TOP 10 Kedai Fotostat Best di Kelantan

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Kelantan? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Kelantan, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Kelantan

1. Fotostat Seri Murni Kota Bharu

Cadangan kedai fotostat Kelantan pertama ini merupakan tempat untuk mengcopy / mencetak pelbagai dokumen di Jalan Sultan Yahya Petra, Kampung Sirih, 15050 Kota Bharu, Kelantan.

Fotostat Seri Murni Kota Bahru juga merupakan kedai pembekal, penjual dan pembaikan mesin fotostat yang berkualiti dengan harga terjangkau dan staff pelayanan yang mesra pelanggan.

Alamat: PT692, Jalan Sultan Yahya Petra, Kampung Sirih, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Kelantan Near Me


2. Kami Photostat & Alat Tulis

Menurut ulasan pelanggan Kami Photostat & Alat Tulis mempunai perkhidmatan yang berkaitan dengan fotostat dan printing dengan hasil cetak /copy yang berkualiti di Bandar Kota Bahru.

Kedai fotostat Kota Bahru ini juga merupakan kedai pembekal alat tulis sama ada perkhidmatan lain macam binding, laminating, pengimbasan dokumen dan perkhidmatan menaip dokumen guna komputer.

Alamat: Jln Kebun Sultan, Bandar Kota Bharu, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


3. Sri Telipot Business Copy Machines & Parts Supply

Ada juga kedai pembekal mesin fotostat Kota Bahru Kelantan iaitu Sri Telipot Fotostat yang terletak di Jalan Telipot, Bandar Kota Bharu, Kelantan yang terkenal dengan harga murah disyorkan bagi anda.

Dengan perkhidmatan yang sangat baik dan pantas, kedai fotostat Kota Bahru ini dapat menjadu tempat yang paling mudah untuk cetakan, fotostat, tesis, laminating, binding dan banyak lagi.

Alamat: 4134-B, Jalan Telipot, Bandar Kota Bharu, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Plastik Kelantan Near Me


4. Ellysha Jaya – Pusat Fotostat Laminate Binding

Cadangan seterusnya ada di Kampung Chempaka, Kota Bahru iaitu kedai fotostat Ellysha Jaya yang dapat mencetak dokumen, fotostat warna/buram, binding dan laminating dengan hasil berkualiti.

Walaupun saiz kedai ini agak kecil namun kedai ini disyorkan untuk anda kerana menurut ulasan pelanggan staff nya sangat mesra dan harganya pun berpatutan.

Alamat: Lot 199b Kampung Chempaka, Jalan Panji, 16100 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


5. Nafie Fotostat

Terletak di Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kubang Kerian, Nafie Fotostat adalah kedai fotostat yang mesra pelanggan dan mempunyai harga yang murah.

Kedai fotostat Kota Bahru ini juga menyediakan pelbagai jenis pengikatan untuk anda seperti pengikatan lingkaran, pengikatan gam panas, atau pengikat penutup keras untuk buku.

Alamat: Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kubang Kerian, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Alat Tulis Kelantan, Malaysia


6. Print Dokumen/Photo, Fotostat, Binding (Max Size A3)

Untuk cadangan kedai fotostat Kelantan seterusnya ini anda dapat mencetak dokumen, fotostat, print dokumen dengan pelbagai saiz sama ada laminating, binding dan cuci gambar.

Untuk harga amatlah murah dan berpatutan, kedai fotostat Wakaf Bharu ini disyorkan bagi anda.

Alamat: Lot No 2431 Depan Kubur Kampung Padang Rokma, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan, Malaysia


7. Abelong Fotostat Dan Print

Bagi anda yang berada di kawasan Rantau Panjang, Abelong Fotostat Dan Print disyorkan kerana menyediakan perkhidmatan fotostat, cetak dan juga pembayaran bil dan top up dompet elektronik.

Selain daripada itu mereka juga ada perkhidmatan print warna, laminate, binding, copy dokumen, internet komputer dan pembekal alat tulis.

Alamat: Aidil Fotostat dan Print , Depan SKSRP, 1, Jalan Lubok Stol, 17200 Rantau Panjang, Kelantan, Malaysia

Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Elektrik Kelantan Terbaik


8. GM Copier (Kedai Fotostat & Print)

GM Copier, sesuai dengan namanya kedai fotostat & digital printing ini terletak di Jln Persiaran Raya, 18300 Gua Musang, Kelantan ini amat disyorkan kerana mendapat ulasan yang baik dari pelanggan.

Mereka menyediakan perkhidmatan seperti jual, sewa, dan servis mesin fotostat sama ada pelbagai percetakan yang anda butuhkan dapat anda dapatkan di kedai fotostat GM Copier.

Alamat: PT8221, Jln Persiaran Raya, 18300 Gua Musang, Kelantan, Malaysia


9. Kedai Syahmi (Fotostat)

Bagi anda yang ada di kawasan Bachok, Kelantan ada kedai fotostat Syahmi mendapat ulasan baik dari pelanggan kerana pemilik yang ramah dengan hasil yang berkualiti dan harga yang murah.

Kedai fotostat Syahmi ada perkhidmatan fotostat hitam putih/berwarna, anda juga dapat print dokumen, mengikat/binding, laminating dan juga membeli alat tulis.

Alamat: PT 106, BELAKANG SK, 16300 Bachok, Kelantan, Malaysia

Baca : 13 Kedai Besi Buruk Kelantan Syorkan


10. Desa Copybind

Cadangan terakhir ada Desa Copybind di Kubang Kerian, Kota Bharu yang amat disyorkan bagi anda para pelajar kerana kedai fotostat Kota Bharu ini sangat sesuai untuk urusan pejabat / sekolah.

Anda dapat menjilid buku dalam jumlah banyak untuk tugas maupun keperluan lainnya, sama ada perkhidmatan seperti printing, fotostat, copy dokumen, laminating dan lain lagi dengan harga murah dan hasil yang berkualiti.

Alamat: Lot 479, Jln Raja Perempuan Zainab II, Kubang Kerian, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment