TOP 10 Kedai Baby Best di Ampang, Selangor

Team A

Membeli-belah untuk keperluan si kecil anda adalah agenda rutin yang mesti dilakukan oleh semua ibu bapa.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak sedikit yang merasa keliru mencari kedai peralatan baby yang lengkap pada harga yang agak berpatutan.

Mencari kedai bekalan baby yang lengkap dan berpatutan bukanlah kesukaran besar pada masa kini, kerana sudah ada banyak pilihan, baik di luar talian dan dalam talian.

Baiklah, bagi anda yang keliru mencari tempat yang menjual keperluan budak kecil anda, tidak ada salahnya singgah di kedai bekalan baby terbaik di Ampang yang disyorkan oleh Carikedai berikut ini!

Senarai Kedai Baby Ampang terbaik

1. Manjaku Baby Mall Ampang

Cadangan pertama kita mulakan dari Manjaku Baby Mall Ampang yang merupakan pusat membeli-belah khas untuk keperluan bayi dan kanak-kanak di Jalan Awf 3, Ampang Waterfront.

Dengan menyediakan pelbagai produk berkualiti tinggi, kedai baby Ampang ini boleh jadi destinasi utama bagi ibu bapa yang mencari peralatan bayi, pakaian kanak-kanak, kebutuhan mandi, alat keselesaan bayi dan semua keperluan lain untuk bayi dan kanak-kanak.

Alamat: no 13a, 16, Jalan Awf 3, Ampang Waterfront, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Ampang Sedap


2. Twins Baby Ampang

Disyorkan bagi anda ada Twins Baby Ampang, kedai ini merupakan one stop centre dalam urusan perkhidmatan yang berkaitan dengan bayi dan anak-anak.

Mereka menjual pelbagai barangan dan peralatan untuk bayi dan kanak-kanak yang amat lengkap.

Kedai baby Ampang ini juga disokong oleh staff yang sangat ramah, membantu dan memahami apa keperluan pelanggan.

Alamat: No.05&07, Jalan 1, Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia


3. Baby Roxx

Terletak di Jalan Awf 2, Ampang Waterfront, cadangan seterusnya ada kedai Baby Roxx menjual barangan bayi macam stroller, car seat, tempat tidur bayi, makanan bayi dan barangan lain.

Mereka ada pula menjual pakaian untuk bayi dan aksesori yang berkaitan dengan bayi dijual pada harga yang wajar dan perkhidmatan amatlah disyorkan.

Alamat: No 35 & 53, Jalan Awf 2, Ampang Waterfront, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Haiwan Ampang Paling BEST


4. One Baby World

One Baby World adalah kedai penjagaan bayi yang terletak di kawasan perumahan di tengah-tengah KL, menawarkan pelbagai barangan penjagaan bayi yang dijual pada harga yang berpatutan.

Bagi anda yang ada di sekitar kawasan ini boleh mencari barangan penjagaan bayi di kedai baby Ampang ini dengan mudah.

Kualiti barang yang baik dan lokasi kedai yang mudah dicari juga menjadikan kedai One Baby World disyorkan bagi anda.

Alamat: No. 1C, 3rd Floor, Persiaran Permata, Taman Permata, Kuala Lumpur, Ulu Kelang, 53300, Malaysia


5. Baby Invasion

Dikenali dengan perkhidmatan pelanggan yang baik dan mesra, berikut ada Baby Invasion yang dicadangkan bagi anda untuk menikmati pengalaman yang baik dalam membeli-belah untuk keperluan bayi anda.

Mereka menjual pelbagai barangan untuk bayi khususnya kereta dorong dan juga car seat, staff akan sentiasa membantu dalam pelbagai urusan yang anda butuhkan.

Alamat: G-05, G-05, Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima, 55100 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Ampang Paling Best


6. BABY DIAPERS SHOP AMPANG ( Fiza Baby Diapers & Enterprise)

Terletak di Gladden Court Apartment, Jln. Wawasan Ampang, cadangan berikut ialah tempat perlindungan bagi ibu bapa yang mencari penyelesaian pembalutan terbaik untuk si kecil.

Kakitangan yang berpengetahuan dan mesra sentiasa bersedia membantu, memberikan nasihat pakar mengenai saiz lampin, bahan, dan tahap penyerapan.

Dari jenama premium hingga pilihan mesra alam, mereka menawarkan pelbagai jenis lampin, memastikan anda mencari penyelesaian dalam hal ehwal berkaitan dengan kebutuhan bayi.

Alamat: CE-4-12, Gladden Court Apartment, Jln. Wawasan Ampang, 1/10, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia


7. Fabulous Mom

Berikut ada cadangan kedai barangan ibu dan bayi Fabulous Mom yang terletak di Ukay Boulevard, Jln Lingkaran Tengah 2, Ulu Kelang, 68000 Ampang Jaya.

Barangan untuk bayi dijual seperti perkakas makan, peralatan tempat tidur, kereta sorong bayi, tempat duduk kereta, pakaian dan banyak lagi.

Terdapat juga keperluan untuk ibu, terutamanya alat bantuan penyusuan susu ibu dan juga alat untuk menjaga keselamatan bayi anda.

Alamat: 9-1 Ukay Boulevard, Jln Lingkaran Tengah 2, Ulu Kelang, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Ampang Paling Best


8. Autumnz

Cadangan berikut ada kedai Autumnz, tempat menarik yang menjual pelbagai jenis peralatan untuk ibu hamil, bukan sahaja untuk ibu tetapi juga untuk bayi.

Mereka menawarkan pelbagai jenama yang baik dengan produk berkualiti, berbaloi dengan harga.

Alamat: No 16-1 Ukay Boulevard, Jln Lingkaran Tengah 2, Ulu Kelang, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia


9. Anakku Shopping Centre AMPANG POINT

Kedai baby Anakku Shopping Centre di Ampang Point juga menjual pelbagai barangan bayi terutamanya pakaian atau sut untuk bayi dan kanak-kanak.

Selain daripada pakaian kedai baby Ampang ini juga menyediakan perlengkapan tidur bayi, kasut, shampoo, kereta dorong dan juga ada mainan untuk bayi atau kanak-kanak.

Alamat: F10, Ampang Point Shopping Centre, Jln Memanda 3, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Kedai Basikal Ampang Murah & Paling Lenkap


10. Little Maira

Senarai kedai baby yang terakhir ada Little Maira mereka menawarkan pelbagai pilihan ada dari keperluan ibu sampai kanak-kanak ataupun bayi dengan harga murah,berkualiti dan mesra pelanggan.

Antara barangan yang ditawarkan iaitu set tilam bayi, bengkung/barut ibu, bantal kejururawatan, sleeping bag bayi, barut bayi, bantal bayi selimut dan banyak lagi.

Alamat: 23, Jalan Rasmi 7, Taman Rasmi Jaya, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment