√ 12 Kedai Gadget & Repair Murah Terbaik Bangi 

Team A

Dalam era moden seperti hari ini, telepon genggam atau gadget menjadi barangan yang tidak dapat dipisahkan dalam kehidupan seharian kita.

Terdapat begitu banyak kedai gadget Bangi yang menawarkan pelbagai jenama telepon genggam/gadget pada harga yang berbeza-beza.

Bagi anda yang tinggal di kawasan Bangi, anda tidak perlu keliru jika anda ingin membeli telepon genggam kerana pada masa ini terdapat banyak kedai yang menjual telefon bimbit murah dari pelbagai jenama.

Berikut adalah cadangan kedai gadget Bangi dengan pelbagai perkhidmatan yang disyorkan bagi anda!

Senarai Kedai Gadget di Bangi, Selangor

1. Gadgets World 666 Bangi

Gadgets World 666 Bangi memanglah ramai pengunjung, bagi anda warga Bangi siape yang tak tahu kedai satu gadget Bangi satu ini.

Mereka menawarkan koleksi peranti dan barangan sama ada aksesori canggih terkini yang berkaitan dengan phonsel pintar atau gadget dijual dengan amat lengkap dengan harga murah dan berkualiti.

Dari pelbagai telefon pintar inovatif hingga aksesori futuristik para staff layanan pelanggan amatlah mesra sentiasa membantu dalam urusan terkait kebutuhan yang anda mahukan, disyorkan.

Alamat: 9-G, Seksyen 15, Jalan 15/1b, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia


2. Halo Mobile Bangi

Halo Mobile Bangi terletak di Bangi Gateway, Seksyen 15 menawarkan penjualan pelbagai jenis gadget bermula dari Android maupun IOS.

Kedai gadget Bangi ini dibuka setiap hari bermula dari jam 11.00tengahari hingga 22.00petang, anda boleh pula membuat tempahan secara dalam talian melalui halomobile.com.my

Alamat: B-15-G, Bangi Gateway, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


3. Al Ikhlas Gadget Bandar Baru Bangi

Bagi anda yang nak cari gadget dan juga perlengkapan atau aksesori dengan harga yang murah dan berkualiti? Al Ikhlas Gadget Bandar Baru Bangi boleh jadi cadangan anda seterusnya.

Waktu operasi bermula dari 10.00am hingga 23.00pm, semua aksesori telepon genggam disediakan lengkap sama ada barangan elektronik lainnya.

Alamat: 7A, 8-19, 01, Jalan Pusat Bandar, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


4. SupergadgetBangi

Cadangan berikut ada SupergadgetBangi yang terletak di Jalan 9/9c, Seksyen 9 mereka juga menjual aksesori gadget, telepon genggam dan barangan elektronik terkait komputer.

Staff layanan pelanggan sangat ramah dan produknya juga berkualitas, disyorkan bagi anda yang nak cari kedai gadget murah Bangi berkualiti.

Alamat: Jalan 9/9c, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


5. GADGET BOY BANDAR BARU BANGI

Gadget Boy Bandar Baru Bangi adalah pusat borong dan runcit terkait barangan elektronik khususnya yang berkaitan dengan gadget, telpon genggam atau smartphone dan komputer.

Kedai gadget Bangi Bumiputera ini menawarkan pelbagai produk yang pastinya asli atau original.

Anda tak perlu risau terkait harga karena berbaloi dengan kualiti, amat disyorkan.

Alamat: 161, Jalan 8/1, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


6. Gadget Concept Store (手机配件士多)

Jika anda sedang membeli belah di AEON MaxValu Prime Evo anda boleh singgah ke Gadget Concept Store ini.

Mereka juga menawarkan pelbagai aksesori dan perlengkapan smartphone atau telepon genggam.

Bermula dari fon kepala, powerbanks, sarung telefon bimbit, kaca terbaja dan lain-lain dijual dengan harga yang baik.

Alamat: Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


7. J & B Gadget Sdn. Bhd.

Kedai Gadget Bangi ini menjual pelbagai telefon pintar yang boleh anda beli dengan produk yang dijual di kedai ini termasuk Samsung , Vivo, Oppo, Xiaomi dan Iphone.

Bukan itu sahaja, kedai welcomm juga menjual pelbagai produk aksesori telefon pintar seperti fon kepala, kes, pengawal skrin dan aksesori lain.

Sekiranya anda ingin membeli-belah terus di kedai telefon bimbit J & B Gadget Sdn Bhd ini, anda boleh datang ke alamat yang telah disediakan sekilas di bawah.

Alamat: Kipmall Shopping Centre , Level 1 Lot 1-05/1 & 1-05/2 14, Persiaran Kemajuan Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


8. Nae Gadget Centre

Nae Gadget Centre yang terletak di Jalan 7/7a, Seksyen 7, Bangi ini merupakan pusat aksesori dan juga perkhidmatan service atau pembaikan telepon genggam, smartphone dan komputer.

Perkhidmatan pelanggan dikenal dengan baik, anda boleh bayar menggunakan wang tunai atau credit car atau Kod QR.

Barangan yang ditawarkan pun murah, perkhidmatan pembaikan cepat, kedai ini disyorkan.

Alamat: 60(G, Jalan 7/7a, Seksyen 7, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia


9. Ninjaz Bangi

Masih di kawasan Seksyen 7, Bandar Baru Bangi ada pula kedai gadget Ninjaz Bangi, perkhidmatan dan nasihat daripada kakitangan di sini sangat baik dan membantu dalam menjaga handphone.

Koleksi aksesori gadget yang terdapat di kedai ini juga agak lengkap dan terdapat banyak pilihan.

Terdapat pelbagai jenis pelindung layar dari pelbagai jenama HP, headphone, pengecas HP dari pelbagai jenama, kabel pengecas mikro SD, dan jenis C, kad memori, bateri dan lain-lain lagi.

Alamat: 36, Jalan 7/7a, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


10. Bello Gadget

Beralih ke kawasan Seksyen 3 Bandar Baru Bangi ada Bello Gadget, mereka merupakan kedai pembekal aksesori telefon dan juga menawarkan perkhidmatan pembaikan/service Android & IOS.

Waktu operasi kedai gadget Bangi ini bermula dari 11.00am hingga 00.00pm tiap hari, untuk harga yang ditawarkan ialah berbaloi dengan kualiti.

Alamat: Jalan 3/70, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


11. KedaiGadgetsAbe

Kedai Gadgets Abe merupakan one stop centre untuk urusan gadget, mereka boleh menjual, membeli, membaikpulih telefon dan juga merupakan kedai pembekal peralatan aksesori telefon.

Jika anda berminat sila rujuk ke kedai sesuai alamat yang disenaraikan, mereka buka tiap hari bermula dari 11.00am hingga 23.00pm

Alamat: NO 8, Jalan 3/7, Seksyen 3 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia


12. Aplus gadget accessories

Perkhidmatan pelanggan di kedai gadget Bangi ini sangat baik , penjelasan yang sangat teliti tentang perkara yang anda tidak faham terkait urusan dalam memilih produk atau urusan terkait.

Aplus Gadget Accessories juga menawarkan produk berkualitas tinggi dan harga wajar yang membuat kedai ini disyorkan.

Alamat: L010 , NO 1,PERSIARAN BANGI AVENUE TAMAN BANGI AVENUE (CS PASARAYA BANGI, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment