√ 10 Kedai Bunga Terbaik Batu Caves & Berkualiti

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bunga yang dipercayai dan termurah di Batu Caves?

Anda tidak perlu risau memandangkan terdapat banyak kedai bunga untuk keperluan sejambak dan pelbagai jenis bunga yang agak disyorkan.

Mengenai kedai bunga, terdapat 10 senarai kedai bunga di kawasan Batu Caves yang boleh menjadi rujukan untuk anda.

Di manakah mereka berada? Untuk maklumat lanjut, anda boleh menyemak terus cadangan kedai bunga Batu Caves yang disyorkan bagi anda berikut ini.

Senarai Kedai Bunga Batu Caves, Selangor

1. Heart To Heart Florist & Gift Shop

Pertama, terdapat Heart to Heart Florist yang menyediakan bunga papan, sejambak tangan, bunga berdiri, bunga meja, dan pelbagai jenis bunga lain.

Pilihan reka bentuk setiap jenis bunga juga sangat besar, di mana semua reka bentuk juga cantik.

Di samping itu, proses pesanan di kedai ini juga sangat mudah anda boleh layari web dalam talian di surprisedelivery.com.my

Alamat: 1-67, Jalan Prima SG 3, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


2. IZ DEW FLORIST & GIFT

Cadangan kedua ada Kedai bunga IZ Drew Florist & Gifts yang dengan senang hati akan membantu membuat bunga terbaik dan menyediakan pakej hadiah yang menggabungkan bunga dengan item lain.

Bunga yang digunakan adalah bunga segar, tidak perlu risau tentang kelihatan layu atau kering.

Untuk acara khas, kedai bunga Batu Caves ini boleh menyusun bunga mengikut tema yang dikehendaki, seperti tema untuk perkahwinan atau tema hari jadi.

Alamat: No. 7, Jalan SG 3/1, Taman Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


3. DAHLIA SURPRISE BOUQUET

Bagi mereka yang ingin mencari bouquet bunga. bunga hiasan dan hampers di kawasan Taman Gombak Ria, anda boleh singgah di Dahlia Surprise Bouquet.

Pilihan reka bentuk banyak dan baik, harganya juga berpatutan samada penjual ramah dan responsif dalam melayani pembeli.

Di samping itu, anda bebas untuk meminta reka bentuk untuk bouquet bunga dan hampers yang dipesan.

Alamat: NO 9 BLOK B SERI SELERA MPS, Taman Gombak Ria, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


4. JK Florist

Perkhidmatan di JK Florist sangat memahami keperluan, anda hanya perlu menyampaikan bunga atau sejambak yang diingini, anda akan mendapat bunga terbaik yang sesuai dengan keperluan anda.

Sekiranya anda mencari bunga yang cantik , tahan lama dan perkhidmatan yang luar biasa, kedai bunga Batu Caves satu ini mesti dikunjungi.

Sesuai untuk pelbagai majlis yang memerlukan gubahan atau sejambak.

Alamat: 25 C , Jalan 2/14 Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


5. Kedai Bunga Flowers For Always

Terletak di Farmasi Selayang terdapat kedai bunga Bunga Untuk Selalu yang menjual pelbagai jenis bunga segar, sejambak bunga dan gubahan bunga dijual dengan harga yang wajar.

Penjual mesra dan responsif dalam melayani pembeli dan juga bunga yang digunakan adalah bunga segar, tidak perlu risau tentang kelihatan layu atau kering.

Alamat: 5b, Jalan Besar, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


6. Kejutan Manis

Sekiranya anda berada di sekitar Selayang dan ingin memesan bunga yang indah, maka Kedai Bunga Kejutan Manis patut dikunjungi.

Kedai bunga Selayang ini menyediakan pelbagai jenis bunga dengan kualiti yang amat disyorkan dengan kerja bunga di tempat ini juga sangat cepat, sudah pasti bahawa kerja itu akan tepat pada masanya.

Alamat: No 5, Seri Selera MPS Pinggiran Indah Jalan Indah 10, Kawasan Perindustrian Selayang, Jln Melati 1, Taman Pinggiran Indah, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


7. MSG BOUQUET SURPRISE

Kedai bunga Batu Caves ini pasti akan memberikan perkhidmatan dan rujukan bunga yang berkualiti untuk anda bermula dari pelbagai sejambak bunga, sejambak snack dan lainnya.

Dibuka setiap hari dari jam 09.00am-19.00pm MSG Bouquet Surprise juga menyediakan penghantaran di sekitar kawasan Batu Caves.

Alamat: 38, Jalan Len Omnibus, Taman Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


8. TNS BLOSSOM

Beralih ke kawasan Selayang Baru, kali ini terdapat kedai bunga TNS Blossom yang menawarkan perkhidmatan di sini sangat mesra dan sangat memahami keperluan pengguna.

Anda hanya perlu menyampaikan bunga atau sejambak yang diingini, anda akan mendapat bunga terbaik yang sesuai dengan keperluan anda.

Kedai bunga Selayang ini sesuai untuk pelbagai majlis yang memerlukan gubahan atau sejambak.

Alamat: No30, Jalan 18, Selayang Baru, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


9. Lyn Florist

Bagi anda yang ingin mencari sejambak bunga dan bunga hiasan di kawasan Taman Industri Bolton, anda boleh singgah di Lyn Florist.

Kedai bunga Batu Caves ini dengan senang hati akan membantu membuat bunga terbaik dengan pilihan reka bentuk banyak dan baik, harganya juga berpatutan.

Bunga yang digunakan adalah bunga segar, tidak perlu risau tentang kelihatan layu atau kering.

Alamat: No.17, Jalan SG 1/8, Taman Industri Bolton, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia


10. Flower Fragrance House

Senarai kedai bunga Batu Caves terakhir ini mempunyai bunga yang minimum tetapi bunga segar pada kebanyakan masa dan kualiti papan bunga dari kedai ini dikenal cukup baik,

Mereka mempunyai sejambak yang boleh disesuaikan dengan jenis bunga yang anda pesan, mengenai harga bunga di Flower Fragrance House ini terkenal kerana lebih murah daripada tempat lain.

Alamat: 5, Jalan SJ 1, Taman Selayang Jaya, 68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment