10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Klang Paling di Syorkan

Carikedai

Bagi pemilik kenderaan beroda empat dan juga pencinta dunia automotif, filem tingkap mungkin tidak asing lagi bagi anda.

Walau bagaimanapun, filem kaca, yang diketahui mempunyai pelbagai faedah, masih sering disalah tafsir, terutama bagi mereka yang masih baru dalam aksesori kereta ini.

Ramai yang berpendapat bahawa pemasangan filem tambahan pada kaca kenderaan beroda empat hanya sebagai aksesori pelengkap atau hanya untuk estetika.

Tetapi sebenarnya andaian ini benar-benar salah memandangkan fungsi kepingan nipis yang dipasang di bahagian luar kaca kereta boleh memberikan banyak kelebihan, dan bukan hanya hiasan.

Terdapat begitu banyak kes jenayah yang telah berlaku kepada pemandu kenderaan hari ini, mungkin salah satu puncanya ialah kelewatan pemilik untuk melengkapkan kenderaan mereka dengan filem tingkap.

Ini sudah tentu menjadikan kereta cenderung mudah untuk diketahui dan akhirnya berjaya memikat pelbagai orang untuk melakukan jenayah. Atas sebab ini, memasang filem tingkap menjadi pilihan yang tepat.

Nah, bagi anda yang tinggal di Klang, Selangor. terutamanya di bandar Klang, berikut adalah senarai bengkel filem kaca yang dipercayai yang boleh anda pilih jika anda ingin memasang filem tingkap berkualiti dan harga rendah yang terbaik.

1

Master Windscreen Specialist

AlamatNo 30G, Jalan Mahogani 1/KS7, Bandar Botanik, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60139320327

Adakah anda berminat untuk mencantikkan rupa kereta impian anda untuk menjadikannya kelihatan lebih elegan?

Dalam kes itu, Master Windscreen Specialist adalah tempat yang paling sesuai untuk digunakan sebagai penyelesaian.

Harapan Jaya juga cukup terkenal di kalangan pencinta automotif di Klang, kerana perkhidmatannya sangat baik, pilihan produk filem kaca lengkap dan berkualiti tinggi pada harga borong yang rendah.

Selain kereta, Master Windscreen Specialist juga bersedia untuk mencantikkan rupa kaca rumah, bangunan, dan lain-lain.

Berpengalaman untuk masa yang agak lama, bengkel ini telah disokong oleh juruteknik profesional dan boleh dipercayai dalam bidang mereka.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Bangi Paling Best

2

Windscreen Repair Klang

AlamatNo.37, Grd Flr, Jalan Bayu Tinggi 1a, Bandar Bayu Tinggi, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60166203485

Ketika memasang filem tingkap di Klang, Windscreen Repair Klang juga merupakan salah satu tempat terbaik yang boleh anda pilih.

Produk filem kaca yang ditawarkan di sini juga sangat lengkap, terdapat Oneway, Riben, Black dan Sunblast dengan harga bermula dari 90 ribu meter. Nah, ia murah, bukan?

Perkhidmatan pemasangan filem tingkap ini bersedia memberikan paparan terbaik untuk kereta, rumah, bangunan dan pejabat. Dengan bantuan juruteknik profesional, hasilnya sangat kemas.

3

Tukar Cermin Kereta Klang

Alamat53 JALAN MOHD TAHIR 8/KS02, TAMAN SAUJANA,OFF SUNGAI JATI, 41200 KLANG, SELANGOR, Jalan Sungai Jati, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60169680805

Untuk menambah keselesaan semasa memandu dalam keadaan panas hari ini, Tukar Cermin Kereta Klang bersedia membantu menolak haba dengan filem tingkapnya.

Mahukan bukti? Datang sahaja ke 53 JALAN MOHD TAHIR 8/KS02, TAMAN SAUJANA,OFF SUNGAI JATI, 41200 KLANG, SELANGOR, Jalan Sungai Jati, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.

Ini adalah peniaga sah yang bersedia melayani penjualan dan pemasangan filem tingkap Tukar Cermin Kereta Klang dengan jaminan rasmi.

Bukan sahaja kenderaan beroda empat, Tukar Cermin Kereta Klang juga bersedia melayani panggilan memasang filem tingkap di rumah, pangsapuri, bangunan, dll.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Sabah Paling di Syorkan!

4

Pakar Cermin Kereta Klang

AlamatJalan Tun Abdul Razak, Taman Sri Andalas, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60123120390

Senarai seterusnya adalah Pakar Cermin Kereta Klang yang terlibat dalam penjualan dan pemasangan pelbagai filem tingkap, sama ada bangunan, hotel, rumah, restoran, kereta, dll.

Pakar Cermin Kereta Klang kedai ini mula ditubuhkan sejak lama dan sudah mempunyai banyak pengalaman yang disokong oleh juruteknik profesional dan harga yang rendah.

Pakar Cermin Kereta Klang juga bersedia menerima panggilan ke alamat anda tanpa dikenakan bayaran tambahan.

Kaedah ini mudah, hanya dengan memanggil nombor telefon yang disenaraikan.

5

Kedai cermin kereta

AlamatNo.53, Jalan Mohd Tahir 8/KS02, Off, Jalan Sungai Jati, Taman Saujana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60169680805

Kedai cermin kereta, yang berpangkalan di No.53, Jalan Mohd Tahir 8/KS02, Off, Jalan Sungai Jati, Taman Saujana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia.

Kedai cermin kereta juga bersedia untuk menyediakan perkhidmatan pemasangan kaca kereta atau bangunan.

Perkhidmatan ini memuaskan dan hasilnya sangat baik. Secara keseluruhan, disyorkan!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Terengganu Best

6

Ezy Windscreen Specialist

AlamatLot 73, Jalan Batu Tiga, Kawasan 15, 41300 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60172658809

Ezy Windscreen Specialist di kedai pengedar ini, anda juga boleh mendapatkan pelbagai jenama filem kaca terkenal seperti Huper Optik, SoparGard, Glass Fussion, Vprotect, dan banyak jenama lain.

Menurut ulasan pelanggan, perkhidmatan kedai ini juga sangat memuaskan, yang telah disokong oleh produk berkualiti dan dikendalikan oleh juruteknik profesional yang bersedia melayani panggilan untuk seluruh kawasan Klang.

7

Vim Auto Glasses

Alamat33-0, 1, Lorong Batu Nilam 1A, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60333233688

Bagi anda yang tinggal di kawasan Klang dan sedang mencari perkhidmatan pemasangan filem kaca, Bengkel Vim Auto Glasses di Lorong Batu Nilam 1A, Bandar Bukit Tinggi bersedia memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Bukan sahaja menyediakan perkhidmatan pemasangan filem tingkap, tetapi juga menyediakan pelbagai alat ganti kereta. Ia terletak di lokasi yang strategik dan sangat mudah dicapai.

Jom Baca : [BEST] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Perak

8

Koon Lee Cermin

AlamatBandar Bukit Tinggi, 41200 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon

Dikenali sebagai Koon Lee Cermin, kedai ini bukan sahaja tempat yang bagus untuk perundingan mengenai filem kaca.

Berdasarkan ulasan pelanggan, perkhidmatan Koon Lee Cermin ini juga agak memuaskan, hasilnya kemas, harganya agak murah dan boleh dirunding. Jadi, adakah anda berminat?

9

Dsg Auto Glass

AlamatNo.3(ground floor),Jalan Tiara 2D/KU1,, Pusat Perniagaan BBK, Bandar Baru Klang, 41150, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60333431281

Ramai yang memberi kepuasan kepada ribuan pelanggan menjadikan Dsg Auto Glass dipercayai sebagai salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan pemasangan filem tingkap di Klang.

Bagi anda yang ingin mendapatkan filem kaca berkualiti seperti V Kool, Solar Gard, atau filem auto 3M pada harga yang berpatutan, serahkan sahaja kepada Dsg Auto Glass dan segera kunjungi kedai terus di No.3(ground floor), Jalan Tiara 2D/KU1,, Pusat Perniagaan BBK, Bandar Baru Klang, 41150, Selangor, Malaysia.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kuala Lumpur Best

10

Kapar Auto Glass Sdn. Bhd.

AlamatNo. 491, Jalan Kapar, Kawasan 19, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60333452330

Seperti namanya, bengkel ini adalah salah satu perniagaan pakar yang menyediakan dan memasang filem tingkap kereta berkualiti yang agak popular di Klang.

Kapar Auto Glass Sdn. Bhd. menyediakan pilihan filem tingkap yang sangat lengkap seperti LLumar, Solar Gard, Iceberg, 3M-Auto Film, Masterpiece, Spectrum, Maxpro, Sun Polar, dll.

Kedai ini juga merupakan ejen rasmi filem tingkap jenama. Jadi pelanggan tidak perlu risau.

Perkhidmatan pemasangan juga dikendalikan oleh juruteknik yang boleh dipercayai dan bersedia menerima panggilan ke alamat yang anda Klang. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi CP yang ada.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment