TOP 10 Kedai Cermin Mata Best di Perak

Team A

Dengan pelbagai pilihan cermin mata bergaya dan kanta berkualiti, kedai cermin mata menjadi tujuan utama untuk menjaga mata anda.

Sokongan pakar optometris kami akan memastikan anda bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga mencapai kesihatan mata yang optimum untuk perjalanan jauh ke hadapan.

Sekiranya anda berada di bandar Perak dan mencari kedai cermin mata terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul.

Berikut ialah senarai kedai cermin mata Perak yang boleh dicadangkan untuk anda, mari kita mulakan !

Senarai Kedai Cermin Mata Perak terbaik

1. Kedai Cermin Mata Qap Optometrist Simpang Perak

Qap Optic menjadi cadangan pertama kedai cermin mata Perak, mendapat ulasan yang baik dari pelanggan kerana perkhidmatan baik dan mesra pelanggan kedai ini amatlah disyorkan bagi anda.

Mereka menawarkan bantuan dalam memilih jenis dan gaya cermin mata yang sesuai dengan keperluan anda sama ada pelarasan bingkai dan kanta untuk kegunaan yang selesa.

Harga yang ditawarkan amatlah wajar dan juga terkadang mereka ada promosi bagi pelanggan,

Alamat: LOT 930-C, Jalan Taiping – Kuala Sepetang, Simpang, 34700 Simpang, Perak, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Badminton Best Perak


2. Kedai Cermin Mata Aezlyn Optometrist Kamunting, Perak

Sama seperti sebelumnya Aezlyn Optometrist yang ada di kawasan Kamunting ini menawarkan perkhidmatan macam ujian mata, kanta kontak, pilihan cermin mata, rekaan optikan dan lainnya.

Mendapat ulasan yang amat baik dari pelanggan, mereka menawarkan service layanan yang tiptop, cekap dan mesra serta harga berpatutan pula.

Alamat: No 79, Jalan Medan Perwira, 34600 Kamunting, Perak, Malaysia


3. Kedai Cermin Mata Hasanah Optometris

Disyorkan bagi anda di kawasan Hutan Melintang ada kedai cermin mata Hasanah Optometrist menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan kesihatan mata, cermin mata dan kanta.

Mereka dikenali dengan service layanan yang baik dan mesra pelanggan, sesiape yang nak cari kedai cermin mata di kawasan Hutan Melintang kedai ini amatlah disyorkan kerana harga pun berpatutan.

Alamat: B-21 Regat Komersial 2 Pusat Komersial Simpang Empat Simpang Empat, 36400 Hutan Melintang, Perak, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Perak Best & Syorkan


4. Kedai Cermin Mata Aezlyn Optical Seri Manjung

Kedai cermin mata Aezlyn ada pula cawangan di Seri Manjung tepatnya di Pusat Perniagaan Manjung Point 3, Jalan PPMP 3/1 dikenali dengan service tiptop dan staff yang mesra pelanggan, harga murah.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan bermula dari rekaan optical, pemilihan pelbagai kanta kontak, cermin mata, pengukuran mata, konsultasi kesihatan mata, service perbaikan dan penyelenggaraan.

Alamat: 31, Jalan PPMP 3/1, PUSAT PERNIAGAAN MANJUNG POINT 3, 32040 Seri Manjung, Perak, Malaysia


5. Kedai Cermin Mata Qap Optometrist Tambun

QAP Optometrist juga ada cawangan di Ulu Kinta Perak, mereka ada perkhidmatan penggantian cermin, perbaikan, pelbagai pilihan cermin mata dan banyak lagi.

Kedai cermin mata Perak ini dikenali dengan layanan yang baik, service tiptop, mesra pelanggan dan harganya pun berbaloi mengikut kualiti amatlah disyorkan.

Alamat: 13A, LENGKOK PERPADUAN 1 TAMAN PERPADUAN TAMBUN, 31150 Ulu Kinta, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Perak Near Me


6. Eastern Optical Company

Eastern Optical menawarkan pelbagai pilihan jenis kanta, seperti kanta anti-radiasi, kanta tahan calar, atau kanta khas untuk keperluan tertentu.

Mereka juga menjual pelbagai jenis cermin mata sesuai kebutuhan anda, selain daripada itu ada pula perkhidmatan pembaikan jika cermin mata anda rusak dan banyak lagi.

Kedai cermin mata Ipoh ini mempunyai pekerja yang mesra, disyorkan untuk anda yang mencari kedai cermin mata dengan harga yang berpatutan, berkualiti dan perkhidmatan yang baik.

Alamat: 8, Jalan Sultan Idris Shah, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia


7. Optometrist Sealite Kinta Optical

Terletak di Angsana Ipoh Mall ada Optometrist Sealite Kinta Optical yang menawarkan service terbaik, profesional dan yang utama ialah kinta optik berdaftar dengan Majlis Optik Malaysia, ini disyorkan.

Mereka ada perkhidmatan yang berkaitan dengan optik macam penjualan kanta, cermin mata, rundingan yang berkaitan dengan masalah mata atau cermin mata dan banyak lagi.

Kedai cermin mata Ipoh ini terkadang mengadakan harga diskaun pula bagi pelanggan yang menjadi member.

Alamat: Greentown Mall, Lot F20, Tingkat Satu, Angsana, Jalan Raja Ashman Shah, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Perak Near Me


8. S.L Chan Optometrist (M) Sdn. Bhd.

Cadangan kedai cermin mata Ipoh berikut ada S.L Chan Optometrist yang terletak di Persiaran Greenhill, Kampung Jawa, Ipoh.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan bermula dari pemeriksaan mata yang kerap untuk menentukan keadaan mata dan keperluan pembetulan penglihatan.

Ada pula pengukuran tekanan intraokular (tonometri) untuk menilai risiko glaukoma, pemilihan dan pelarasan cermin mata, pembaikan cermin mata serta banyak lagi.

Alamat: 35, Persiaran Greenhill, Kampung Jawa, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia


9. Eye Q Optometrist

Optik Eye Q boleh pula menjadi cadangan bagi anda yang ada di kawasan Ipoh, mereka adalah pakar dalam pelbagai urusan yang berkaitan dengan kesihatan mata dan juga pemilihan cermin mata.

Mereka juga ada jual kanta lengkap, perkhidmatan doktor pun ada, service layanan cekap dan laju menjadikan kedai cermin mata Ipoh ini disyorkan bagi anda.

Alamat: 5, Jalan Kampar, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Perak Near Me


10. Dhiya Optometrist | Meru

Dhiya Optometrist merupakan sebuah kedai kacamata tersohor yang telah membantu ramai pengguna dalam menyelesaikan dan mengurangkan masalah mata.

Anda jangan teragak-agak jika nak melawat ke kedai cermin mata Ipoh satu ini kerana perkhidmatan mereka amatlah lengkap dengan service cekap, boleh dipercayai dan highly recommended.

Alamat: 24 & 26, Jln Meru Impian A1, Halaman Meru Impian, 31200 Ipoh, Perak, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment