10 BEST Kedai Sticker Sabah Syorkan & Murah

Team A

Sabah, sebuah negeri yang indah di Malaysia, menawarkan lebih daripada ciptaan alam semulajadi yang menakjubkan juga merupakan tempat untuk meneroka dunia kreativiti dan seni visual.

Kedai sticker Sabah adalah destinasi yang menarik untuk penduduk tempatan yang ingin menambah hiasan kepada barang peribadi, menjenama produk perniagaan atau kenderaan peribadi.

Dengan pelbagai jenis stiker yang boleh ditemui di kedai sticker Sabah, berikut ini kami akan berkongsi kepada anda mengenai pelbagai kedai sticker yang dapat anda temuka di bandar Sabah.

Senarai kedai sticker sabah Terbaik

Berikut adalah senarai kedai sticker yang best ramai orang pilih di bandar Sabah, Malaysia.

1. Sabah Sticker Center

Senarai kedai sticker Sabah satu ini menawarkan perkhidmatan pemasangan sticker untuk kereta dengan pengerjaan yang efisien dan hasil yang cekap.

Dengan pelbagai reka bentuk dan gaya, anda boleh memilih stiker yang mencerminkan selera anda dan membuat kenderaan anda kelihatan unik.

Alamat: 4, Jln Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Kunci Sabah Best & Syorkan


2. KK Sticker Sdn Bhd

KK Sticker Sdn Bhd yang ada di Kota Kinabalu ini menawarkan perkhidmatan rekaan khusus stiker, di mana anda boleh mencipta stiker dengan rekaan sendiri atau logo perniagaan anda.

Kedai sticker kereta ini mungkin mempunyai mesin pemotongan khusus untuk mencipta stiker yang sesuai dengan saiz dan bentuk kenderaan anda.

Alamat: Jalan Sebor, Kolombong, Lorong Kilang C, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


3. One Sticker

Kedai sticker Sabah ini menyediakan perkhidmatan car vinyl sticker, rekaan grafik untuk kenderaan perniagaan, pemasangan sticker kaca dan lainnya dengan kualiti yang amat bagus.

Sama ada mereka membolehkan anda untuk mengubah suai kenderaan anda dengan pelbagai bentuk reka yang anda mahukan, amat disyorkan !

Alamat: Lot 5-0, Jalan Tuaran, Inanam Square, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 10 Cawangan Kedai Aluminium Sabah Best & Syorkan


4. Borneo Stickers Sulaman

Borneo Stickers Sulaman juga dapat menjadi cadangan anda berikutnya yang ingin menghias atau mereka bentuk kenderaan kereta untuk pengiklanan dan juga perniagaan.

Mereka juga menyediakan perkhidmatan pelekat logo, kertas dinding, pemasangan pelekat papan nama, dan banyak lagi dengan perkhidmatan yang baik.

Alamat: LOT 18, Bandar Sierra BizHub, 1 1/2 Storey Semi-Detached Commercial Unit, Jalan Tuaran, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


5. Sierra Shirts And Printing

Cadangan kedai sticker seterusnya ini ada Sierra Shirts And Printing yang menawarkan perkhidmatan cetak sticker atau pelekat dengan mesin printing atau digital.

Anda dapat mencetak sticker label untuk produk, sticker kenderaan, pelekat cukai jalan dan lainnya dengan reka bentuk khusus yang anda inginkan.

Alamat: Lot C-1-8, Block C, Sierra Bizhub, Lorong Bizhub 1A, Bandar Sierra, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Sabah BEST & Syorkan


6. Mega Sticker

Kedai sticker Sabah ini siap untuk memenuhi keperluan pelekat untuk kenderaan, terutamanya kereta, terdapat pelekat pemotong dan pelekat vinil atau percetakan pelekat transparan.

Anda boleh memilih reka bentuk yang anda mahu, dan juga kerja yang mereka lakukan adalah profesional dengan hasil yang berkualiti baik.

Alamat: 7, Jln Putatan, Bandar Putatan, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


7. Street Stickerz

Cadangan kedai sticker Sabah berikut ini disyorkan untuk anda yang berada di kawasan Sabah, menawrkan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan sticker dan lainnya.

Anda dapat mengubah suai sticker dengan bentuk reka yang anda mahukan, mula dari sticker vinyl, sticker label untuk produk perniagaan, dan cutting sticker.

Alamat: 1St Floor, Shoplot No.6, Jln Putatan, 88200, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Sabah Near Me


8. Tamparuli sticker

Tamparuli sticker menawarkan perkhidmatan rekaan khusus stiker, di mana anda boleh mencipta stiker dengan rekaan sendiri atau logo perniagaan anda.

Mereka boleh membantu anda dengan rekaan grafik kenderaan untuk tujuan pengiklanan atau sekedar untuk hiasan peribadi sebagai identifikasi.

Alamat: Jalan Tamparuli Togop, 89250 Tuaran, Sabah, Malaysia


9. Rugading Tinted N Sticker

Cadangan kedai sticker kereta Tuaran ini merupakan pakar dalam pemasangan stiker penapisan matahari untuk cermin kenderaan, melaminasi stiker untuk melindungi daripada cuaca, sinaran UV.

Sama ada mereka mempunyai mesin pemotongan khusus untuk mencipta stiker yang sesuai dengan saiz dan bentuk kenderaan anda.

Alamat: S3-GF-25A Lorong Rugading 2 Rugarding Commercial Center, Jalan Tuaran, 89208 Tuaran, Sabah, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Sabah Near Me


10. Ink Z / Ink Works

Senarai kedai sticker Sabah yang terakhir ini disyorkan untuk anda yang berada di kawasan Penampang, Ink Works adalah solusi bagi urusan segala percetakan anda.

Di kedai ini anda dapat mencetak sticker kustom dengan bentuk reka khusus untuk perniagaan anda, aksesori, dan tujuan pengiklanan jenama perniagaan dengan kualiti yang tak perlu dirisaukan lagi !

Alamat: 2nd Floor Lot 105, Megalong Shopping Mall Jalan Taipakkung Donggongon Penampang Kota Kinabalu Sabah MY 89500, Jalan Penampang, Pekan Donggongon, 89500 Penampang, Sabah, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment