TOP 6 Kedai Baby Best di Setapak

Team A

Bagi ibu yang ingin memenuhi keperluan peralatan bayi, boleh mengunjungi kedai bekalan bayi yang dipercayai.

Bagi anda yang berada di Setapak, kedai peralatan baby di Setapak ini adalah tempat yang mesti dikunjungi, mana yang terbaik?

Oleh itu, Jom kita baca lebih lanjut, kali ini carikedai.com akan memberikan maklumat yang berkaitan dengan kedai peralatan bayi yang boleh menjadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Baby Setapak Terbaik

1. QQ Baby Store Sdn Bhd – Setapak

Disyorkan bagi ibu baru dan bayi ada QQ Baby Store di Jalan 10/23a, Medan Makmur menjual pelbagai perlengkapan dan peralatan dengan produk yang lengkap dan berkualiti.

Staff layanan akan membantu menjelaskan secara detail kelebihan dan kekurangan masing-masing model dan merk.

Harga yang ditawarkan sangatlah masuk akal dan berpatutan, disyorkan untuk bayi baru lahir anda.

Alamat: Jalan 10/23a, Medan Makmur, 53200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 15 Kedai Makan Setapak SEDAP & Wajib Try


2. My Lovely Baby Shop ( Setapak )

Terletak di AEON BiG Danau Kota ada My Lovely Baby yang menjual barangan baby amat lengkap, bermula dari stroller, baby kot, baby carrier, car seat dan ada produk keselesaan untuk bayi.

Kedai baby Setapak ini mempunyai parking luas, owner and staff sangat mesra dan beli barang pun ada disc/free gift makanan baby.

Sangat disyorkan sebab mereka ada bagi suggestion mana car seat yang ok dan siap membantu memasangkan lagi dalam kereta anda.

Alamat: SHOP 13, The Palette Setapak, 8, Jln Langkawi, Taman Danau Kota, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


3. Very Important Baby (Setapak)

Banyak pelanggan yang berpuasa hati membeli belah di kedai Very Importan Baby Setapak berikut, mereka mempunyai staff perkhidmatan yang baik sentiasa membantu dalam urusan kebutuhan barangan baby yang anda butuhkan.

Pelbagai pilihan barangan dan perlengkapan baby ada dijual disini dengan produk yang berkualiti dan harga yang masuk akal menjadikan kedai Very Importan Baby amatlah recommended.

Alamat: 49, Jalan 1/23f, Taman Teratai Mewah, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Setapak Paling Best


4. Mamakiddies Setapak

Terletak di No G-5, PV128, Jalan Genting Kelang, Setapak, ada kedai baby Mamakiddies menjual barangan dan perlengkapan bayi dengan harga yang amat berbaloi dengan kualiti yang ditawarkan.

Disyorkan bagi anda yang nak beli stroller dan car seat dengan kualiti yang amat baik, ada pula kebutuhan baby lainnya macam produk keselesaan bayi, baby gear, perabot bayi dan lainnya.

Alamat: No G-5, PV128, Jalan Genting Kelang, Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia


5. Tasneem Naturel Setapak Kuala Lumpur

Tasneem Naturel dicadangkan bagi anda yang nak mencari kedai dengan produk untuk kesihatan baby kesayangan anda ataupun jika baby anda sedang sakit ini dapat menjadi solution.

Produk yang ditawarkan diformulasikan khusus untuk membantu bayi dan anak-anak dengan demam, batuk dan flu.

Bahan-bahan yang digunakan juga mengandung komposisi yang terbaik dan amat untuk bayi dan anak-anak.

Alamat: A-23-17, Residensi Vista Wirajaya, A-23-17, 2, Jln 1/23e, Taman Melati, 53300, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kuala Lumpur Near Me


6. Humaira Babystore

Terletak di Elrah Exclusive Setapak terdapat Humaira Babystore, menawarkan banyak perlengkapan bayi berkualitas dan murah.

Terutamanya mereka menjual produk untuk keselesaan baby, menyediakan tilam bayi, bantal, selimut bayi, baby kot dan produk lain yang berkaitan dengan kebutuhan bayi anda.

Kedai bayi Setapak ini juga menawarkan layanan jual beli online, anda boleh mengunjungi website mereka di humairababystore.com

Alamat: 2, Jln Langkawi, Platinum Walk, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment