10 Senarai Kedai Fotostat Selangor Best

Team A

Nak cari kedai fostostat terdekat di Selangor? Pada masa ini, perkhidmatan fotostat dan kedai alat tulis pejabat adalah keperluan yang sangat penting.

Bukan sahaja untuk aktiviti laminate, binding dokumen, mencetak dokumen, scanning, dan sebagainya.

Untuk memudahkan pencarian kedai fotostat di Selangor, carikedai.com akan membentangkan ulasan kedai fotostat yang disyorkan.

Maklumat ini termasuk semakan perkhidmatan fotostat bersama-sama dengan butiran alamat serta perkhidmatan yang ditawarkan.

Dengan cara itu, anda boleh dengan cepat mencari kedai fotostat yang sesuai dengan keperluan anda.

Senarai Kedai Fotostat Best di Selangor

1. Kedai Fotostat Super 88

Kedai fotostat Selangor Super 88 ini ada di kawasan Seri Kembangan, mereka dikenal dengan perkhidmatan fotostat yang mempunyai kualiti baik dan harga yang murah.

Ada juga pelayanan lain seperti cetak online, menaip/mengedit, cetak foto dalam pelbagai saiz, tesis dan banyak lagi yang disyorkan untuk anda yang ada di kawasan Seri Kembangan.

Alamat: No 9G,Block E, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

Baca : TOP 10 Kedai Aluminium Terbaik di Selangor Berdekatan Saya! Jom Cari Sekarang


2. wong photostat centre

Kedai Wong Photostat mengkhusus dalam fotokopi digital, laminate, bookbinding seperti pengikat lingkaran, pengikatan lem panas, pengikatan hardcover dan perkhidmatan banyak lagi.

Menurut ulasan pelanggan mereka menawarkan harga yang kompetitif, perkhidmatan pantas, dan dibuka pada hari Ahad yang menjadikan kedai fotostat ini disyorkan dan boleh dipercayai.

Alamat: No 8 Ground Floor Block 3 Old Flat Sri Serdang Jalan 18/28 Taman Sri Serdang Sri, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia


3. PHOTOSTAT CENTRE PSB (Print/Photostat Color RM 0.60)

Kedai fotostat Kajang PSB Enterprise melayani urusan yang berkaitan dengan percetakan/fotostat di Jalan Raja Haroun, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor.

Mereka menawarkan perkhidmatan laminating, binding, percetakan, scanning dan faxing.

Alamat: 38G, Jalan Raja Haroun, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Baca : 15 Kedai Pajak Terbaik di Selangor yang Wajib Anda Try


4. Kedai Fotostat Boon Enterprise

Boon Enterprise juga disyorkan untuk anda yang ada di kawasan Kajang, perkhidmatan yang mesra dan harga yang rendah!

Sangat disyorkan kerana ia telah menjadi tempat yang popular untuk guru dan pelajar mencetak, mengecap, mengikat, dll.

Alamat: Taman Seri Langat, Taman Sri Langat, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia


5. Lee Photostat Service Centre

Kedai fotostat Kajang seterusnya ini berada di dekat KFC Kajang, menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan fotostat dan percetakan.

Lee Photostat dapat disyorkan untuk anda kerana semua urusan percetakan dan fotostat atau lainnya yang berkaitan dapat anda dapatkan disini.

Alamat: KFC Kajang DT, No. 27(Lorong Belakang, Jalan Sulaiman, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Selangor Near Me


6. Kedai Fotostat ASA Muslim Enterprise

Kedai fotostat ASA Muslim Enterprise menyediakan pelbagai urusan yang berkaitan dengan fotostat, seperti printing, binding, scanning, pembekal peralatan kantor dan banyak lagi.

Kedai print Klang ini menawarkan harga yang murah, untuk anda yang berada khususnya di Kampung Jawa wajib untuk melawat ke kedai fotostat ini biar mereka menyelesaikan pelbagai urusan anda.

Alamat: 45A, Batu 1 1/2, Jalan Kota Raja, Kampung Jawa, 41000 Klang, Selangor, Malaysia


7. Bormas (M) Sdn Bhd

Bormas Sdn Bhd dikenal dengan kedai fotostat yang mempunyai harga murah jika anda fotostat dalam kuantiti yang banyak dengan pelayanan yang cekap dan pantas.

Kedai fotostat Klang ini juga menyediakan perkhidmatan percetakan dalam talian melalui komputer sama ada perkhidmatan menaip, mengedit dan mencetak dokumen.

Alamat: 14, Persiaran Sultan Ibrahim, Klg, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Selangor Near Me


8. Corner Print & Copy

Corner Print & Copy diketahui mempunyai perkhidmatan percetakan untuk pelbagai dokumen / buku untuk anda dalam talian maupun anda boleh datang ke kedai secara langsung.

Kedai fotostat Kajang ini menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan fotostat dan percetakan pada harga yang berpatutan, sangat disyorkan.

Alamat: 18, Jalan Hentian 3, Pusat Hentian Kajang, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia


9. MBM Dreams Photostat & Printing

Kedai fotostat Bangi MBM Dreams menyediakan layanan fotostat bw/warna, pelbagai binding buku, printing, cover dan masih banyak lagi.

Bagi anda yang berada di kawasan Bandar Baru Bangi, kedai fotostat ini disyorkan kerana ia menyediakan perkhidmatan lengkap pada harga yang berpatutan.

Alamat: 75, Jalan 6a/2, Seksyen 16, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Selangor Terbaik


10. E Nabah Stationery & Photostat Center

Cadangan kedai fotostat Selangor ini ada E Nabah Stationery & Photostat Center yang menawarkan perkhidmatan berkaitan fotostat bw/warna, pembuatan rubber stamp, printing dan lainnya.

Mereka juga merupakan pembekal peralatan pejabat dan alat tulis yang dikenal dengan harga yang murah sama ada staff layanan yang mesra pelanggan.

Alamat: No. 16, Jalan Seri Putra 1/5, Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor, 43000 Kajang, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment