√ 10 Kedai Bunga Terbaik Klang & Berkualiti

Team A

Adakah anda sedang mencari kedai bunga yang dipercayai dan termurah di Klang? Anda tidak perlu risau memandangkan terdapat banyak kedai bunga untuk keperluan sejambak dan papan bunga yang agak disyorkan.

Mengenai kedai bunga, terdapat 10 senarai kedai bunga di kawasan Klang yang boleh menjadi rujukan untuk anda.

Di manakah mereka berada? Untuk maklumat lanjut, anda boleh menyemak terus cadangan kedai bunga Klang yang disyorkan bagi anda berikut ini.

Senarai Kedai Bunga Klang, Selangor

1. Aliice Art Florist Shop

Sekiranya anda memerlukan bunga dalam masa yang cepat, maka Aliice Art Florist Shop boleh menjadi penyelesaian.

Terdapat sejambak bunga yang indah untuk diberikan kepada pasangan, sejambak bunga untuk momen tamat pengajian, sejambak bunga untuk majlis perkahwinan.

Banyak pelanggan yang senang hati dengan perkhidmatan cekap mereka, bunga pun dihantar tepat pada masanya dan mengikut apa yang ada di laman web aliiceartflorist.com

Alamat: 33, Jalan Temoh, Off Jalan Goh Hock Huat, Klang, 41400, Klang, Selangor, 41400 Klang, Selangor, Malaysia


2. MUTIARA FLORIST & GIFT CENTRE ( Klang Florist)

Mencari kedai bunga Kajang yang berpatutan? Mutiara Florist boleh jadi jawapannya, harga bunga di kedai ini terkenal kerana lebih murah daripada tempat lain.

Walau bagaimanapun, tentu saja, sesuaikan dengan jenis bunga yang anda pesan,.

Kualiti bunga berdiri dari Mutiara Florist ini sangat baik dan telah menjadi langganan bagi ramai orang di Klang, di sini juga menyajikan pesanan sejambak dengan bunga segar dan cantik.

Alamat: No.21, Jalan Pekan Baru 30A/KU1, Kawasan 17, 41050 Klang, Selangor, Malaysia


3. The Springo Florist House

Cadangan kedai bunga Klang berikut ada The Springo Florist House, di kedai ini anda boleh memesan bunga papan, sejambak, gubahan bunga, bunga berdiri, bunga benih, bunga segar dan tiruan.

Perkhidmatan yang ditawarkan amatlah baik bermula dari servie cekap, harga berpatutan dan jenis bunga yang ada juga agak lengkap dan berkualiti.

Alamat: No 190, Jalan Pekan Baru, Kawasan 17, 41050 Klang, Selangor, Malaysia


4. Tropicana Florist

Cadangan kedai bunga Klang berikut yang dapat memenuhi keperluan anda ialah Tropicana Florist yang menyediakan sejambak pelbagai saiz dan kualiti bunga pun sangat mengagumkan.

Perkhidmatan di kedai ini cukup memuaskan dengan kakitangan yang berpengalaman dan semangat seni yang tinggi supaya hasil kerja sangat baik, kemas, dan dalam masa yang singkat.

Alamat: 3, Lorong Sungai Puloh 13a, Taman Sungai Puloh, 41200 Klang, Selangor, Malaysia


5. Tropical Floral & Gift Enterprise

Tropical Floral & Gift Enterpirse ialah kedai bunga yang dapat memenuhi keperluan anda dengan menyediakan pelbagai bucket dan karangan bunga dengan pelbagai saiz dan kegunaan.

Model kalungan bunga juga kontemporari dengan kombinasi warna yang sepadan dan untuk harga pun agak berpatutan tanpa mengurangkan kualiti produk.

Untuk melihat katalog dan pesanan kedai, anda boleh mengakses laman web di tropicalfloral.com.my

Alamat: 6, Jalan Makyong 2h/Ku5, Bandar Bukit Raja, 42100 Klang, Selangor, Malaysia


6. Floris Istana

Sesuai namanya Florist Istana beralamat di alan Istana, Kawasan 1, 41000 Klang menawarkan bunga cantik dengan kualiti yang sempurna, sentiasa boleh dipercayai, responsif dan cekap.

Terdapat banyak jenis bunga, sesuai untuk hari lahir, hadiah perkahwinan, perayaan ulang tahun, dan apa sahaja.

Perkhidmatan pelanggan amatlah baik dan harga pun wajar, disyorkan.

Alamat: 6, Jalan Istana, Kawasan 1, 41000 Klang, Selangor, Malaysia


7. VJP Flowers Paradise

Cadangan kedai bunga Klang berikut ini menawarkan karangan bunga yang agak lengkap dan kualitinya baik, sangat cantik, pelbagai bentuk reka dan harganya berpatutan.

Kedai bunga VJP Flowers Paradise juga menawarkan perkhidmatan tempahan terkini yang tepat pada masanya, bersedia untuk dijemput pada masa yang dijanjikan.

Alamat: 36, Jalan Kasuarina 8, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor, Malaysia


8. Ivy Romance Garden

Kedai bunga Ivy Romance Garden disyorkan untuk mereka yang ingin memesan karangan bunga dengan pelbagai jenis tetapi anggarannya terhad.

Sebabnya, di sini anda boleh meminta gubahan bunga pada harga mengikut anggaran yang ada, jadi anda boleh mengatakan harganya agak menjimatkan.

Kedai bunga Klang ini menyajikan pesanan sejambak untuk majlis graduasi, hari lahir, ucapan takziah, dan perasmian perniagaan baru.

Alamat: 18, Lorong Batu Nilam 3b, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia


9. Sha Florist & Garlands Services (M) Sdn. Bhd.

Sha Florist & Garland Services ada untuk anda yang ingin menyediakan sejambak bunga atau karangan bunga yang unik seperti bunga segar atau tiruan secara umum.

Lokasinya strategik supaya tempat letak motosikal dan kereta juga mencukupi.

Sebagai tambahan kepada banyak pilihan reka bentuk, anda boleh menyesuaikan mengikut citarasa dan harga gubahan bunga di sini juga mesra,

Alamat: 40, Jalan Dato Dagang 25, Taman Sri Sentosa, 41200 Klang, Selangor, Malaysia


10. Kedai bunga ART FLORIST SHOP

Cadangan kedai bunga Klang terakhir ada Art Florist Shop di Jalan Temoh, Kawasan 18, 41400 Klang.

Terdapat sejambak bunga yang indah untuk diberikan kepada pasangan, sejambak bunga untuk momen tamat pengajian, sejambak bunga untuk majlis perkahwinan.

Selain sejambak bunga, kedai bunga Art Florist Shop juga menawarkan pembuatan tahniah, mawar, dan kotak bunga.

Alamat: 27, Jalan Temoh, Kawasan 18, 41400 Klang, Selangor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment