[Terkini] 7 Kedai Pancing Ampang Paling di Syorkan

Carikedai

Jika anda suka memancing, anda mesti berhati-hati dalam membeli-belah untuk keperluan peralatan dan peralatan.

Kerana harga boleh menjadi longkang di poket jika anda tidak berhati-hati untuk memilih mengikut keperluan anda dan kualiti dijamin.

Bagi penduduk di kawasan Ampang dan sekitarnya, di sini kami mengesyorkan kedai peralatan memancing terbaik dan mempunyai reputasi yang baik dalam menyediakan produk berkualiti pada harga yang berpatutan.

Lihat ulasan penuh di bawah!

7

IGFA Fishing Sports Enterprise

AlamatBlock 12-G-16, Jalan Mewah 4, Taman Pandan Mewah, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.30–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60342809131

IGFA Fishing Sports Enterprise menyediakan peralatan dan peralatan memancing lengkap dan banyak pilihan. Ramai pemancing melanggan di tempat ini, kedua-duanya dari Ampang.

Kualitinya tidak diragukan lagi kerana ia berasal dari jenama terkenal seperti Maguro, Major Craft, Tenryu, Pro Katsu, Fuji, Yamato, Okuma, dan sebagainya.

Koleksi aksesori juga lengkap seperti beg, jaring, dan sebagainya, baik untuk memancing di laut dan empang.

Harganya murah, ada diskaun dan boleh dirundingkan juga. Pembelian runcit atau borong juga dihidangkan.

Kedai ini sentiasa sesak dengan pengunjung tetapi perkhidmatannya masih baik dan mesra. Penjual dan pekerja mereka ingin menjawab sebarang soalan pembeli berpotensi.

Transaksi dalam talian boleh dilakukan melalui Shopee IGFA Fishing Sports Enterprise.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Pancing Ipoh Paling di Syorkan

6

Pusat Memancing Udang San Yang

AlamatB-G-3A, Mesra Villa, Jalan Ikan Emas, Taman Pandan Mesra, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+60162851864

Pusat Memancing Udang San yang sangat dikenali oleh masyarakat di kawasan Ampang untuk mendapatkan pelbagai peralatan dan aksesori memancing seperti kekili, batang, umpan, pelampung, tali, cangkuk, essen, dan sebagainya. Koleksi ini agak lengkap dan berkualiti tinggi.

Harganya murah dan menyajikan pembelian borong dan runcit. Setiap item sudah mempunyai tanda harga yang memudahkan pembeli.

Perkhidmatan ini mesra. Penjual sangat mesra dan membantu memberi nasihat dan cadangan.

5

Dr.Braid Fishing

AlamatD-G-15,Residensi Bistaria, Taman Ukay Bistari, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00–19.00
Nombor Telefon+60341624410

Dr.Braid Fishing merupakan kedai kegemaran pemancing di Ampang. Tempat itu bersih dan luas, peralatan lengkap, susunannya juga kemas. Terdapat pelbagai batang memancing, kekili, tali garis memancing, dan juga umpan laut buatan.

Jenama yang tersedia termasuk Shimano, Exory, Maguro, Kaizen, Relix, Power Pro, dan sebagainya. Kualitinya tidak boleh dipersoalkan.

Harganya agak murah dan terdapat diskaun menarik yang ditawarkan. Pelawat berpuas hati dengan memilih dengan teliti.

Di sini juga menyajikan kekili perkhidmatan dan rod cincin. Penjual sangat berpengalaman dan memahami produk dengan baik.

Supaya dapat mengesyorkan alat yang sesuai untuk pelawat. Kedai dalam taliannya boleh dikunjungi di Dr.Braid Fishing.

Jom Baca : [Terkini] 8 Kedai Pancing Temerloh Paling Best

4

Aquarium Kosas

Alamat19, Jalan Indah 2a, Taman Ampang Indah, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.45–19.00
Minggu : 09.45–16.00
Nombor Telefon+60162424717

Di kawasan Ampang, kedai Akuarium Kosas adalah pilihan kegemaran pemula serta pemancing berpengalaman untuk melawat dan membeli peralatan berkualiti dan peranti lain. Batang yang tersedia, kekili, tali, umpan, terapung, jersi dan aksesori lain.

Koleksi ini agak lengkap daripada jenama terkenal seperti okuma, loomis, perintis, daiwa, kenzi, dan sebagainya. Harga berbeza dari murah hingga agak mahal bergantung kepada jenis barangan dan jenama yang dipilih.

Tetapi ia masih boleh dikompromi dengan pemiliknya. Terima pembelian borong dan runcit. Perkhidmatan ini mesra dan sangat membantu dalam memberikan input dan perkongsian tentang pengalaman memancing yang baik.

3

Masta Bait

AlamatPuteri Park Plaza, No. 7a Ground Floor, Jalan 28, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Jumat : 10.30–16.00
Sabtu – Minggu : Closed
Nombor Telefon

Masta Bait merupakan salah satu kedai peralatan memancing yang paling lengkap di Ampang. Terdapat pancing, kekili, tali, cangkuk, umpan dan nafsu, dan pelbagai aksesori. Set memancing lengkap juga hadir.

Jenama yang ada juga agak lengkap seperti Maguro, Daiwa, Kaizen, Yamato, Pro Katsu, Decoy, Water King, Tenryu, dan lain-lain.

Harganya agak murah dan berpatutan. Terdapat harga borong jika anda membeli secara pukal.

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Pancing Kuantan Paling di Syorkan

2

Kedai Alat Memancing MVB

Alamat16, Jalan Sungai Tekali, Pekan Batu 14 Hulu Langat, 43100 Hulu Langat, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00–19.30
Nombor Telefon+60126970738

Kedai Alat Memancing MVB adalah salah satu kedai peralatan memancing yang paling lengkap di Ampang. Terdapat pancing, kekili, tali, cangkuk, umpan dan nafsu, dan pelbagai aksesori. Set memancing lengkap juga hadir.

Jenama yang ada juga agak lengkap seperti Maguro, Daiwa, Kaizen, Yamato, Pro Katsu, Decoy, Water King, Tenryu, dan lain-lain.

Harganya agak murah dan berpatutan. Terdapat harga borong jika anda membeli secara pukal dan melayani penjual semula dan dropshippers.

Perkhidmatan ini juga sangat mesra dan memuaskan. Penjual dan kakitangannya sangat membantu dalam menjelaskan spesifikasi barangan secara terperinci dan tidak mengecewakan.

Transaksi dalam talian boleh dibuat melalui pasaran Shopee dan Lazada. Penghantaran selamat dan boleh dipercayai.

1

IGFA Tackle

Alamat32,, 6, Jalan Mewah 4, Ampang Mewah, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Nombor Telefon

IGFA Tackle adalah pilihan kegemaran pemancing dan penjual semula untuk mendapatkan peralatan dan peralatan berkualiti pada harga yang menjimatkan. Terdapat juga diskaun untuk pelbagai jenama tertentu.

Jenama yang tersedia termasuk Hinomiya, Berkley, Loomis, Varivas, GolderFish, Exori, Daido, Maguro, Shimano, Sea Hawk, G-Tech, Daiwa, dan sebagainya. Pelayan adalah sopan dan sangat membantu dalam memilih produk yang sesuai dengan keperluan pengguna.

Sekiranya anda enggan meninggalkan rumah, kedai ini boleh didapati secara dalam talian di pasar Shopee dan Tokopedia dengan nama yang sama.

Itu adalah beberapa cadangan yang boleh anda dapati dalam memilih kedai di atas untuk melengkapkan peralatan memancing anda. dan lengkapkan hobi memancing anda

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment