[Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Kota Bharu Paling Best

Carikedai

Hiasan dalaman rumah yang estetik dan menarik adalah impian untuk semua orang. Terutama pada zaman ini, kita dapat melihat semua contoh dan model perabot dengan mudah melalui pelbagai platform media sosial.

Memilih hiasan dengan perabot yang betul pasti akan menjadikan rumah lebih menyenangkan mata. Di samping itu, suasana lebih selesa. Dan secara automatik, ia akan membuatkan kita berasa seperti di rumah.

Nah, untuk mendapatkan semua perkara itu, ia sangat mudah. Anda hanya boleh datang ke kedai perabot terdekat. Sekiranya terdapat sesuatu yang sesuai untuk dibeli dan jika anda masih keliru, berunding dengan mereka tentang rasa reka bentuk yang dikehendaki.

Tidak sukar untuk mencari kedai perabot terdekat, terutamanya jika anda tinggal di kawasan Kota Bharu. Anda boleh yakin bahawa akan ada banyak pilihan.

Nah, sebagai pertimbangan bagi anda yang tinggal di Kota Bharu, di sini kami berkongsi senarai kedai perabot terbaik di kalangan mereka.

10

Perabut Zulkarnain (M) Sdn. Bhd

Alamat4161-E, Jalan Kuala Krai, Batu 2, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin -Minggu : 09.30-20.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6097437878

Perabut Zulkarnain (M) Sdn. Bhd di Jalan Jalan Kuala Krai, Batu 2, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia, Jatinegara boleh dikatakan salah satu kedai perabot Kelantan paling lengkap dan ia sangat sesuai, kerana semua keperluan perabot dan perabot dijual di sini.

Mahukan kerusi sofa, almari atau kerusi jati? Wujud. Malah, springbeds juga boleh didapati dan jenamanya berbeza-beza, seperti King Koil, Caesar, ke Airland.

Lebih baik lagi, terdapat banyak promosi diskaun untuk model springbed! Jadi, adakah disyorkan untuk membeli-belah di Perabut Zulkarnain (M) Sdn?

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Simpang Ampat Terbaik

9

Akmida Furniture & Home Acc Sdn Bhd

AlamatJalan Kuala Krai, Kg Putih, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-18.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6097437600

Mempunyai pelbagai perabot berkualiti, tentu saja, menjadikan Akmida Furniture & Home Acc Sdn Bhd termasuk sebagai salah satu kedai perabot terbaik di bandar Kota Bharu.

Walaupun barangan yang ditawarkan adalah kualiti terbaik, ia agak murah. Perkhidmatan ini juga mesra dan bersedia untuk melayani pembelian tunai atau kredit.

Untuk memanjakan pelanggan, Akmida Furniture & Home Acc Sdn Bhd, yang terletak di kawasan Jalan Kuala Krai, Kg Putih, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia, juga menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma, tetapi kawasan ini adalah Kota Bharu!

8

Mutiara Jati Kota Bharu (Kedai Perabot Jati)

AlamatNo. 4755, Jalan Sultan Yahya Petra, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-18.30
Nombor Telefon+6097477100

Mutiara Jati Kota Bharu (Kedai Perabot Jati) adalah kedai perabot yang paling lengkap, terbaik, terkenal dan dipercayai di Kota Bharu. Oleh itu, adalah wajib bagi anda untuk melawatnya apabila memburu pelbagai perabot rumah.

Mengapa? Kerana Oscar Living telah dipercayai oleh berjuta-juta pelanggan Malaysia dan merupakan sempadan sellercross di seluruh Asia.

Bukan itu sahaja, kedai ini juga disokong oleh perkhidmatan penghantaran percuma di seluruh Jabodetabek.

Di samping itu, semua produk Mutiara Jati Kota Bharu (Kedai Perabot Jati) adalah asli dan bersedia untuk memberikan harga dan perkhidmatan terbaik untuk semua pengguna di Malaysia.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Butterworth Terbaik

7

Ghazali Furniture Sdn. Bhd.

AlamatLOT 2145, Batu 5, Kampung Tunjung, Jalan Kuala Krai, 16010 Kota Bharu, Kelantan, 16010 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30-18.30
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6097123880

Adakah anda sedang mencari jadual belajar watak untuk kanak-kanak perempuan atau lelaki? Hanya singgah di Ghazali Furniture Sdn. Bhd. di Batu 5, Kampung Tunjung, Jalan Kuala Krai, 16010 Kota Bharu, Kelantan, 16010 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia! Di sini, terdapat banyak pilihan.

Selain meja belajar, Ghazali Furniture Sdn. Bhd juga menjual pelbagai keperluan perabot isi rumah, seperti almari pakaian, meja makan, kerusi jati, tilam, pakaian tahan karat dan perabot lain.

6

BRANDISS HOME CENTRE SDN.BHD

AlamatJalan Che Su, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00-19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6097447998

BRANDISS HOME CENTRE SDN.BHD, yang ditubuhkan pada 20 April 2002, adalah salah satu kedai yang menjual pelbagai barangan yang diperlukan untuk perabot isi rumah, pejabat, restoran, hotel dan lain-lain.

BRANDISS HOME CENTRE SDN.BHD dikenali sebagai pusat Perabot dan Runcit terbesar, paling lengkap, dipercayai dan termurah di Kota Bharu yang telah berkhidmat kepada pelanggan selama lebih dari 18 tahun. Jadi, tidak ada persoalan mengenai kualitinya!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Bukit Mertajam Terbaik

5

GOFA Design

Alamat1, 5566 – C, Batu 1, 2, Jalan Kuala Krai, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+6097447279

Mahukan kedai perabot yang lengkap dan harga yang mesra? GOFA Design adalah jawapan yang betul. Kedai ini terletak sangat strategik, tepat di lebuh raya 5566 – C, Batu 1, 2, Jalan Kuala Krai, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia, jadi sangat mudah dicapai.

Mengenai kualiti, GOFA Design dijamin menjadi yang terbaik. Pilihannya juga pelbagai, terdapat springbeds, almari pakaian, tilam buih, bantal ke papan sisi. Cukup lengkap bukan?

4

SSF @ Kota Bharu

AlamatLot 420, Section, 25, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–20.00
Nombor Telefon+6097462500

Bagi anda yang ingin mengatur bahagian dalam rumah impian anda dengan pelbagai perabot kayu jati, maka SSF @ Kota Bharu tidak boleh dilepaskan.

Sebabnya, di sini anda boleh memburu pelbagai perabot isi rumah yang diperbuat daripada kayu jati, mulai dari kerusi tetamu, kabinet, meja makan hingga katil. Bercakap tentang harga, tenang! Tidak terlalu murah tidak mahal, bagaimanapun, mengikut kualiti.

Jom Baca : 6 Senarai Kedai Perabot Kepala Batas Paling Best

3

Lavino Kelantan | Jalan Kuala Krai

AlamatLot 908, Batu 4, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60163391615

Lavino Kelantan | Jalan Kuala Krai adalah salah satu tempat terbaik untuk mendapatkan pelbagai perabot kayu jati di kawasan Kota Bharu, tepat di Batu 4, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Lavino Kelantan | Jalan Kuala Krai, yang merupakan pemborong perabot, menyediakan kabinet, katil bayi, meja makan, papan sisi, kerusi tetamu dan pelbagai perabot lain.

Bukan sahaja menjual perabot siap sedia, tetapi kedai ini juga menerima pesanan mengikut model yang dikehendaki oleh pelanggan yang terdiri daripada kerusi, set dapur, set bilik, dan lain-lain untuk seluruh kawasan Kota Bharu.

2

Panji Indah Perabut

AlamatLot 562, Jalan JPJ, Kampung Pauh Panji, Kota Bharu, 15200, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon+6097659676

Panji Indah Perabut, adalah salah satu kedai yang menjual pelbagai barangan yang diperlukan untuk perabot isi rumah, pejabat, restoran, hotel dan lain-lain.

Panji Indah Perabut dikenali sebagai pusat Perabot dan Runcit terbesar, paling lengkap, dipercayai dan termurah di Kota Bharu yang telah berkhidmat kepada pelanggan selama lebih dari 18 tahun. Jadi, tidak ada persoalan mengenai kualitinya!

Jom Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kluang Paling BEST

1

Perabot Sri Intan

Alamat15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-18.30
Nombor Telefon

Kedai perabot online murah ini juga lengkap di Kota Bharu di Perabot Sri Intan.

Ia adalah Perabot Sri Intan, sebuah kedai perabot di Kota Bharu, Kelantan, Malaysia yang menjual pelbagai keperluan perabot berkualiti di Kota Bharu.

Dari kerusi jati, kabinet, meja makan hingga springbed jenama Airland, anda boleh mendapatkannya dengan mudah di Perabot Sri Intan. Walaupun kualiti tidak bergurau, harganya murah!

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment