TOP 10 Kedai Baby Best di Petaling Jaya

Team A

Bagi ibu yang ingin memenuhi keperluan peralatan bayi, boleh mengunjungi kedai bekalan bayi yang dipercayai.

Bagi mereka yang berada di Petaling Jaya, kedai peralatan baby di Petaling Jaya ini adalah tempat yang mesti dikunjungi, mana yang terbaik?

Oleh itu, jom kita baca lebih lanjut, kali ini carikedai.com akan memberikan maklumat yang berkaitan dengan kedai peralatan bayi yang boleh menjadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Baby Petaling Jaya Terbaik

1. Babyland

Senarai kedai baby Petaling Jaya pertama ada Babyland disyorkan bagi anda yang mencari kebutuhan untuk baby, kanak-kanak dan juga ibu.

Kedai Babyland menawarkan perkhidmatan antara pakaian bayi, perlengkapan mandi, perabot bayi atau baby gear, barangan penjagaan kesihatan bayi, produk keselesaan baby dan banyak lagi.

Staff layanan amatlah mesra pelanggan, perkhidmatan baik, service tiptop, harga berbaloi dan terkadang ada pula diskon untuk barangan tertentu.

Alamat: 37, Jalan SS 2/64, SS 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Petaling Jaya Paling Di Syorkan


2. City Baby

City Baby di Jalan PJU 5/7, Kota Damansara menawarkan pengalaman membeli-belah yang berbaloi.

Disokong oleh staff yang mesra dan sentiasa membantu, anda boleh membeli pelbagai macam produk perlengkapan atau barangan untuk newborn, baby dan kanak-kanak.

Mempunyai pilihan yang pelbagai dan harga yang berpatutan, anda tak perlu risau jika nak membeli-belah di kedai baby Kota Damansara ini.

Alamat: 2A – 2, Dataran Sunway, Jalan PJU 5/7, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


3. Camy Babyland Sdn. Bhd.

Cadangan kedai baby Petaling Jaya berikut ini ada Camy Babyland Sdn.Bhd. yang ada di Sunway Giza Mall mendapat ulasan yang baik dari pelanggan terkait perkhidmatan yang ditawarkan.

Mereka menawarkan pelbagai produk baik barangan dan bekalan dan peralatan untuk bayi, kanak-kanak kecil dan untuk bakal ibu baru dengan kualiti produk yang amat baik dan harga yang berbaloi.

Alamat: No. 12G, 13G Block-B Sunway Giza, Dataran Sunway, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Makan Petaling Jaya Di Syorkan!


4. Baby Shop Kasih Ibu

Baby Shop Kasih Ibu memanglah nampak seperti sebuah kedai keci, tetapi anda boleh mendapat semua barangan yang diperlukan untuk bayi dan juga untuk ibu khususnya.

Kedai baby Petaling Jaya ini boleh jadi cadangan kerana perkhidmatan pelanggan yang baik dan tempat yang bagus untuk singgah jika anda sudah bersedia untuk mempunyai bayi.

Alamat: 9-1, Jalan PJS 3/63, Taman Sri Manja, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


5. Jarrons & Co Malaysia

Cadangan berikut adalah pengedar eksklusif produk bayi premium dari pelbagai negara iaitu Jarrons & Co Malaysia, mereka menawarkan barangan dan perlengkapan yang anda perlukan dari peringkat baby hingga kanak-kanak.

Antara perlengkapan yang dijual di kedai baby kelana jaya ini bermula dari stroller, baby cot, playpen, babygear dan lainnya dijual pada harga yang berpatutan dan staff layanan sedia membantu dalam apa-apa yang anda inginkan.

Alamat: Unit No.G3 Kelana Damansara Suite, No.3, Jalan SS 6/2, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Komputer Petaling Jaya Best


6. Tiffly Baby

Ada juga cadangan kedai baby Kota Damansara iaitu Tiffly Baby yang mempunyai kakitangan yang ramah, service tiptop, banyak pencerahan dari segi penjagaan bayi kepada ibu bayi.

Antara barangan yang boleh anda temukan di kedai ini bermula dari baby carrier, barangan penjagaan kesihatan baby, pelbagai jenis makanan, produk keselesaan, aksesori dan pakaian.

Alamat: 48G, Seksyen 8, Jalan Pekaka 8/3, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


7. The Baby Tree.com

Senarai berikut ada The Baby Tree yang terletak di Lt 1 The Coffee Bean & Leaf, kedai yang amat disyorkan di mana anda boleh membeli produk bayi berkualiti terbaik pada harga yang berpatutan.

Pilihan hebat untuk hadiah bayi baharu, cari pemproses makanan bayi , baby gear, peralatan perjalanan bayi dan pelbagai produk bayi lainnya pun ada.

Kedai baby Petaling Jaya ini juga menawarkan aksesori tambahan lengkap di sini contohnya tong penyimpanan makanan, bib bayi, sudu, dan lainnya.

Alamat: Lot 168A, 1st Floor, The Curve, 6, Jln PJU 7/3, Mutiara Damansara, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Baca :10 Senarai Kedai Elektrik Petaling Jaya Paling Murah


8. Mamaland Official Baby store

Mamaland Official Baby store menjual perlengkapan bayi lahir khususnya seperti baby gear, kereta dorong, car seat dan juga kebutuhan barangan lainnya.

Penjual sangat membantu dan berpengetahuan dengan produk mereka yang sentiasa membantu anda dalam membuat keputusan, disyorkan untuk ibu bapa mencari peralatan baru lahir di sini!

Kualiti barangan yang ditawarkan amatlah baik dengan harga yang pantas dan banyak gift yang boleh anda terima seusai membeli barangan.

Alamat: R-03-10, Emporis, Persiaran Surian, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


9. My Lovely Baby ( Damansara )

Senarai berikut ada cadangan kedai baby Kota Damansara iaitu My Lovely Baby yang menawarkan pengalaman membeli-belah yang hebat terutamanya untuk keperluan bayi dengan produk berkualiti.

Mereka menjual perlengkapan macam baby gear, stroller, car seat, kerusi keselamatan baby, baby kot, baby carrier Dan juga terdapat peralatan yang diperlukan terutamanya untuk ibu-ibu baru.

Alamat: G03, G04, G05, Palm Spring @ Damansara Persiaran Surian, Kota Damansara Palm Spring Damansara, Kota Damansara, 47810, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Bunga Terbaik Di Petaling Jaya


10. Mothercare – Tropicana Gardens Mall

Cadangan terakhir kedai baby Petaling Jaya ada Mothercare di Tropicana Gardens Mall, menyediakan perabot bayi seperti buaian, katil bayi, kerusi makan bayi, dan perabot lain yang berkaitan.

Selain daripada itu kedai ini juga menjual stroller, baby carrier, car seat bayi, pakaian, produk penjagaan kulit baby dan masih banyak lagi dengan pilihan premium serta harga yang berbaloi mengikut kualiti.

Alamat: Lot G-23A, Ground Floor, Tropicana Gardens Mall, 2A, Persiaran Surian, Tropicana Indah, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment