[BEST] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Perak

Carikedai

Dengan pelbagai jenama dan jenis filem tingkap kereta yang kini beredar di pasaran, menjadikan aktiviti memilih aksesori kereta kini bukan lagi satu perkara yang boleh dilakukan secara sembarangan.

Kerana jika anda memilih pilihan yang salah, terutamanya sehingga anda memasangnya salah, maka anda sendiri akan mendapat kerugian.

Nah, berdasarkan itu, kita mesti pandai memilih tempat untuk menjual filem tingkap kereta berkualiti di Perak dan menyediakan perkhidmatan pemasangan profesional.

Tetapi sebelum membeli filem tingkap, mula-mula periksa tahap kegelapan dan keselamatan.

Jangan biarkan ia hanya kerana anda ingin selamat dan privasi dilindungi, sebaliknya menggunakan pilihan yang terlalu gelap untuk akhirnya mengganggu keselamatan.

Tahap kegelapan filem tingkap pasti berbeza, bergantung pada kedudukannya.

Untuk mendapatkan pilihan yang tepat dan tidak mengecewakan, anda mesti memberi perhatian kepada tindak balas terhadap haba dan jaminan.

Perkara terakhir yang perlu dipertimbangkan semasa membeli atau memasang filem tingkap kereta di Perak adalah harganya.

Barangan palsu, apa sahaja bentuknya, akan sentiasa berharga jauh lebih murah daripada yang sebenar.

Oleh itu, agar tidak membuat pilihan yang salah, di bawah ini kami telah meringkaskan cadangan untuk kedai filem kaca yang dipercayai di Perak bagi anda yang ingin mendapatkan kualiti terbaik.

1

S18 Kedai Cermin Kereta

AlamatS18, Kedai Cermin Kereta -DR Cermin, Jln. Kuala Kangsar, Taman Hock Aun, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–18.00
Nombor Telefon+60122613554

Bagi anda yang tinggal di sekitar kawasan Perak, S18 Kedai Cermin Kereta adalah tempat yang paling disyorkan untuk mencantikkan penampilan kaca kenderaan kegemaran anda.

Bukan sahaja filem tingkap kereta, kedai ini juga menyediakan pelekat dan pelekat pemotong untuk kaca bangunan, rumah, atau bangunan lain.

Anda perlu tahu bahawa S18 Kedai Cermin Kereta adalah salah satu kedai cermin kereta ipoh yang berpusat di S18, Kedai Cermin Kereta -DR Cermin, Jln. Kuala Kangsar, Taman Hock Aun, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kuala Lumpur Best

2

Ultra Cool

AlamatNo. 15, Jalan Kelicap, Pekan Baru, 34200 Parit Buntar, Perak, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60106639999

Ultra Cool adalah salah satu syarikat pakar yang bersedia melayani perkhidmatan pemasangan filem tingkap untuk kereta dan bangunan.

Produk filem kaca yang ditawarkan di sini adalah 100% asli dari jenama terkenal seperti Solar Gard, VKool, Sunpolar, Llumar, Spectrum, 3M Auto Film, Masterpiece, Crystal Ice, Iceberg dan Nex Gard. Jika tidak tulen, jaminan pulangan wang.

Bagi anda yang ingin berunding tentang memilih filem tingkap yang betul & terbaik untuk kenderaan kegemaran anda, kedai cermin kereta parit buntar boleh dipercayai.

3

Dr Cermin Taiping Perak

Alamat6, Jalan Asam Kumbang, Kampung Asam Kumbang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon++60195516990

Nah, jika sebelum ini di sekitar kawasan Taiping, maka seterusnya kita akan beralih ke Dr Cermin Taiping Perak.

Ini juga merupakan salah satu cadangan kedai cermin kereta taiping terbaik untuk memasang filem tingkap kereta.

Di kedai ini, kualitinya agak memuaskan kerana ia menawarkan jenama terkenal seperti 3M, V Kool, Solar Gard, Iceberg, Masterpiece, Crystal Ice, Sparta, dll.

Jadi, untuk keperluan filem kaca, anda boleh mempercayakannya kepada Sinar Variasi Filem Dr Cermin Taiping Perak.

Bagi anda yang mempunyai soalan mengenai produk, harga atau lain-lain, sila hubungi CP yang ada.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kelantan Best

4

Seng Keong Cermin Kereta

Alamat62, Jln Gopeng, Kampung Masjid, 31900 Kampar, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60165016133

Terletak di 62, Jln Gopeng, Kampung Masjid, 31900 Kampar, Perak, Malaysia, Seng Keong Cermin Kereta menerima dan menyajikan perkhidmatan pemasangan untuk 3M, VKool, Cpf1, Llumar dan Apache Security (Anti-Gedor, Axe & Bullet).

Bukan sahaja melayani pemasangan filem tingkap, Seng Keong Cermin Kereta juga menyediakan perkhidmatan mencuci kereta, reka bentuk dalaman, pemasangan audio kereta, kit badan dan nanoceramik yang dikendalikan secara langsung oleh kakitangan yang boleh dipercayai dan profesional dalam bidang mereka.

5

Ipoh Auto Glass

Alamat15, Jalan Leong Tian, Off Jalan Bendahara, Taman Taiping, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6052498399

Ipoh Auto Glass juga termasuk dalam senarai kedai atau bengkel terbaik di Perak yang bersedia untuk menyediakan dan menyajikan perkhidmatan pemasangan aksesori kereta anda.

Ipoh Auto Glass bersedia untuk melayani pemasangan ke rumah atau pejabat pada kadar yang agak berbeza-beza.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Pulau Pinang Best

6

Kedai Pakar Cermin Kereta Tan

AlamatPulai Business Centre, 23, Jalan Pbc 1, Simpang Pulai, 31300 Kampung Kepayang, Perak, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6053577315

Kedai Pakar Cermin Kereta Tan adalah kedai yang menjual dan menyajikan perkhidmatan pemasangan filem kaca percuma untuk seluruh kawasan Perak.

Kedai ini menyediakan filem tingkap pelbagai jenama terkenal, seperti 3M Auto Film, Masterpiece, Nex Gard, Iceber, Spectrum, Solar Optima, Llumar, VKool, CPF1, Riben Standart, dll.

7

Pakar Cermin Sejati

Alamat11, Tmn Berpadu, Jalan Lumut, 32000 Sitiawan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60165503776

Berpangkalan di 11, Tmn Berpadu, Jalan Lumut, 32000 Sitiawan, Perak, Malaysia, Pakar Cermin Sejati adalah bengkel pakar untuk memasang filem tingkap dan pelekat pemotong.

Walaupun tempatnya agak kecil, tetapi mengenai kualiti, Kirana Motor menyediakan 100% produk asli dan telah disokong oleh sumber profesional yang berpengalaman dalam bidang mereka.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Johor Paling Best

8

Pakar Cermin Kereta ST

AlamatNo.9 Jalan Mustaffa Al-Bakri, Jalan Sultan Abdullah, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60189090910

Untuk mendapatkan aksesori filem tingkap kereta terbaik, Pakar Cermin Kereta ST di No.9 Jalan Mustaffa Al-Bakri, Jalan Sultan Abdullah, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia anda juga boleh andalkan.

Mengapa Pakar Cermin Kereta ST? Kerana ini adalah peniaga 3M Malaysia yang sah dan mempunyai jaminan 5 tahun yang disokong oleh juruteknik berpengalaman.

Untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan, kedai cermin kereta teluk intan juga menyediakan perkhidmatan pemasangan percuma untuk semua wilayah di seluruh Perak.

9

WL Auto Glass Specialists

Alamat7, Lengkok Rishah 2, Pusat Perniagaan Rishah, 30100 Menglembu, Perak, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60125049909

Satu lagi senarai bernama WL Auto Glass Specialists ialah pengedar pakar yang menjual dan memasang filem tingkap yang terletak di 7, Lengkok Rishah 2, Pusat Perniagaan Rishah, 30100 Menglembu, Perak, Malaysia.

WL Auto Glass Specialists bersedia untuk melayani pemasangan pelekat pemotong dan letupan, filem tingkap (oneway / cermin &motif) untuk kereta, rumah, bangunan atau ruang pejabat pada harga yang agak rendah.

Bagi mereka yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan WL Auto Glass Specialists, anda boleh datang terus ke tempat tersebut.

Atau jika anda malas ke lokasi, kedai ini bersedia untuk berkhidmat ke rumah. Jadi, adakah anda berminat?

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Kedah Paling Best

10

Anson Windscreen Specialist

AlamatPT3350, Jalan Manggis, Taman Manggis, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6056235488

Anson Windscreen Specialist adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam penjualan dan pemasangan filem tingkap pakar sama ada untuk bangunan, hotel, pejabat, restoran, kereta dan lain-lain.

Ditubuhkan buat kali pertama di Perak, kedai ini sudah mempunyai banyak pengalaman dalam bidang filem tingkap dan telah disokong oleh profesional yang juga bersedia untuk datang ke tempat anda tanpa dikenakan bayaran tambahan.

Mengenai kualiti, Anson Windscreen Specialist tidak perlu diragui kerana kedai ini menjual pelbagai jenama terkenal, seperti Sun Perfection, PerfectGuard, 3M Black Beauty, Crystal Ice, dan banyak jenama terkenal lain.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment