THE BEST 10 Kedai Pajak Kuala Lumpur Near Me

Team A

Kuala Lumpur, dalam suasana moden yang semakin pesat, institusi-institusi pajak gadai di Kuala Lumpur menjadi destinasi dimana barangan berharga diubah menjadi mata wang yang melibatkan perbualan.

Dari permata yang berkilauan hingga barang-barang antik yang berharga, anda boleh menawarkan pelbagai barang yang memikat untuk dirubah menjadi wang.

Pada kesempatan ini, pasukan carikedai.com telah merumuskan beberapa cadangan kedai pajak kepada anda di bandar KL.

Tanpa berlama lagi mari kita terokai bersama, 10 senarai Kedai Pajak yang ada di Kuala Lumpur ini.

Senarai Kedai Pajak Kuala Lumpur Terbaik

Berikut adalah senarai kedai pajak terbaik dan berkualiti di bandar Kuala Lumpur.

1. iPajak Pandan Jaya KL (Rolex & Gold Emas)

Senarai pertama kedai cukai Kuala Lumpur bermula dari iPajak Pandan Jaya KL, yang menawarkan perkhidmatan pajak gadai barangan emas serta jam rolex atau jam tangan berjenama tertentu.

Untuk perkhidmatan dan harga yang ditawarkan di kedai pajak pandan jaya ini, anda tidak perlu ragu-ragu lagi, jam tangan Rolex boleh menyentuh nombor tawaran RM5,000-RM45,000.

Alamat: 37-G, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


2. Pajak Gadai Choong Yee Sdn. Bhd.

Cadangan yang selanjutnya ada Pajak Gadai Choong Yee, siapa yang tak tahu kedai pajak gadai satu ini sangatlah famous bagi warga Kuala Lumpur.

Kenapa pula? kerana kedai pajak ini menawarkan harga cukai yang tinggi berbanding kedai lain dan kakitangannya sangat mesra.

Antara barangan yang dapat anda gadai iaitu barangan emas dengan kadar faedah kurang dari 2% sebulan, amatlah disyorkan !

Alamat: No. 14, Jalan Pandan 3/5, Pandan Jaya, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan


3. Pajak Gadai Pajaking (Pandan Indah)

Pajak Gadai Pajaking menawarkan perkhidmatan pajak gadai barangan berjenama termasuk barangan emas, jongkong perak, berlian dan jam tangan.

Kedai pajak Pandan Jaya ini bersedia menerima barang berharga anda pada harga yang tinggi, mempunyai kadar faedah bulanan yang rendah dan kedai ini juga sering memberikan promosi kepada pelanggan.

Alamat: 32G, Jalan Pandan Indah 1/23a, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


4. Pajak Gadai Super One Holding Sdn Bhd

Bagi anda yang tinggal di kawasan Bandar Baru Sentul, KL kedai pajak Super One Holding bisa menjadi cadangan untuk anda berikutnya.

Menawarkan harga pajak yang tinggi, kedai pajak sentul ini juga buka setiap hari untuk siap melayani kebutuhan kewangan anda.

Alamat: Sentul Perdana, Jalan 1/48a, Bandar Baru Sentul, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


5. Ar-Rahnu X’Change Sentul

Ar-Rahnu X’Change Sentul ialah kedai pajak Sentul yang menawarkan perkhidmatan gadai pajak emas dengan harga pajakan yang tinggi.

Antara margin pembiayaan sehingga 80% dan caj keuntungan yang rendah, dengan service pelayanan yang mudah dan selamat, kedai pajak Ar Rahnu ini amatlah disyorkan untuk anda !

Alamat: 22G, Jalan 14/48a, Sentul Raya Boulevard, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


6. PAJAK GADAI SETIA SDN BHD

Pajak Gadai Setia boleh menjadi cadangan kedai pajak di Kuala Lumpur berikutnya untuk anda yang berada di kawasan Setia Wangsa.

Dengan kadar faedah pajakan tidak melebihi 2% sebulan, kedai pajak jam tangan ini hanya menerima pajak gadai emas kuning, emas putih, berlian, perak batangan dan jam tangan Rolex dengan harga yang tinggi.

Alamat: 24, JALAN SETIAWANGSA 10 TAMAN SETIA WANGSA, SETIA WANGSA, 54200 Kuala Lumpur


7. Pajak Gadai Kepong (JamRolex & Emas) | kedaipajak.com

Kedai pajak Kepong ini menawarkan perkhidmatan pajak gadai emas dan jam tangan Rolex denga nilai pajak yang tinggi.

Disokong oleh staf pelayanan mesra pelanggan dan service baik, kedai pajak Kepong ini juga buka 7 hari dalam seminggu.

Alamat: 56, Jalan Prima, Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100 Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur, Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


8. Pajak Gadai WL Kepong Sdn Bhd

Cadangan kedai pajak Kepong berikut ada Pajak Gadai WL Kepong yang menerima barangan gadai seperti emas, emas putih, berlian, jam tangan dan beg berjenama.

Perkhidmatan yang diberikan amatlah disyorkan kerana mempunyai pelayanan yang bagus dan harga pajak tinggi.

Alamat: 19, Jalan 2/33b, Mwe Kepong Commercial Park, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


9. Kedai Pajak Sin Loong

Kedai pajak Sin Loong dapat menjadi cadangan untuk anda yang sedang mencari kedai pajak gadai geran tanah ataupun geran kendaraan motor.

Selain itu, kedai pajak Sentul ini juga menerima barangan gadai seperti emas dan berlian dengan harga pajak yang tinggi.

Alamat: No. 651, Jln Sentul, Wilayah Persekutuan, 51000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


10. Pajak Gadai Pajaking (Chow Kit)

Pajaking Chow Kit menjadi cadangan terakhir kedai pajak di Kuala Lumpur, amat disyorkan untuk anda yang tinggal di wilayah Chow Kit jika ingin menggadai barangan emas.

Selain menerima gadai emas, kedai pajak Chow Kit ini menerima barangan berjenama dengan rate harga yang tinggi, tak lupa lagi Pajaking seringkali memberikan promosi untuk para pelanggan.

Alamat: 424, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Chow Kit, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


BACA:

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment