TOP 6 Kedai Baby Best di Subang Jaya, Selangor

Team A

Membeli-belah untuk keperluan si kecil anda adalah agenda rutin yang mesti dilakukan oleh semua ibu bapa.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang tidak sedikit yang merasa keliru mencari kedai peralatan baby yang lengkap pada harga yang agak berpatutan.

Mencari kedai bekalan baby yang lengkap dan berpatutan bukanlah kesukaran besar pada masa kini, kerana sudah ada banyak pilihan, baik di luar talian dan dalam talian.

Baiklah, bagi anda yang keliru mencari tempat yang menjual keperluan budak kecil anda, tidak ada salahnya singgah di kedai bekalan baby terbaik di Subang Jaya yang disyorkan oleh Carikedai berikut ini!

Senarai Kedai Baby Subang Jaya terbaik

1. Mothercare – Sunway Pyramid

Terletak di Sunway Pyramid senarai kedai baby Subang Jaya yang pertama ini menjual pelbagai kebutuhan barangan, peralatan dan ada aksesori yang berkaitan dengan bayi atau kanak-kanak.

Mothercare – Sunway Pyramid memiliki perkhidmatan staf yang sangat ramah dan pengetahuan baik sentiasa membantu pelanggan dalam kebutuhan barangan yang diinginkan.

Disyorkan kerana harga pun berpatutan dan kualiti yang ditawarkan amatlah baik.

Alamat: LG1.105 Lower Ground One, Sunway Pyramid, No 3, Jalan PJS 11/15, Sunway City, 47500, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Subang Jaya


2. Babyshop @ Sunway Pyramid

Masih di Sunway Pyramid ada kedai Babyshop @ Sunway Pyramid juga menjual keperluan untuk bayi anda khususnya baju atau pakaian dengan pelbagai jenis dan usia.

Selain daripada baju bayi mereka juga menjual peralatan bayi lainnya dan ada produk makan bayi, harga yang ditawarkan pun amat berpatutan.

Perkhidmatan staff yang mesra pelanggan dan service tiptop membuat kedai baby Subang Jaya ini boleh jadi cadangan anda.

Alamat: Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia


3. Yinni Baby Shop

Kedai baby Yinni Babyshop merupakan tempat yang disyorkan untuk membeli produk bayi anda dengan perkhidmatan yang sangat baik dan kakitangan yang ramah.

Pemilik kedai juga sangat membantu dalam memperkenalkan dan memberi bimbingan kepada anda supaya anda boleh membeli apa yang diperlukan dengan harga yang masuk akal.

Alamat: 29-2, First Floor, Jln USJ 21/1, Usj 21, 47630 Subang Jaya, Selangor, Malaysia

Baca : 30 Kedai Makan Subang Jaya Yang BEST


4. Maya & Mummy Baby Food

Untuk cadangan kedai baby Subang Jaya berikut Maya & Mummy Baby Food yang menjual pelbagai macam makanan untuk bayi dengan produk yang bervariety dan harga yang pantas.

Mempunyai perkhidmatan yang baik dan pemiliknya sangat ramah , mesra pelanggan sentiasa membantu anda menjelaskan produknya.

Alamat: No 10, 2, Jalan USJ 9/5p, Subang Business Centre, 47620 Subang Jaya, Selangor, Malaysia


5. Mothercare – Empire Shopping Gallery

Kedai baby shop Mothercare juga ada di Empire Shopping Gallery, NU Empire, adalah pusat membeli belah yang menyediakan hampir pelbagai keperluan dan kebutuhan untuk bayi dan kanak-kanak.

Perkhidmatan kakitangan di kedai barang baby ini sangat membantu dan sangat berpengetahuan tentang keperluan pelanggan.

Menawarkan pengalaman membeli belah yang amat disyorkan.

Alamat: Lot LG-13A & 15, Empire Shopping Gallery Jalan S16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia


6. Moms Diary

Cadangan kedai barang baby Subang Jaya berikut ada Moms Diary yang menjual barangan bayi dengan pelbagai pilihan bermula dari perabot bayi, perlengkapan makan, produk keselasaan dan lainnya.

Mereka juga ada jual pelbagai produk makanan untuk bayi dengan usia yang berbeza, disokong oleh perkhidmatan pelanggan yang mesra sentiasa membantu dalam banyak hal.

Alamat: 23-G, Jalan Putra Mahkota 7/6c, Putra Heights, 47650 Subang Jaya, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment