TOP 10 Kedai Basikal Best di Kelantan

Team A

Adakah terdapat rakan-rakan yang tinggal di Kelantan dan sekitarnya yang mencari cadangan untuk kedai basikal Kelantan, pada kesempatan ini masa sangat tepat kami akan kongsikan kepada anda.

Berikut carikedai.com akan membincangkan cadangan untuk kedai basikal Kelantan terbaik dan sepenuhnya.

Bagi rakan-rakan yang mencari basikal atau peralatan basikal, anda boleh melawat ke beberapa alamat kedai basikal Kelantanyang disyorkan di bawah ini.

Senarai Kedai Basikal Kelantan Terbaik

1. Wan’s Cycle Shop

Ada di Jalan Pasir Puteh, Pasir Tumboh, Kota Bharu, Wan’s Cycle Shop ialah kedai yang menjual pelbagai macam jenis basikal dan aksesori sama ada komponen untuk basikal dijual dengan harga yang berpatutan.

Perkhidmatan yang disediakan sangat profesional dan memuaskan, untuk jenama basikal yang dijual termasuk Cannondale, Specialize, Marine, Giant dan banyak lagi.

Alamat: Lot 7998, Bandar Satelit Islam Pasir Tumboh, Jalan Pasir Puteh, Pasir Tumboh, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Kelantan Near Me


2. Lie Cycle Shop

Senarai yang kedua ada Lie Cycle Shop, kedai ini menawarkan pelbagai pilihan basikal dan alat ganti dengan harga berpatutan.

Dengan kakitangan yang ramah dan service tiptop boleh jadi cadangan untuk anda.

Alamat: Lot 631 simpang 3 Pengkalan chepa, 16100 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


3. FDN Pro Bike

Ada di Jalan Hospital USM, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu FDN Pro Bike.

Kedai basikal Kota Bharu ini menjual pelbagai macam jenis basikal yang amat lengkap dan ada pula aksesori serta komponen untuk basikal dijual pada harga yang wajar.

Kedai ini disyorkan bagi anda, dengan perkhidmatan pelanggan yang baik dan service tiptop.

Alamat: No. 25/Pt 293, Jalan Hospital USM, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kelantan Near Me


4. Guan Thye Hin

Menjual basikal kanak-kanak tingkat atas ada kedai basikal Guan Thye Hin yang juga menjual jenis basikal macam MTB, folding bike, roadbike dengan pelbagai harga tergantung kualiti.

Dikenali dengan perkhidmatan pelanggan yang baik, berbagai pilihan aksesori dan komponen basikal pun ada dijual di kedai ini.

Alamat: Lot 1325, Jalan Long Yunus, Taman Perbandaran Tengku Anis, 15300 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


5. Razani Pro Bike Centre

Dikenali dengan perkhidmatan pembaikan basikal yang mempunyai service cekap dan tiptop, Razzani Pro Bike Centre dapat menjadi cadangan anda seterusnya.

Untuk komponen basikal juga ada di kedai basikal Kota Bharu ini, bagi anda yang mempunyai basikal Shimano ini adalah kedai pembaikan yang tepat untuk anda.

Alamat: 1547A, Batu1 3/4, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, 15400, Kota Bharu, Kelantan, 15400, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Alat Tulis Kelantan, Malaysia


6. Tai Fatt Hong

Kedai basikal Tai Fatt Hong di Jalan Pangkalan Chepa kebanyakan menjual basikal untuk kanak-kanak, ada pula basikal untuk umum macam basikal MTB dan roadbike.

Mereka juga sedai kebutuhan barangan basikal macam tayar, rantai basikal, body atau rangka basikal dan komponen yang berkaitan dengan basikal.

Alamat: No. 4959-B & 4289-G, Jalan Pengkalan Chepa, Kelantan, 15400 Kota Bahru, Malaysia


7. Hasley Trading Bicycle & Parts

Kedai basikal Hasley Trading memanglah belum lama buka di kawasan Kota Bharu, tepatnya di JLN PCB CBG 3 KEDAI BULOH.

Mereka ada jual basikal untuk kanak-kanak untuk pelbagai umur, dan juga ada basikal jenis MTB, roadbike, BMX, dan basikal listrik dengan harga yang berbaloi.

Untuk alat ganti basikal atau komponen pun mereka sediakan, sila jika anda berminat boleh rujuk ke kedai sesuai alamat yang disenaraikan.

Alamat: Lot 1371/B, Tkt Bawah Jln Pcb Cbg 3 Kedai Buloh, 15350 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Elektrik Kelantan Terbaik


8. NAZ BJ Cycle

NAZ BJ Cycle menjual basikal masa kini atau moden macam basikal MTB, roadbike dan basikal hybrid boleh anda dapatkan pada harga yang berpatutan.

Penjual di kedai basikal Kota Bharu ini sangat mesra pelanggan dan juga service yang baik, disyorkan untuk datang ke sini.

Alamat: No 1283-A Kampung Kok Pasir, Jln Pengkalan Chepa, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


9. Kedai Basikal Adi Wakaf Bharu

Bagi anda yang ada di kawasan Wakaf Bharu ada kedai basikal Adi menjual basikal dan ada pula kelengkapan untuk basikal macam aksesori dan komponen pengganti basikal.

Jenis basikal yang dijual bermula dari basikal lipat, basikal gunung (MTB) dan ada basikal jalan raya (roadbike) , perihal harga tentunya murah dan boleh dirundingkan.

Alamat: Jalan Pasar Lama, 16210 Wakaf Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : 13 Kedai Besi Buruk Kelantan Syorkan


10. uwais alqarni resources

Uwais Alqarni Resources menjadi cadangan terakhir kedai basikal Kuantan kali ini, korang nak cari kedai basikal dengan perkhidmatan yang lengkap dan service yang baik? mereka adalah solution.

Kedai basikal ini menawarkan pelbagai macam jenis basikal dengan harga yang wajar, selain daripada itu ada pula perkhidmatan pembaikan basikal dan penjualan alat ganti/komponen yang berkaitan dengan basikal.

Alamat: 1880A, Jalan Dato Lundang, Jalan Yaakobiah, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment