TOP 10 Senarai Kedai Basikal Best Kuantan

Team A

Berbasikal adalah satu sukan yang tidak boleh dilupakan kerana selain mudah dilakukan, berbasikal juga memberikan manfaat kesihatan yang hebat dan mesra alam.

Berikut adalah maklumat tentang kedai basikal terbaik dan paling dipercayai di Kuantan yang boleh menjadi cadangan anda.

Dapatkan produk pada harga yang berpatutan dan juga produk berkualiti terbaik.

Senarai Kedai Basikal Kuantan Terbaik

1. KBR Cycle

Senarai kedai basikal Kuantan yang pertama kita mulakan dari KBR Cycle yang ada di Jalan Bukit Setongkol, Taman Wawasan, 25200 Kuantan.

Kedai basikal berkonsep moden ini menjual jenis basikal yang amat lengkap, untuk basikal custom anda boleh buat di KBR Cycle sesuai dengan anda yang mahukan dan tentu budget pun harus ready.

Mereka juga menyediakan pelbagai barangan atau alat ganti yang berkaitan dengan basikal, terkait urusan harga yang ditawarkan kompetitif.

Alamat: A125, Jalan Bukit Setongkol, Taman Wawasan, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca :  8 Kedai Perabot Kuantan BEST & BERKUALITI


2. CYCLE ZONE Bicycle Shop

Cadangan berikut ini ada Cycle Zone Bicycle Shop, kedai basikal Kuantan ini menjual basikal jenis bmx, basikal untuk kanak-kanak, basikal gunung, basikal lipat dan banyak lagi dengan pelbagai pilihan.

Dengan harga yang berpatutan, kedai basikal Cycle Zone juga menawarkan perkhidmatan pemasangan, pembaikan basikal dan sama ada perkhidmatan penghantaran.

Alamat: No: A27, 1, Jln Penjara, Taman Raya, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia


3. JBS Bike Trading

JBS Bike Trading menjual jenis basikal yang amatlah lengkap dengan pelbagai jenis sama ada untuk orang dewasa atau kanak-kanak disediakan di kedai basikal Kuantan ini amatlah disyorkan.

Mereka juga ada jual bahagian basikal, aksesori dan kebutuhan barangan basikal macam tayar, gear, brek tangan dengan harga basikal yang mereka tawarkan amatlah pelbagai tetapi murah dapat dirundingkan.

Alamat: Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : 25 Kedai Makan Kuantan Paling Ramai


4. Kheng Ho Motors

Bagi anda penggemar basikal jalan raya dan basikal gunung (MTB) kedai basikal Khen Ho Motor dicadangkan bagi anda, banyak barangan yang baik dan produk berkualiti berbaloi dengan harga.

Mereka dikenali dengan perkhidmatan pelanggan yang mesra, service tiptop dan juga kedai basikal Kuantan ini ada jual pelbagai macam bahagian ganti basikal atau komponen yang berkaitan dengan basikal.

Alamat: A-81, Jalan Air Putih, Taman Harapan, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia


5. KSH Bicycle Ah Sun Motors Two

Kedai basikal Ah Sun Two di Jalan Dato’ Wong Ah Jang menawarkan perkhidmatan penjualan basikal, aksesori terkait basikal, dan komponen basikal disediakan amat lengkap di kedai basikal Kuantan ini.

KSH Bicycle Ah Sun Motors Two disyorkan bagi anda yang nak cari khususnya basikal lumba, basikal mtb dan basikal lipat dengan kualiti yang amat baik dengan harga yang pantas.

Alamat: 25, Jalan Dato’ Wong Ah Jang, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Jam Kuantan Terbaik


6. Kuantan Mountain Bike Centre

Bukan sahaja menjual basikal MTB, kedai basikal Kuantan berikut ini juga menawarkan jenis basikal lipat, basikal custom dan basikal jalan raya pada harga yang berpatutan.

Kuantan Mountain Bike Center juga menyediakan aksesori berbasikal seperti helm dan sarung tangan, selain untuk komponen basikal seperti tayar, pedal, bingkai dan lain-lain yang anda juga boleh ke sini.

Alamat: Ground Floor, B-170, Jalan Dato’ Lim Hoe Lek, Kuantan, 25200, Kuantan, Pahang, 25200, Malaysia


7. Shortcurrent Bike

Anda boleh membeli basikal tersuai di kedai basikal Shortcurrent Bike, mereka pakar dalam membuat bingkai basikal dan juga basikal yang diubah suai di kawasan Kuantan, Pahang.

Selain basikal tersuai mereka ada jual basikal jalan raya dan MTB dengan pelbagai macam pilihan dan kualiti.

Kedai basikal Kuantan ini adalah solution bagi anda penggemar berbasikal jarak jauh.

Alamat: LOT 7 TINGKAT BAWAH KOMPLEKS TERMINAL MAKMUR (SEBELAH UTC, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : 6 Senarai Kedai Pertanian Kuantan BEST


8. LeRun Bicycle Shop Lim Trading

Senarai berikut ada LeRun Bicycle Shop yang ada di Jalan Besar, 25000 Kuantan, mereka menjual basikan jenis bmx, mtb, basikal lumba, basikal jalan raya dan ada basikal untuk kanak-kanak.

Pemilik kedai basikal Kuantan ini amatlah mesra pelanggan, staff pun profesional dalam sebarang pembaikan basikal, harga berpatutan, jualan dan pembaikan sentiasa tersedia!

Alamat: 44, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia


9. Rizal Cycle Trading

Jenis basikal yang disyorkan oleh Rizal Cycle Trading ialah basikal gunung dan basikal jalan raya ada dijual disini dengan kualiti yang amat baik dan harga pun berpatutan.

Tak hanya jual basikal, kedai basikal Kuantan ini juga sedia barangan dan spare part basikal untuk memenuhi kebutuhan pelanggan, disokong oleh perkhidmatan yang baik ini adalah solutioun dalam urusan basikal.

Alamat: Taman Permatang Badak, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Bahan Binaan Kuantan Best


10. Tokpa Cycle

Cadangan kedai basikal Kuantan terakhir ini ada Tokpa Cycle yang beralamat di Jalan Sungai Isap Aman, Perumahan Sungai Isap Satu, Kuantan.

Menjual pelbagai macam jenis basikal yang berkualiti, bermula dari basikal mtb, bmx, basikal lipat, basikal jalan raya dan basikal kanak-kanak dijual pada harga yang wajar.

Mempunyai perkhidmatan pelanggan yang mesra dan baik membuat Tokpa Cycle disyorkan bagi anda.

Alamat: a13, Jalan Sungai Isap Aman, Perumahan Sungai Isap Satu, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment