TOP 10 Kedai Cermin Mata Best Di Sarawak

Team A

Dengan pelbagai pilihan cermin mata bergaya dan kanta berkualiti, kedai cermin mata menjadi tujuan utama untuk menjaga mata anda.

Sokongan pakar optometris kami akan memastikan anda bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga mencapai kesihatan mata yang optimum untuk perjalanan jauh ke hadapan.

Sekiranya anda berada di bandar Sarawak dan mencari kedai cermin mata terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul.

Berikut ialah senarai kedai cermin mata Sarawak yang boleh dicadangkan untuk anda, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Cermin Mata Sarawak Terbaik

1. Unity Optic

Senarai pertama kita mulakan dari Unity Optic yang mempunyai kakitangan sangat ramah, mereka sentiasa memberi penjelasan yang baik terkait keadaan mata dan mecadangankan cermin mata yang sesuai bagi anda

Perkhidmatan yang ditawarkan amatlah banyak bermula dari pembaikan cermin mata, rundingan yang berkaitan dengan masalah mata atau cermin mata, pemilihan cermin mata, pemeriksaan mata dan banyak lagi.

Alamat: No 10&11, Ground Floor, Lot 4271,Block 16, Everise Supermarket, Jalan Stutong, Taman BDC Stampin, Jalan Stutong, Taman Bdc, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Badminton Best Sarawak


2. 2A Optical

Bagi anda warga Kuching pasti tak asing lagi dengan kedai cermin mata 2A Optical yang terletak di Sublot 50, Block D1, Saradise, Jalan Stutong, Taman Bdc.

Mereka diiktiraf oleh perkhidmatan optik lengkap mereka yang terdiri daripada jualan cermin mata, pemeriksaan mata, perkhidmatan membuat cermin mata, perundingan dan banyak lagi.

Service yang laju dan layanan yang cekap membuat pelanggan amat puas, selain daripada itu mereka juga ada perkhidmatan penghantaran, harganya pun berbaloi, amatlah disyorkan.

Alamat: Sublot 50, Block D1, Saradise, Jalan Stutong, Taman Bdc, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


3. OptiVision Optometry

Senarai berikut dicadangkan bagi anda di kawasan Lawas, Sarawak ada Optivision Optometry yang menawarkan perkhidmatan berkaitan dengan kesihatan mata dan cermin mata.

Menurut ulasan pelanggan kedai cermin Sarawak ini mempunyai service yang cekap, kualiti terbaik dan harganya pun berbaloi.

Alamat: Lot 2618, Jalan Gaya, 98850 Lawas, Sarawak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Gunting Rambut Best Sarawak


4. Ronnie Optic Sibu

Bagi anda warga Sibu ada cadangan Ronnie Optic cawangan Sibu ini mempunyai banyak cawangan di bandar Sarawak, mereka dikenal dengan perkhidmatan optic yang amat lengkap dan harga murah.

Anda boleh memesan cermin mata sesuai yang anda mahukan, mereka juga menyediakan cermin mata untuk bergaya, dan perkhidmatan kesihatan mata sama ada rundingan berkaitan dengan mata dan cermin mata.

Alamat: 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia


5. E Optical

E Optican di Jln Kampung Nyabor, Pekan Sibu menjual pelbagai gelas harimau yang lengkap dengan kanta yang anda perlukan baik itu cermin mata untuk aksesori dan kesihatan mata.

Harga yang ditawarkan amatlah berpatutan, mereka juga ada rundingan yang berkaitan dengan masalah mata dan kadang-kadang terdapat program diskaun atau promosi.

Alamat: 65, Jln Kampung Nyabor, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Fotostat Sarawak Best


6. Elite Optometry

Masih ada di bandar Sibu ada Elite Optometry yang terkenal dengan perkhidmatan profesionalnya yang berkaitan dengan perkhidmatan pemeriksaan kesihatan mata anda oleh doktor berpengalaman.

Tentunya kedai cermin mata Sarawak ini juga mencadangkan cermin mata yang sesuai dengan kebutuhan anda, layanan yang cekap dan barangan yang berkualiti menjadikan kedai ini disyorkan.

Alamat: No. 13, Ground Floor, Jalan Bengkel, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia


7. i Care Optical

Terletak di Kin Orient Plaza disyorkan bagi anda i Care Optical yang menjual pelbagai cermin mata baik itu untuk kesihatan mata maupun untuk aksesori boleh juga.

Mereka juga ada perkhdimatan pemeriksaan mata untuk menentukan keadaan mata dan keperluan pembetulan penglihatan.

Alamat: UG13 Kin Orient Plaza, Jalan Tun Abang Hj Openg, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aluminium Sarawak Best & Syorkan


8. EyeMax Vision

Ada di City One Megamall Kuching cadangan berikut ialah EyeMax Vision yang menjual pelbagai macam jenis cermin mata untuk kesihatan dan tren fesyen terkini.

Mereka juga ada jual kanta lekap, sama ada perkhidmatan terkait pemeriksaan kesihatan mata dan banyak lagi dengan kualiti yang baik dan harga yang kompetitif.

Alamat: City One Megamall, 1, Jalan Song, Taman Phoning, 93350 Kuching, Sarawak, Malaysia


9. Sun Optic

Di kota Samarahan, Kuching ada Sun Optic mendapat ulasan yang amat baik kerana mereka berpengalaman dalam urusan optic kesihatan mata dan industri terkait.

Mereka menawarkan pakej untuk cermin mata ia termasuk bingkai dan cermin sama ada perkhidmatan pengecekan mata, pilihan pelbagai jenis kanta dan banyak lagi.

Alamat: 1st Floor Sublot 82, Survey Lot 9276 Block 2 Land District, Bandar Riyal, 94300 Kota Samarahan, Sarawak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Sarawak Near Me


10. Metro Optical & Optometrist

Senarai terakhir kedai cermin mata Sarawak ialah Metro Optical & Optometrist, mempunyai doktor berpengalaman yang bersedia untuk berkhidmat konsultasi mengenai masalah kesihatan mata anda.

Staff layanan sentiasa membantu dalam urusan kebutuhan cermin mata yang anda mahukan, selain daripada itu masih banyak perkhidmatan lain yang ditawarkan oleh kedai Metro Optical ini.

Service yang cekap dan mesra pelanggan serta harga yang berpatutan menjadikan kedai cermin mata Kuching ini disyorkan bagi anda.

Alamat: Sublot 116, Ground Floor, Lorong Metrocity Boulevard 3A Section 65 KTLD, Jalan Matang, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment