TOP 10 Kedai Aquarium Best di Perak

Team A

Kedai Aquarium Perak merupakan destinasi tersembunyi yang memukau para pecinta haiwan akuatik di seluruh Perak.

Mereka menawarkan pengalaman yang luar biasa dengan pelbagai spesies ikan, tumbuhan air, dan aksesori berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan para penghobi

Kerana itu disini kami akan kongsikan kepada anda, tentang cadangan kedai Aquarium yang ada di bandar Perak untuk anda para pecintan hobi yang unik satu ini.

Senarai Kedai Aquarium Perak Terbaik

1. Pretty Aquatic & Pets

Kedai aquarium Perak yang pertama ini menyediakan pelbagai barangan dan peralatan yang berkaitan dengan aquarium dan ikan di kawasan Ipoh, sama ada perkhidmatan berkaitan dengan haiwan peliharaan.

Kedai aquarium Ipoh Pretty Aquatic & Pets ini menjual pelbagai jenis ikan mula dari ikan laut, ikan hias, ikan laga sama ada ikan yang cukup rare.

Alamat: City Shopping Centre Jalan Tea, Lot A03 , Pretty Aquatic & Pets , Aeon Kinta, Jalan Teh Lean Swee, Bandar Baru Medan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : TOP 10 Senarai Kedai Fotostat Best Di Perak


2. Kedai Aquarium Nam Hoi

Kedai Aquarium Nam Hoi menjual pelbagai jenis pelbagai jenis ikan, berumal dari ikan hiasan dan ikan laut dengan harga murah, sama ada mereka menjual pelbagai pokok laut untuk aksesori aquascape.

Kedai ikan Ipoh ini juga menyediakan perkhidmatan peralatan dan barangan untuk aquarium/aquascape yang berkualiti, disyorkan untuk anda yang ada di kawasan Ipoh.

Alamat: 47, Medan Lagenda 1, Medan Lapangan Lagenda, 31350, Ipoh, Perak, 31350, Malaysia


3. Alanfish Aquarium 水族馆

Untuk cadangan seterusnya iaitu Alanfish Aquarium yang menjual pelbagai jenis ikan yang unik dan rare, mereka menjual pelbagai spesies ikan dengan harga yang wajar.

Menurut ulasan pelanggan pemilik kedai ikan Ipoh ini sentiasa membantu anda dalam memilih ikan dan perkhidmatan yang berkaitan dengan aquarium/aquscape , sangat mesra pelanggan.

Alamat: 112, LEBUH BERCHAM TIMUR, BERCHAM SINAR (EAST EDEN), , 31400 IPOH, PERAK Bercham, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perak Best & Syorkan


4. Kim Mok Seng Aquarium Shop

Kim Mok Seng Aquarium Shop menjual pelbagai jenis ikan, bermula dari ikan hias, ikan air tawar, ikan laut dan ikan laga sama ada mereka menjual makanan untuk ikan.

Kedai ikan Ipoh ini juga menjual pelbagai jenis tanaman laut untuk mempercantik isi aquarium/aquscape anda dengan harga yang murah menurut ulasan pelanggan, sangat disyorkan.

Alamat: Perumahan Jalan Kampar, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia


5. Yeak Wah Aquarium

Untuk anda yang baru memulai hobi ikan, kedai akuarium Ipoh Yeak Weah dapat menjadi cadangan anda kerana pemilik toko sentiasa berkongsi kepada anda tentang dunia aqua.

Mereka menjual pelbagai jenis ikan yang amat lengkap dengan harga sesuai spesies ikan, sama ada mereka menjual pelbagai aksesori untuk aquarium dan juga peralatan lainnya.

Alamat: 275, Jalan Chung Ah Ming, Pasir Puteh, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Perak Near Me


6. Kam Sui Aqua

Kam Sui Aqua ini adalah salah satu kedai aquarium di Ipoh yang mempunyai sebahagian besar keperluan dan aksesori akuarium.

Selain daripada itu, mereka juga menjual pelbagai jenis ikan bermula dari ikan laut atau ikan hias dan ikan laga.

Alamat: Jalan Ghazali Jawi, Ipoh (Opposite Stadium Velodrome), 32, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia


7. Pusat Akuarium & Binatang Silibin

Jika anda sedang mencari akuarium murah dan lengkap, kedai aquarium Ipoh satu ini adalah tempatnya.

Mereka menjual pelbagai pilihan spesies ikan yang lengkap dengan makanan ikan serta ubat-ubatan.

Mereka juga dikenal dengan perkhidmatan kakitangan yang ramah dan menawarkan harga jual yang wajar.

Alamat: 321, Jalan Silibin, Taman Malcop, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perak Near Me


8. New Daijung Aquarium & Pets Shop

New Daijung Aquarium & Pet Shops menyediakan barangan yang lengkap terkait dengan aquarium, seperti peralatan untuk rawatan air serta aksesori untuk mencantikkan akuarium dengan kualiti best.

Sama ada kedai aquarium Ipoh ini juga menjual pelbagai jenis ikan, bermula dari ikan laut, ikan hias, ikan air tawar dan banyak lagi dengan harga mengikuti spesies ikan.

Alamat: 52, Jalan Ng Weng Hup, First Garden, Ipoh, 30100, Ipoh, Perak, 30100, Malaysia


9. Soon Onn Aquazoo

Cadangan kedai aquarium Ipoh ini menawarkan pelbagai bentuk reka aquarium dan size untuk anda dengan kualiti yang baik, ama ada mereka menjual peralatan untuk aquascape.

Di samping itu, pelbagai jenis ikan yang dijual di sini juga agak lengkap dan pemilik kedai yang baik akan membantu anda jika anda keliru memilih barangan atau ikan yang ingin anda beli.

Alamat: 72, Persiaran Bercham Selatan 1, Taman Desa Kencana, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Perak Near Me


10. 318 Aquarium

318 Aquarium menjadi cadangan terakhir senarai kedai aquarium Perak, mereka menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan perlatan aquarium dan pelbagai spesies ikan.

Untuk anda yang baru dalam hobi ini, kedai ini amatlah disyorkan kerana pemilik kedai sentiasa mesra untuk berkongsi kepada pelanggan.

Alamat: 21, Jalan Lapangan Perdana 17, Panorama Lapangan Perdana, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment