal Temerloh terbaik dan sepenuhnya.

Bagi rakan-rakan yang mencari basikal atau peralatan basikal, anda boleh melawat ke beberapa alamat kedai basikal Temerloh yang disyorkan di bawah ini.

Senarai Kedai Basikal Temerloh Terbaik

1. Boys Bicycle and Service Centre

Kedai basikal AhBoys di kampung paya kecil menjadi cadangan kedai basikal Temerloh yang pertama, dikenali dengan perkhidmatan pembaikan basikal yang amat baik, pemilik sentiasa mesra dan boleh beri nasihat terkait urusan basikal.

Harga yang ditawarkan amatlah berpatutan, bermula dari basikal lipat, basikal jalan raya, basikal kanak-kanak, mtb dan spare part ada jual di kedai basikal AhBoys ini disyorkan bagi anda.

Alamat: Kampung Paya Kecil, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia

Baca : TOP 7 Kedai Perabot Temerloh BEST & BERKUALITI


2. Nine speed adventure trading

Saiz kedai basikal Temerloh ini memanglah agak kecil, mereka ada jual basikal baru dan basikal terpakai macam basikal untuk kanak-kanak, basikal mtb dan basikal jalan raya.

Perkhidmatan yang ditawarkan sangat cekap dan memuaskan, boleh dicadangkan untuk perkhidmatan yang berkaitan dengan basikal.

Alamat: MR 14, Jalan Kampung Paya Pulai, Paya Pulai, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia


3. Saudagar Hock Seng Choon

Saudagar Hock Seng Choon menjual pelbagai jenis basikal untuk kanak-kanak dan orang dewasa, daripada basikal MTB biasa, basikal jalan raya dan basikal elektrik / skuter juga ada.

Selain menyediakan peralatan berbasikal (helm, loceng, tayar dan aksesori lain), mereka juga menyediakan penyelenggaraan dan pembaikan basikal.

Alamat: Malaysia, Pahang, Temerloh, Jalan Tengku Ismail, c-26 & 27邮政编码: 28000

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Temerloh Sedap


4. PowerNet Enterprise

PowerNet Enterprise ialah kedai yang memberi tumpuan kepada basikal lumba dan basikal jalan raya yang boleh anda ubah suai sesuai kemahuan anda agar lebih baik dan menonjol.

Untuk aksesori dan spare part basikal ada jual di kedai ini, perkhidmatan service ringan dan pembaikan basikal pun anda boleh dapatkan di PowerNet Enterprise

Alamat: No.22, Tingkat Bawah, Jalan Bahagia 31, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia


5. Lucky Toys & Bicycle Enterprise

Menjual basikal untuk kanak-kanak bermula dari jenis basikal bakul, basikal lipat, basikal jalan raya dan ada juga basikal MTB denga harga yang berpatutan.

Lucky Toys & Bicycle Enterprise boleh jadi cadangan bagi anda yang nak cari kedai basikal untuk kanak-kanak dengan perkhidmatan yang baik dan harga disyorkan pula.

Alamat: 39, Jalan Semantan Baru 2, Bukit Semantan, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Bahan Binaan Temerloh Best


6. Qlasco Toys Temerloh

Senarai kedai basikal terakhir ini menjual khusus basikal anak-anak dan juga basikal listrik.

Dikenali dengan layanan dari staff sangat bagus dan mesra pelanggan.

Harga sangat berpatutan dan barangan yg dijual sangat up to date

Alamat: No.41, 43, Jalan Sudirman, Bandar Sri Semantan, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment