√ 7 Kedai Bunga Terbaik Jitra & Berkualiti

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bunga yang dipercayai dan termurah di Jitra ?

Anda tidak perlu risau memandangkan terdapat banyak kedai bunga untuk keperluan sejambak dan pelbagai jenis bunga yang agak disyorkan.

Mengenai kedai bunga, terdapat 7 senarai kedai bunga di kawasan Jitra yang boleh menjadi rujukan untuk anda.

Di manakah mereka berada? Untuk maklumat lanjut, anda boleh menyemak terus cadangan kedai bunga Jitra yang disyorkan bagi anda berikut ini.

Senarai Kedai Bunga Jitra, Kedah

1. FloristJitra

Kedai bunga Florist Jitra yang berada di Jalan PJ 2/2, Kampung Tok Kesop ini menyediakan pelbagai jenis bunga segar untuk pelbagai acara seperti perkahwinan, ulang tahun, dan majlis rasmi lain.

Selain daripada itu mereka menyediakan pula pakej hadiah yang menggabungkan sejambak bunga dengan item lain seperti coklat, boneka, atau kad ucapan.

Alamat: 239, Jalan PJ 2/2, Kampung Tok Kesop, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


2. Coway Jitra by Ain Baha

Berikut ini ada cadangan kedai bunga Jitra iaitu Coway Jitra by Ain Baha terletak di NO 11, Jalan Belimbing 1, TAMAN BELIMBING, 06000 Jitra.

Mereka menawarkan pelbagai pilihan bunga rose yang cantik dan pelbagai warna sama ada owner pun ramah dan mudah berurusan.

Ada pula perkhidmatan penghantaran sesuai alamat anda yang membuat kedai ini disyorkan.

Alamat: NO 11, Jalan Belimbing 1, TAMAN BELIMBING, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


3. Homebro Decor

Jika anda ingin mengejutkan orang yang anda sayangi dengan bunga yang bukan hanya sejambak biasa, maka kedai Homebro Decor adalah tempat yang betul.

Mereka menawarkan pelbagai pakej daripada mahal sampai ke murah, bermula dari bouquet bunga untuk gift, dekorasi dan majlis tertentu owner mereka amatlah mesra dan kedai mudah ditangani.

Alamat: Lot 48,Plot 21, C-MartBDI, Jalan Ilmu, Kampung Pantai Halban, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


4. Gubahan Bunga

Kedai gubahan bunga Wan Hantaran Enterprise dapat memenuhi keperluan anda dalam urusan menyediakan gubahan bunga pelbagai saiz dengan hasil yang baik, kemas, dan dalam masa yang singkat.

Disyorkan untuk pelbagai majlis macam perkahwinan, hadiah hantaran, vlentine dan banyak lagi.

Alamat: Jalan PJ 2/2, Kampung Tok Kesop, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


5. Eazy Party & Co.

Terletak di No.83, Jalan Bandar Darulaman ada Eazy Party & Co, kedai ini mengkhususkan diri dalam sejambak bunga, seperti hari lahir, tamat pengajian, perkahwinan, dan lainnnya, dari saiz kecil hingga besar.

Di samping itu, Eazy Party & Co juga sangat disyorkan untuk hadiah unik, walaupun produk itu berkualiti tinggi, tetapi harganya agak berpatutan.

Alamat: No.83, Jalan Bandar Darulaman, Bandar Darulaman, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


6. Nur Salam Creation

Jika anda lebih suka bunga arthifical atau sejambak plastik tahan lama, kedai Nur Salam Creation ini adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Untuk harganya agak murah dan sejambak juga boleh didapati dalam pelbagai varian dan warna.

Apa yang pasti ialah sejambak yang dihasilkan oleh Nur Salam Creation menggunakan bunga tiruan yang berkualiti supaya hasilnya kelihatan mewah.

Alamat: NO 60 BATU 14 JALAN HOSPITAL DAERAH, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia


7. PAK NON NURSERY

Pak Non Nursery menawarkan tumbuhan bunga hiasan dalam pasu termasuk pelbagai jenis bunga bermula dari mawar, orkid, tulip, hingga teratai.

Kedai bunga Jitra ini dikhususkan untuk pelbagai jenis bunga dalam pasu yang boleh digunakan untuk mencantikkan bilik, rumah, dekorasi dan kegunaan lain.

Alamat: 34, K109, Kampung Bata, 06000 Jitra, Kedah, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment