TOP 10 Kedai Aquarium Best di Terengganu

Team A

Mencari kedai akuarium terbaik di Terengganu mungkin kelihatan sukar untuk pemula, kerana banyak pilihan yang ada.

Oleh itu, kami telah memilih 10 kedai akuarium terbaik di Terengganu untuk membantu anda memulakannya.

Kriteria utama yang kami gunakan adalah kualiti produk, perkhidmatan pelanggan yang baik, harga yang berpatutan, dan ulasan positif dari pelanggan lain.

Jom, tanpa perlu berlama lagi mari kita terokai bersama Carikedai.com !

Senarai Kedai Aquarium Terengganu terbaik

1. Gong Badak Petshop and Aquarium

Cadangan pertama kedai aquarium Terengganu dimulai dari Gong Badak Petshop and Aquarium yang ada di kawasan Kampung Gong Badak, Kuala Terengganu.

Menurut ulasan pelanggan, selain menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan aquarium dan pelbagai ikan, mereka juga menyediakan perkhidmatan petshop untuk pelanggan dengan harga murah yang amat disyorkan untuk anda pemula.

Alamat: Kampung Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Fotostat Terengganu Best


2. Aquarium murah Terengganu

Untuk berikut adalah kedai untuk membuat akuarium pelbagai saiz dan kualiti yang ada di jalan Kelantan, Batu enam, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu.

Menurut ulasan pelanggan, kerja di akuarium adalah kemas, cantik dan harganya murah boleh menjadi cadangan untuk anda !

Alamat: No 72 kampung batu enam, jalan Kelantan, Batu enam, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia


3. KT Aquarium&Trading

Kedai aquarium Kuala Terengganu KT AQUARIUM&Trading menjual pelbagai peralatan aquarium dan ikan sama ada mereka merupakan pembekal barangan ternakan.

Mereka menyediakan pelbagai keperluan untuk akuarium seperti airator, waterpumps, media penapis, dan pelbagai ikan hias yang cantik dengan harga yang berpatutan.

Alamat: Jalan Sultan Mahmud, Kampung Ladang Siha, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Terengganu Best & Syorkan


4. SBS Aquatic & Pets

Kedai akuarium Kuala Terengganu berikut menjual pelbagai keperluan akuarium, aksesori, pelbagai jenis ikan dan keperluan untuk haiwan peliharaan.

Menurut ulasan pelanggan SBS Aquatic & Pets ini amatlah disyorkan untuk aquascapers kerana pemilik dengan rendah hati berkongsi banyak petua mengenai aquascaping dan paludarium.

Alamat: 201, Jalan Sultan Zainal Abidin, Kampung Paya, 20000 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia


5. Bubbles aquatic and pets studio

Bubbles aquatic and pets studio dapat menjadi cadangan untuk anda seterusnya bagi anda penggemar ikan dan aquascape yang terletak di Padang Midin, 21400 Kuala Terengganu, Terengganu.

Peminat ikan laga juga boleh datang ke sini kerana pelbagai jenis ikan laga disediakan, selain ikan laga terdapat juga ikan aqua lain pada harga yang berpatutan.

Alamat: 573c, Padang Midin, 21400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Terengganu Near Me


6. Ming Yu Two Aquamarin Sdn. Bhd.

Kedai aquarium Kuala Terengganu Ming Yu Two Aquamarin menjual dan menyediakan pelbagai peralatan dan keperluan yang berkaitan dengan akuarium atau aquascape dengan kualiti yang baik.

Menurut ulasan pelanggan, pelbagai jenis ikan pun mereka jual di kedai ini bermula dari ikan hias, ikan air asin dengan harga mengikuti jenis ikan.

Alamat: Masjid, 60 D, Jalan Hiliran, Kampung Tok Ku, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia


7. Tropika Akuarium

Tropika Akuarium ini menyediakan pelbagai keperluan berkaitan dengan akuarium seperti airator, waterpumps, media penapis, dan aksesori akuraium.

Sama ada kedai aquarium Terengganu ini menjual pelbagai kebutuhan dan peralatan untuk memancing dengan kualiti yang tak perlu anda risaukan lagi.

Alamat: 12, Jalan Tok Lam, Kampung Dalam Bata, 20100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Terengganu Near Me


8. Pro Aquarium & Pets Lover

Hampir sama dengan kedai akuarium sebelumnya, Pro Aquarium & Pets Lover juga menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan kebutuhan/aksesori akuarium dan alat memancing ikan.

Jika anda ingin tahu untuk melihat atau membeli pelbagai barangan yang berkaitan, anda boleh melawatnya mengikut alamat yang telah kami tulis di bawah

Alamat: 5666, Kampung Undang, 21400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia


9. Teratak Pets & Aquarium

Cadangan kedai aquarium Terengganu ini disyorkan untuk anda yang berada di kawasan Permaisuri, menyediakan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan aquarium dan ikan sama ada petshop.

Teratak Pets & Aquarium menjual pelbagai jenis ikan, haiwan peliharaan dan barangan akuarium untuk anda para pecinta haiwan terutama yang ada di kawasan Permaisuri, Terengganu.

Alamat: Kampung Buluh, 22100 Permaisuri, Terengganu, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Terengganu Paling BEST


10. Seraff Aquarium Custom

Seraff Aquarium Custom dapat menjadi cadangan terakhir anda yang mencari kedai aquarium Kuala Terengganu dengan pelbagai bentuk reka dan saiz mengikuti kemahuan anda.

Menurut ulasan pelanggan, kualiti yang dihasilkan oleh kedai akuarium ini sangat baik dengan harga yang wajar dan sesuai untuk peminat aquascapers atau pencinta paledarium

Alamat: Jalan Bukit Tumbuh, Kampung Bukit Tumbuh, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment