TOP 10 Senarai Kedai Baby Best di Bangi

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bayi atau kedai bekalan bayi berkualiti murah di kawasan Bangi?

Bagi anda yang mempunyai anak anda atau sedang bersedia untuk kelahiran bayi anda, pasti cari tempat untuk membeli produk bayi yang baik, kan?

Tak perlu risau, di Bangi terdapat banyak pilihan kedai yang menjual pelbagai jenis keperluan bayi, sama ada pakaian, pinggan mangkuk, peralatan mandian, aksesori, mainan, makanan, susu atau produk khas lain untuk si manja anda.

Sebagai bahan rujukan kali ini carikedai akan berkongsi kepada anda mengenai senarai kedai peralatan bayi terbaik di bandar Bangi, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Baby Bangi terbaik

1. Marredz Moms Bangi

Cadangan kedai baby Bangi yang pertama kita mulakan dari Marredz Moms Bangi yang ada di Bangi Gateway Shopping Complex.

Mereka menyediakan banyak pilihan peralatan baby yang menarik bermula dari peralatan makan, peralatan mandi baby, barangan penjagaan kesihatan baby dan banyak lagi.

Disokong oleh kakitangan yang sangat ramah, perkhidmatan yang baik , harga masuk akal ini merupakan pusat hentian rehat untuk baby dan ibu yang amat disyorkan.

Alamat: B-10, SHOPPING MALL, 1, Bangi Gateway, Seksyen 15, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : 6 Senarai Kedai Perabot Bangi Paling Di Syorkan!


2. Mamakiddies Bandar Baru Bangi

Senarai berikut ada Mamakiddies Bandar Baru Bangi yang ada di Jln Medan Pusat Bandar 8A, Seksyen 9, menawarkan pelbagai barangan baby yang amat lengkap dan berkualiti.

Kedai baby Bangi ini menyediakan pelbagai jenis pakaian baby seperti bodysuits, seluar, kain lampin, dan pakaian tidur.

Selain daripada itu mereka juga menjual barangan penjagaan kesihatan baby, peralatan keselamatan baby, peralatan perjalanan dan banyak lagi dengan harga yang berpatutan dan mampu milik.

Alamat: 3A, 45-03A, Jln Medan Pusat Bandar 8A, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


3. Manjaku Baby Mall Bangi

Cadangan berikut ada Manjaku Baby Mall Bangi, pusat membeli-belah ini menawarkan pilihan terbaik untuk penjagaan baby, pakaian comel, produk keselesaan baby, perlengkapan baby dan banyak lagi.

Kedai baby Bangi ini memanglah one stop solution untuk menemukan pelbagai barangan yang berkaitan dengan baby dengan harga yang berpatutan mereka juga sering ada diskaun dan promosi.

Alamat: Pusat, 47-49, Jalan Medan Pb 2b, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Bangi Paling Best


4. TATEH Bandar Baru Bangi

Cadangan kedai barang baby Bangi berikut ada Tateh yang menjual kebutuhan baby dan ibu macam pakaian, peralatan mandi, produk penjagaan kulit, dan peralatan keselamatan untuk baby.

Mereka juga ada jual peralatan makan macam sudu, pinggan, mangkuk dan juga ada perabot untuk baby, peralatan perjalanan untuk baby serta banyak lagi.

Alamat: G-46, Jalan 8/35, Taman Seri Bangi,, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


5. Baby Yaya Bangi

Terletak bersebelahan dengan kedai Marred Moms di Gateway Shopping Bangi, terdapat kedai Baby Yaya yang menjual pelbagai keperluan untuk ibu dan anak-anak.

Dikenal dengan perkhidmatan pelanggan yang mesra ini merupakan one stop center untuk barangan bayi, set kekangan, penutup penyusuan susu ibu, kereta sorong bayi, dan lainnya.

Sangat disyorkan untuk anda yang berada di kawasan Bangi, harga pun mampu milik dan berbaloi.

Alamat: Bangi Gateway, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Aksesori Kereta Bangi Dipercayai


6. Very Important Baby (Bangi Sekysen 7)

Disyorkan bagi anda, cadangan seterusnya ada kedai barangan ibu dan anak Very Important Baby mempunyai service kakitangan yang bagus dan sering banyak diskaun untuk produk pilihan.

Barangan baby pun banyak disediakan dan lengkap, merupakan one stop centre sedia pula makanan, pakaian, kereta sorong bayi, lampin, mandi, mainan, dan barangan lainnya.

Alamat: 58, Jalan 7/7b Seksyen 7 Bandar Baru Bangi Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia


7. Baby Food & Baby Needs Kajang – Bangi

Berikut merupakan senarai kedai bayi Bangi yang memfokuskan kepada penjualan pelbagai jenis makanan untuk baby yang berbeza umur.

Mereka sering ada gift untuk pelanggan dan diskaun, pekrhidmatan pelanggan yang ditawarkan amatlah baik dan disyorkan.

Alamat: 15, Jalan 4/3h, Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Bangi Yang Sedap


8. Little Foodie Baby Food Shop

Ada pula cadangan khusus untuk kedai makanan baby, Little Foodie Baby Food Shop di Bangi Shopping Complex yang menyediakan pelbagai jenis makanan baby untuk pelbagai usia.

Kedai baby Bangi pun bersih dan selesa, disokong oleh perkhidmatan yang baik dan harga pun berbaloi kedai ini amatlah disyorkan bagi anda yang nak cari makanan untuk baby kesayangan.

Alamat: 3B, F-1-19 Jalan BG 3B/1, Bangi Gateway, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


9. Tinker Bell Baby Shop

Terletak di Lt 2 KIPMall Bangi ada kedai Tinker Bell Baby Shop yang menjual barangan kebutuhan dan aksesori untuk baby dengan pilihan yang pelbagai dan harga berbaloi dengan kualiti.

Antara barangan yang disediakan termasuk kereta sorong baby, peralatan mandian dan tidur baby, pinggan mangkuk, pakaian baby dan mainan serta aksesori.

Alamat: Lot 2-11,tingkat 2,kipmall Bangi Bangi Utama Shopping Compleks, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Kucing Bangi Paling BEST


10. Kidsmodehouse

Cadangan kedai barangan baby Bangi yang terakhir ada KidsModeHouse yang ada di Jalan 4/11b, Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi.

Mereka ada jual barangan keselamatan baby macam kereta sorong bayi, car seat dan juga ada perabot baby/kanak-kanak dan juga pelbagai kebutuhan peralatan yang berkaitan dengan baby.

Perkhidmatan pelanggan yang ditawarkan amatlah baik, service tiptop dan harga pun berbaloi dengan kualiti.

Alamat: 6A, Jalan 4/11b, Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment