√ 7 TOP Kedai Elektronik Syorkan & Berkualiti di JOHOR

Carikedai

Kehadiran peralatan elektronik telah menjadikan kehidupan manusia lebih maju, semua kerja rumah mudah dan cepat, dan lebih ringan. Supaya ia menjadikan manusia dapat menjimatkan masa dan usaha.

Untuk mencari perabot elektronik terbaik, ia sering berhadapan dengan sebilangan besar kedai elektronik sedia ada. Dalam memilih kedai perlu berhati-hati dan tepat, supaya tidak kecewa dan sukar dalam memfailkan tuntutan jaminan.

Oleh itu, kami membuat semakan cadangan kedai elektronik terbaik, termurah dan paling lengkap di Johor yang boleh digunakan sebagai rujukan anda dalam membeli-belah untuk memenuhi keperluan isi rumah.

1

SERI BP ELECTRONICS SDN BHD

Alamat4, Jalan Rotan Utama, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–20.00
Nombor Telefon+6074383085

Produk ini dijamin baik, berkualiti, dan dijamin secara rasmi. Banyak tawaran promo dan diskaun, menjadikan harga yang ditawarkan jauh lebih murah.

Perkhidmatan ini sangat baik dan sabar. Pembelian barangan bersaiz besar, perkhidmatan penghantaran disediakan ke rumah dengan selamat.

Kedai itu, yang terletak di Jalan Rotan Utama, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, adalah salah satu tempat membeli-belah yang paling lengkap untuk peranti elektronik isi rumah di Johor. Pilihannya adalah pelbagai, seperti mesin basuh, televisyen, peti sejuk, koma ajaib, dan sebagainya.

Produk ini dijamin baik, berkualiti, dan dijamin secara rasmi. Banyak tawaran promo dan diskaun, menjadikan harga yang ditawarkan jauh lebih murah.

Perkhidmatan ini sangat baik dan sabar. Pembelian barangan bersaiz besar, perkhidmatan penghantaran disediakan ke rumah dengan selamat.

2

Darson

Alamat76, Jalan Rugayah, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–20.00
Nombor Telefon+6074316701

Siapa yang tidak tahu kedai elektronik ini, Darson adalah kedai elektronik yang tersebar di pelbagai wilayah di Malaysia, salah satu cawangannya adalah di Batu Pahat, Johor

Tidak syak lagi, Darson juga merupakan salah satu tempat kegemaran untuk membeli-belah elektronik di Batu Pahat. Koleksi produk agak lengkap, seperti pengisar, peti sejuk, televisyen, pameran, pengadun, ketuhar, gelombang mikro, dan sebagainya.

Kualiti barangan adalah yang terbaik dan mempunyai jaminan rasmi. Harga mesra dan ringan di dalam poket.

3

Yau Electronic Services

Alamat92 & 94, Jalan Dedap 4, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–20.00
Nombor Telefon+6073518798

Jika anda ingin membeli peralatan elektronik, Perkhidmatan Elektronik Yau Perkhidmatan Elektronik adalah tempat yang tepat untuk pergi.

Di sini terdapat peti sejuk, mesin basuh, dispenser, pembesar suara audio, penghawa dingin, televisyen, dan banyak lagi.

Terdapat pelbagai telefon bimbit terkini dari pelbagai jenama terkenal. Semua produk dijamin kualiti dan jaminan rasmi.

Harganya kompetitif dan agak murah berbanding kedai-kedai di sekitarnya. Perkhidmatan ini sangat mesra dan deft. Lokasinya juga strategik

4

Perniagaan Yan Chang

Alamat89, Jalan Dedap 6, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–18.30
Nombor Telefon+6073540681

Kedai Yan Chang Business yang terletak di Jalan Dedap 6, Johor Jaya menyediakan pelbagai peralatan elektronik dan kelengkapan rumah yang agak lengkap.

Bermula dari TV, sistem bunyi, mesin basuh, koma ajaib, peminat, peti sejuk, dan banyak lagi.

Harganya menjimatkan dan murah. Kualiti barangan adalah baik dan perkhidmatannya mesra dan tangkas.

5

Perniagaan Elektrik Gan (HQ)

Alamat39&40, Jalan 9/17, Perjiranan 9 Taman Air Biru, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 11.00–20.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6072524191

Gan Electric Business (HQ) adalah salah satu pusat jualan elektronik terbesar dan paling lengkap di Pasir Gudang, Johor.

Tempat ini menawarkan pelbagai produk seperti peti sejuk, televisyen, penghawa dingin, mesin basuh, gelombang mikro, peminat, ketuhar, dan lain-lain.

Kualiti produk dijamin dan dijamin secara rasmi kerana ia berasal dari jenama seperti, Panasonic, LG, Toshiba, Phillips, Sony, dan lain-lain. Harganya agak kompetitif.

Perkhidmatan ini mesra dan kakitangan dapat menerangkan produk dengan cara yang bermaklumat dan terperinci. Jadi berpuas hati dengan memilih barangan.

6

Home Electrical Enterprise

AlamatNo. 20 & 21, Block A4, Pusat Perniagaan Baru, Taman Dahlia, Johor, 81200 Johor Bahru, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6072380286

Sekiranya anda ingin membeli peralatan elektronik, Home Electrical Enterprise adalah tempat yang tepat untuk pergi. Di sini terdapat peti sejuk, mesin basuh, dispenser, pembesar suara audio, penghawa dingin, televisyen, dan banyak lagi.

Harganya kompetitif dan agak murah berbanding kedai-kedai di sekitarnya. Perkhidmatan ini sangat mesra dan deft. Ia terletak di lokasi strategik di Blok A4, Pusat Perniagaan Baru, Taman Dahlia, Johor, 81200 Johor Bahru dan sangat mudah dicari.

7

Elektronik Keck Seng Sdn Bhd

Alamat17 & 19, Jalan Selatan 3, TMN PERINDUSTRIAN RINGAN PULAI, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075590480

Keck Seng Electronics Sdn Bhd adalah salah satu pusat jualan elektronik terbesar dan paling lengkap di Johor. Tempat ini menawarkan pelbagai produk seperti peti sejuk, televisyen, penghawa dingin, mesin basuh, gelombang mikro, peminat, ketuhar, dan lain-lain.

Kualiti produk dijamin dan jaminan rasmi kerana ia berasal dari jenama seperti, Panasonic, Samsung, LG, Toshiba, Phillips, Sanken, dan lain-lain. Harganya agak kompetitif. Terdapat banyak bonus dan baucar hadiah.

Perkhidmatan ini mesra dan kakitangan dapat menerangkan produk dengan cara yang bermaklumat dan terperinci. Jadi berpuas hati dengan memilih barangan.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment