[Terkini] 10 Senarai Kedai Komputer Sabah Paling Lengkap

Winda Afrianti

Pada masa ini, komputer telah menjadi sebahagian daripada keperluan kebanyakan orang di mana peranti mempunyai banyak faedah dan boleh menyokong kerja dan aktiviti lain.

Manfaat teknologi ini, tentu saja, boleh untuk menulis kemudahan atau media kerja.

Di samping itu, pada masa kini komputer sudah mempunyai banyak fungsi, seperti lukisan, menaip, permainan, menonton video dan banyak lagi.

Untuk menyokong semua itu, pada masa ini terdapat banyak kedai komputer Sabah yang menawarkan pelbagai keperluan awam untuk komputer, komputer riba atau aksesori sokongan lain.

1

Multiplus Computing Sdn. Bhd.

AlamatJalan Utara Blok 19, Lot 2, Tingkat Bawah, Batu, 4, Bandar Indah, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30 AM – 05.30 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6089278357

Sebagai salah satu kedai komputer sandakan, sudah tentu kedai ini menyediakan pelbagai keperluan mengenai PC dan Komputer.

Kedai ini menyediakan pelbagai peranti jenis terendah hingga tertinggi. Kemudian juga menyediakan pelbagai jenama Komputer terbaik.

Di samping itu, ia juga menawarkan pelbagai aksesori sokongan lain yang diperlukan oleh penggunanya. Ia juga menyajikan perkhidmatan peranti.

Jom Baca : [BEST] 10 Kedai Komputer Negeri Sembilan Paling di Syorkan!

2

Digital World (Tawau)

AlamatTacoln Commercial Complexs, No. TB 577, Block D, Ground Floor, Jalan Haji Karim, Sabah, 91000 Tawau, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00 AM – 02.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6089749366

Digital World boleh menjadi salah satu cadangan kedai komputer tawau terbaik di Sabah, terutamanya bagi anda yang mencari komputer riba dengan harga dan kualiti yang berpatutan. Terdapat pelbagai jenis dan jenis komputer riba dan PC dengan pelbagai jenama dan juga julat harga yang berbeza.

Di samping itu, ia menawarkan aksesori komputer lengkap atau alat ganti. Bagi anda yang ingin membeli atau hanya bertanya soalan terlebih dahulu, anda boleh terus menghubungi kenalan atau terus melawat kedai.

3

Odin Com

AlamatKompleks Karamunsing, Lot 3.55 & 3.79, 3rd Floor, Block C, Lorong Karamunsing, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 08.30 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088254008

Odin Com ialah kedai komputer karamunsing yang melayani penjualan dan pembelian peranti komputer dan komputer riba dengan pelbagai jenama dan spesifikasi.

Kedai ini boleh digunakan sebagai pilihan jika anda mencari Komputer atau PC untuk menyokong aktiviti anda.

Terdapat Komputer HP, Asus, Acer, Lenovo dan lain-lain di sini. Oleh itu, anda hanya perlu menyesuaikan diri dengan keperluan anda untuk mendapatkan peranti terbaik pada harga yang berpatutan.

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Putrajaya Paling di Cadangkan!

4

Nova Jaya Computer Sdn Bhd

AlamatLot 37, Ground Floor ,Block F Lorong Plaza Utama, Alam Mesra Plaza Utama Sulaman Coastal Highway, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00 AM – 04.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60198974879

Nova Jaya Computer Sdn Bhd menyediakan pelbagai peralatan produk IT, baik untuk individu dan syarikat. Peranti baru atau kedua boleh didapati di sini, walaupun kedua, kualitinya tidak dapat dipersoalkan kerana dijamin baik.

Harganya agak kompetitif dan terjamin, selain itu ia juga menawarkan rangkaian, projektor, LCD, pencetak dan pelbagai aksesori lain untuk menyokong prestasi komputer atau komputer riba.

Malah boleh dikatakan bahawa kedai ini agak lengkap dan mempunyai banyak pengunjung, jadi anda boleh menjadikannya sebagai salah satu cadangan apabila anda ingin membeli Komputer.

5

Soft Computer

AlamatLot D57, 3rd Floor, Centre Point Shopping Complex, No. 1, Lorong Centre Point, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 07.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088532721

Jika anda sedang mencari kedai peranti IT yang lengkap dan berpatutan, anda boleh terus menghubungi atau melawat Soft Computer secara langsung.

Selain menawarkan pelbagai jenama dan jenis komputer, kedai ini juga menawarkan pelbagai aksesori, alat ganti dan perkhidmatan.

Jadi kemudian bukan sahaja melayani penjualan dan pembelian Komputer atau PC, tetapi anda juga boleh menggunakan perkhidmatan profesional di Soft Computer untuk membaiki peranti yang rosak.

Jom Baca : [Terkini] Senarai Kedai Komputer Perak Paling di Syorkan!

6

EWT Technology

AlamatUnit No. 2-5, 2-6, 2-8, 2-9 & Part Of 2-3, 2nd Floor Suria Sabah Shopping Mall Jalan Tun Fuad Stephens, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 10.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088274128

EWT Technology sentiasa hadir dan menjadi penyelesaian terbaik dan paling lengkap untuk rakyat Purwakarta. Ini kerana kedai ini menawarkan pelbagai peranti IT dan merupakan salah satu yang terbaik.

Harganya juga berpatutan dan perkhidmatan yang disediakan adalah tarikan khas bagi orang yang ingin membeli komputer itu sendiri. Di samping itu, ia juga sentiasa menyediakan jaminan rasmi untuk setiap pelanggannya.

7

PC Image @ Penampang

AlamatLOT 1, GRD FLOOR 3 STOREY SHOWROOM/OFFICE JLN PENAMPANG PENAMPANG DONGGONGON, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 08.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088720720

Jika anda ingin membeli-belah untuk IT perlu menyokong semua aktiviti anda, sama ada belajar, bekerja atau lain-lain, hanya lawati PC Image.

Kedai ini menawarkan pelbagai keperluan IT yang terdiri daripada komputer riba, PC, perisian, perkakasan dan pelbagai aksesori lain.

Di samping itu, ia juga menawarkan perkhidmatan perkhidmatan yang boleh anda gunakan apabila peranti anda rosak atau untuk meningkatkan prestasi.

Jom Baca : [Terkini] 10 Kedai Komputer Melaka Paling Best

8

Big B Computer Sales & Service Sdn. Bhd.

AlamatKompleks Karamunsing, Lot No 1.62C, First Floor, Block A, Jalan Karamunsing, Kota Kinabalu, 88300, Sabah, 88300 Kota Kinabalu, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 08.00 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60198933777

Perkhidmatan pembekal peranti IT yang profesional dan paling lengkap yang boleh anda gunakan sebagai rujukan pilihan.

Kedai ini menyediakan pelbagai jenama notebook seperti Acer, Asus, HP, Lenovo dan banyak lagi.

Spesifikasi yang disediakan juga boleh disesuaikan mengikut keinginan anda.

Di samping itu, bagi anda yang mencari aksesori untuk menyokong prestasi peranti anda, anda juga boleh datang terus ke sini atau anda boleh membeli-belah dalam talian untuk memudahkannya

9

Micron TM

AlamatKompleks Karamunsing, Lot 2.62, Block C, Jalan Tuaran, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00 AM – 07.30 PM
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6088255735

Micron TM adalah pembekal komputer dan komputer riba baru dan kedua murah dan dijamin.

Walaupun harga kedua dan berpatutan, tetapi untuk kualiti, tidak perlu diragui. Di samping itu, anda juga boleh menjadikannya pilihan apabila belanjawan kecil.

Selain menawarkan produk ini, kedai ini juga menawarkan perkhidmatan perkhidmatan dan aksesori sokongan lain yang sangat berguna untuk peranti anda.

Jom Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Pahang Paling Best

10

Tzone Computer Sales & Services Sdn. Bhd.

AlamatTB3338 , GROUND FLOOR, WISMA JIN HO, Jln. St Patrick, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30 AM – 05.00 PM
Minggu : 09.00 AM – 01.00 PM
Nombor Telefon+6089750750

Mencari komputer atau komputer riba dengan kualiti yang dijamin dan harga yang berpatutan?

Tidak perlu dikelirukan lagi, anda boleh terus datang ke lokasi secara peribadi atau dalam talian dengan menghubungi kenalan atau melalui pasaran pilihan anda.

Pelbagai jenama dan spesifikasi Komputer ditawarkan untuk setiap pelanggan, termasuk aksesori lain untuk menyokong peranti untuk menjadikannya lebih baik.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment