TOP 10 Senarai Kedai Baby Best di Shah Alam

Team A

Membeli-belah untuk keperluan si kecil anda adalah agenda rutin yang mesti dilakukan oleh semua ibu bapa.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak sedikit yang merasa keliru mencari kedai peralatan baby yang lengkap pada harga yang agak berpatutan.

Mencari kedai bekalan baby yang lengkap dan berpatutan bukanlah kesukaran besar pada masa kini, kerana sudah ada banyak pilihan, baik di luar talian dan dalam talian.

Baiklah, bagi anda yang keliru mencari tempat yang menjual keperluan budak kecil anda, tidak ada salahnya singgah di kedai bekalan baby terbaik di Shah Alam yang disyorkan oleh Carikedai berikut ini!

Senarai Kedai barang Baby Shah Alam Terbaik

1. Mothers First Choice Baby Shop Shah Alam Selangor

Mendapat ulasan yang amat baik kerana staff yang mesra pelanggan, service tiptop dan mesra cadangan kedai baby Shah Alam kita mulakan dari Mother First Choice di Jalan Serai Wangi L 16/L, Alam Avenue.

Ini merupakan one stop centre untuk keperluan baby dan ibu khususnya, mereka ada jual pelbagai barangan, peralatan atau produk yang amat lengkap pastinya anda tak perlu risau jika datang kat sini.

Harga juga berpatutan, kedai Pilihan Pertama Ibu bayi juga sering mengadakan diskaun dan promosi.

Alamat: C-11-G, 2, Jalan Serai Wangi L 16/L, Alam Avenue, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Cermin Kereta Shah Alam


2. Fathia Baby Shop

Terletak di pusat komersial Seksyen 7 terdapat Fathia Baby Shop yang tidak asing lagi bagi penduduk Shah Alam terutamanya kerana mereka menawarkan pelbagai barangan keperluan berkaitan ibu dan baby.

Untuk keperluan baby ada jual stroller, car seat, pampers, peralatan makan dan mandi, set tempat tidur, makanan bayi dan pakaian dijual pada harga yang berpatutan.

Kedai baby seksyen 7 ini juga mempunyai perkhidmatan pelanggan yang baik dan service tiptop, amat disyorkan.

Alamat: Block F, No, YG-5, Jalan Plumbum Y 7/Y, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia


3. Mom’s House Shah Alam

Terletak di Jalan Serai Wangi G16/G Alam Avenue, Seksyen 16 senarai berikut ada Mom’s House Shah Alam menjual barang yang amat lengkap dari baby punya barang sampai barang kelengkapan ibu.

Kedai barang baby Shah Alam ini juga menawarkan pengalaman membeli-belah yang baik, disokong oleh staff layanan yang mesra pelanggan dan sentiasa membantu anda dalam memenuhi kebutuhan yang anda inginkan.

Alamat: B-11-G, Jalan Serai Wangi G16/G Alam Avenue, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Spare Part Kereta Shah Alam Best


4. Manjaku Baby Mall Shah Alam Seksyen 9

Manjaku Baby Mall cawangan Shah Alam Seksyen 9 merupakan one stop centre bagi ibu dan bayi, mereka menjual pelbagai keperluan barangan yang amat lengkap dengan harga murah dan berkualiti.

Antara barangan yang dijual di kedai bayi murah Shah Alam bermula daripada kereta sorong bayi, pinggan mangkuk, set tidur, perabot bayi, pakaian, makanan dan peralatan lain.

Untuk peralatan itu terdapat jenis breast pump, pelbagai produk untuk ibu (hamil atau menyusu).

Alamat: No. 26 & 28, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia


5. Gosh Baby Shop

Cadangan kedai baby di Shah Alam seterusnya ialah Gosh Kid Design yang memberi tumpuan kepada penjualan baju atau pakaian, sut (untuk bayi dan kanak-kanak) dan juga set tidur untuk bayi.

Dikenali dengan perkhidmatan pelanggan yang mesra, Gosh Kid Design juga terkadang menawarkan diskaun untuk barangan terntu.

Alamat: 32, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Seksyen 9, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Jam Shah Alam Paling Di Cadangkan


6. Butik Tateh Shah Alam

Butik Tateh Shah Alam ada jual barangan untuk baby bermula dari stroller, car seat, perabot bayi, makanan untuk bayi, dot, pakaian dan ada produk untuk keselesaan bayi anda dengan harga murah dan layanan baik.

Bagi anda yang nak cari kedai barang baby murah Shah Alam dan menawarkan layanan yang baik, kedai Butik Tateh Shah Alam disyorkan.

Alamat: 27, Jalan Tengku Ampuan Zabedah B 9/B, Seksyen 9, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia


7. The Baby Store

Cadangan kedai baby Shah Alam seterusnya disyorkan bagi anda ada The Baby Store menjual semua keperluan yang dibutuhkan untuk bayi macam kereta dorong, car seat, pakaian, perlengkapan tidur, pampers dan lainnya.

Mereka juga menyediakan keperluan bersalin juga untuk anda para calon ibu baru. kedai The Baby Store amatlah disyorkan dengan perkhidmatnan pelanggan yang baik harga pun berbaloi.

Alamat: No 13 & 15, Indah Alam Shoplot, Jalan Jubli Perak 22/1, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Makan Shah Alam Sedap


8. Ohana Baby Shop

Ohana Baby Shop di Persiaran Arked, Bukit Jelutong disyorkan bagi anda terutama yang nak cari baby gear dengan persediaan lengkap, selain daripada itu mereka juga ada menjual pelbagai kebutuhan bayi lainnya dengan pelbagai produk dan jenama.

Anda juga boleh melayari laman kedai baby online ini di ohanababyshop.bussiness.site jika anda ingin membeli-belah dalam talian dan tidak dapat keluar dari rumah sila pesan melalui laman web.

Alamat: G-19, Komersial Radia, Persiaran Arked, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia


9. Oh Baby Store

Cadangan kedai baby murah shah alam berikut ada Oh Baby Store amat disyorkan dengan perkhidmatan staff yang mesra dan sentiasa membantu dalam memenuhi kebutuhan barang baby yang anda butuhkan.

Semua perlengkapan baby ada dijual di kedai baby setia alam ini bermula dari stroller, car seat, perabot bayi, produk perawatan kulit bayi, peralatan keselesaan, barang perawatan kesehatan dan banyak lagi.

Alamat: 1-2-1, Jalan Setia Prima H U13/H, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Haiwan Shah Alam Paling Lengkap


10. Its My Baby Store

Cadangan terakhir kedai baby Shah Alam ada Its My Baby Store, disyorkan bagi anda yang nak cari perabot bayi, stroller, car seat, baby cot, makanan dan produk kebutuhan baby lainnya dijual dengan harga yang wajar.

Kedai ini juga dikenal mempunyai staff yang mesra pelanggan, service tiptop dan berpengetahuan tinggi akan barangan yang ditawarkan kepada anda mereka akan sentiasa membantu.

Alamat: A13, R-2-21, EMIRA 4, 64A, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment