TOP 6 Kedai Baby Best di Batu Caves

Team A

Membeli-belah untuk keperluan si kecil anda adalah agenda rutin yang mesti dilakukan oleh semua ibu bapa.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak sedikit yang merasa keliru mencari kedai peralatan baby yang lengkap pada harga yang agak berpatutan.

Mencari kedai bekalan baby yang lengkap dan berpatutan bukanlah kesukaran besar pada masa kini, kerana sudah ada banyak pilihan, baik di luar talian dan dalam talian.

Baiklah, bagi anda yang keliru mencari tempat yang menjual keperluan baby anda, tidak ada salahnya singgah di kedai bekalan baby terbaik di Batu Caves yang disyorkan oleh Carikedai berikut ini!

Senarai Kedai Baby Batu Caves terbaik

1. Manjaku Baby Mall Sri Gombak

Manjaku Baby Mall Sri Gombak menawarkan pelbagai pilihan kelengkapan baby, ibu dan kanak-kanak dengan pelbagai produk dan jenama yang harganya berpatutan dan perkhidmatan yang cekap.

Untuk barangan yang disediakan iaitu bermula dari lampin, susu, perabot bayi, kot baby, pakaian, stroller, kebutuhan kesihatan untuk baby dan ada pula aksesori.

Alamat: No 33-41, Jalan SG3/19, Pusat Bandar Sri Gombak, Selangor, 68100 Batu Caves, Malaysia

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Batu Caves Di Syorkan


2. FIFFY Boutique Sri Gombak

Cadangan kedai baby Batu Caves berikut ada Fiffy Boutique Sri Gombak terletak di belakang Hong Leong Bank Sri Gombank kedai ini menawarkan pelbagai kebutuhan baby yang amat lengkap.

Mereka menjual barangan bayi yang terdiri daripada peralatan bayi, perabot bayi, syampu, lampin, pakaian, susu dan makanan bayi.

Alamat: No.G, 59, Jalan SG 3/1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


3. Tateh Gombak Prima

Kedai baby Tateh memanglah mempunyai banyak cawangan di negeri ini, bagi anda yang ada di kawasan Batu Caves kedai ini terletak di Jalan Prima SG 2, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves.

Jika anda nak cari keperluan baby newborn banyak jual disini, bermula dari baby gear, pelbagai jenis makanan bayi, pacifier, baju, produk penjagaan kesihatan dan aksesori.

Kakitangan sangat membantu dan mempunyai banyak pengetahuan tentang produk merek, banyak pilihan dan boleh memesan atau menempah produk terlebih dahulu.

Alamat: 13-G, Jalan Prima SG 2, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Batu Caves Murah


4. Si Kecil Ibu

Cadangan berikut ada kedai baby Si Kecil Ibu di Bandar Baru Selayang No.8, Jalan 2/10 menjual perlengkapan baby bermula dari car seat, kereta sorong/stroller, baby carrier, pakaian, mainan dan kebutuhan lain.

Kedai baby Selayang ini buka setiap hari bermula dari jam 10.00pagi-20.00petang, harga barangan yang ditawarkan amatlah berpatutan menjadikan kedai ini disyorkan bagi anda.

Alamat: 8, Jalan 2/10, Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


5. master baby

Masih di kawasan Selayang, tepat di No. 18, Jalan PS 9/2, Taman Prima Selayang, terdapat Master Baby menjual keperluan bayi dengan pelbagai jenis pakaian serta sut pakaian dan seluar.

Mereka juga menjual barangan macam pacifier/dot untuk baby dan aksesori untuk bayi kecil anda.

Bagi anda yang nak melewat ke kedai Selayang ini mereka buka tiap hari bermula dari jam 09.00pg-17.30ptg dan tutup pada hari Minggu.

Alamat: No 18, Jalan PS 9/2, Taman Prima Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Tayar Batu Caves Terbaik


6. Butik Anakku

Anakku adalah jenama tempatan dan nama isi rumah yang mudah tetapi bermakna, mereka menawarkan pelbagai barangan yang berkaitan dengan baby dan anak -anak.

Kedai baby Selayang ini menjual barangan bermula dari baby gear (stroller, baby carrier, car seat), pakaian, baby kot, sleeping mat, peralatan tempat tidur dan produk kesihatan bayi.

Harga yang ditawarkan amatlah berpatutan dan mereka sering ada diskaun atau promosi.

Alamat: 4, Jalan SU 10, Taman Selayang Utama, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment