TOP 9 Kedai Basikal Best di Taiping

Team A

Berbasikal adalah satu sukan yang tidak boleh dilupakan kerana selain mudah dilakukan, berbasikal juga memberikan manfaat kesihatan yang hebat dan mesra alam.

Berikut adalah maklumat tentang kedai basikal terbaik dan paling dipercayai di Taiping yang boleh menjadi cadangan anda.

Dapatkan produk pada harga yang berpatutan dan juga produk berkualiti terbaik.

Senarai Kedai Basikal Taiping Terbaik

1. Basikal Sin Lean Hin

Senarai kedai Taiping yang pertama kita mulakan dari Basikal Sin Lean Hin di Jalan Tupai, Kampung Jambu yang kebanyakan menjual basikal untuk budak kecil, akan tetapi basikal umum pun ada.

Mempunyai perkhidmatan pelanggan yang baik sama ada urusan harga pun murah boleh dirundingkan, kedai basikal Sin Lean Hin disyorkan bagi anda.

Alamat: 13, Jalan Tupai, Kampung Jambu, 34000 Taiping, Perak, Malaysia

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Taiping Sedap


2. Billy Bike Shop

Billy Bike Shop dikenali dengan perkhidmatan yang mesra pelanggan, kedai basikal Taiping ini menjual pelbagai macam kebutuhan barangan basikal yang amat lengkap dan perkhidmatan pembaikan basikal pun boleh dilakukan disini.

Kebanyakan jenis basikal yang dijual di Billy Bike Shop ialah basikal lipat, basikal gunung, basikal lumba dan basikal jalan raya dengan harga yang berbaloi mengikut kualiti.

Alamat: 67, Jalan TBC 5, Taiping business center, 34000 Taiping, Perak, Malaysia


3. Lean Shun Enterprise (Kedai Basikal)

Senarai berikutnya ada Lean Sun Enterprise menjual pelbagai macam jenis basikal, bermula dari basikal lumba, MTB, BMX, basikal lipat dan basikal untuk budak kecil dengan stok yang banyak.

Semua basikal yang dijual di kedai Taiping ini amatlah berkualiti, barang bagus dan harga pun berpatutan.

Alamat: 27, Lorong 1, 34000 Taiping, Perak, Malaysia

Baca : 10 Kedai Perabot Taiping Paling Di Syorkan


4. Perniagaan Eng Hern – Polygon, Marin, Tern

Perniagaan Eng Hern menyediakan pelbagai barangan basikal bermula dari alat ganti, bahagian auto, dan aksesori basikal sama ada mereka adalah pakar dalam urusan pembaikan basikal yang rosak.

Pakar basikal meliputi semua jenis basikal dari basikal kanak-kanak, basikal lipat hingga basikal jalan raya dan basikal gunung berjenama macam Polygon, Marin, Tern dijual pada harga yang wajar.

Alamat: 161, Jalan Taming Sari, 34000 Taiping, Perak, Malaysia


5. Ah Chong Bicycle And Repair Shop

Cadangan kedai basikal Taiping seterusnya ada Ah Chong Bicycle and Repair Shop, mereka menjual basikal jenis bmx, mtb, dan basikal untuk kanak-kanak dilengkapi perkhidmatan service basikal pula.

Menurut ulasan pelanggan mereka dikenal punyai mutu kerja sangat baik dan akan sentiasa membantu memeriksa sama ada barang lain rosak.

Alamat: 158, Jalan Wan Rasde, Taman Raja Idris, 34000 Taiping, Perak, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Kek Taiping Paling Best & Sedap


6. Loo Chai Hock

Kedai basikal Loo Chai Hock yang ada di Jalan Perusahaan Tupai 3 adalah kedai basikal yang menjual alat ganti dan keperluan barangan yang berkaitan dengan basikal.

Untuk basikal yang dijual ada basikal berkualiti dengan pelbagai jenis untuk semua peringkat umur dengan harga yang berpatutan, pakar, mesra & perkhidmatan yang membantu.

Alamat: Jalan Perusahaan Tupai 3, Kawasan Perindustrian Ringan Tupai, 34000 Taiping, Perak, Malaysia


7. Kedai Basikal Maju Jaya

Terletak tak jauh dari Tabung Haji Taiping ada kedai basikal Maju Jaya, menjual pelbagai macam jenis basikal yang amat lengkap dan ada pula barangan atau alat ganti yang berkaitan dengan basikal boleh anda jumpai disini.

Untuk basikal yang ditawarkan bermula dari basikal budak kecil, basikal bmx, mtb, basikal jalan raya, basikal lumba dan basikal listrik pun ada, amatlah disyorkan kan?

Alamat: 6, Lorong Koperasi 1, Medan Koperasi, 34000 Taiping, Perak, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perak Best & Syorkan


8. Far East Cycle (TRS)

Tak jauh dari kedai basikal Maju Jaya ada Far East Cycle (TRS) berbagai perkhidmatan ada dikedai ini macam pembaikan basikal, pengimbangan roda dan penggantian bahagian basikal pun boleh dilakukan.

Produk yang mereka tawarkan amatlah berkualiti bermula dari jenis basikal yang pelbagai macam ukuran dan jenis sama ada alat ganti dan aksesori untuk basikal dijual pada harga yang kompetitif.

Alamat: NO 6, Lorong Koperasi 1, Medan Koperasi, 34000 Taiping, Perak, Malaysia


9. PRC Bike Toys

Korang nak cari kedai basikal nan murah dan berkualiti? bolehlah melawat ke kedai PRC Bike Toys.

Mereka ada jual basikal yang pelbagai, bermula dari basikal bmx, basikal untuk budak kecil, basikal gunung dan basikal jalan raya semua dijual dengan kualiti yang amat disyorka

Alamat: 34000 Taiping, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perak Near Me


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment