√ 15 Kedai Gadget & Repair Terbaik Kuala Lumpur 

Team A

Sekiranya anda berada di bandar Kuala Lumpur dan mencari kedai gadget terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul.

Dari kedai aksesori telfon dengan produk inovatif ke kedai dengan koleksi yang paling lengkap, pilihan kami akan membantu anda mencari tempat yang menawarkan pengalaman membeli-belah terbaik.

Berikut ini kami telah menyusun senarai 15 kedai gadget paling popular di bandar Kuala Lumpur, mari kita terokai bersama.

Senarai Kedai Gadget Kuala Lumpur

1. Gadgets World 666 Danau Kota

Terletak di Elrah Exclusive Setapak senarai pertama kita mulakan dari Gadget World 666 Danau Kota.

Memanglah kedai gadget satu ini mempunyai banyak cawangan kerana juga dikenali dengan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa.

Mereka menjual pelbagai aksesori gadget yang amat lengkap dan harga pun berbaloi dengan kualiti, disyorkan.

Alamat: No.7 & 8.0, Block C, Platinum Walk, No 2, Jln Langkawi, Taman Danau Kota, 53000 Kuala Lumpur, Malaysia


2. gadgetPro by novacell

Terletak di PV128, Jalan Genting Kelang ada GadgetPro by Novacell yang tidak jauh berbeza dengan kedai aksesori telefon KL lainnya.

Di kedai gadget KL satu ini anda juga akan menemui pelbagai jenis aksesori telefon atau gadget yang koleksinya agak lengkap dan banyak pilihan.

Alamat: G17, PV128, Jalan Genting Kelang, Taman Danau Kota, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


3. Ninjaz Pv128 Setapak

Masih di kawasan PV128 ada kedai gadget Ninjaz yang beroperasi mulai dari 10.00pagi hingga 22.30petang.

Terdapat banyak barangan yang dijual dan kakitangan juga memberikan perkhidmatan yang baik.

Untuk penggantian pelindung skrin kedai ini boleh disyorkan, kakitangan teliti dengan pemasangan pelindung skrin dan memastikan tidak ada kelainan atau residu.

Alamat: G.20, PV128, Jalan Genting Kelang, Taman Danau Kota, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


4. Ninjaz Melawati

Kedai gadget Ninjaz juga ada cawangan di Melawati, sama seperti cawangan kedai Ninjaz yang lain mereka menjual pelbagai macam aksesori gadget dan perlengkapan telefon yang amat lengkap.

Untuk yang ada di cawangan Melawati ini mereka buka kedai mulai dari 11.00tengahari hingga 22.00petang, anda pun boleh membuat tempahan dalam talian melalui web ninjaz.my

Alamat: 2775G, Jalan Changkat Permata, Taman Permata, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


5. Ninjaz TTDI

Berikut ada Ninjaz TTDI cawangan Taman Tun Dr Ismail yang juga menawarkan barangan aksesori gadget yang amat lengkap dengan harga murah pula.

Untuk perkhidmatan pemasangan atau penggantian skrin/pelindung layar pun disyorkan di kedai gadget Kuala Lumpur satu ini.

Alamat: 12, Jalan Tun Mohd Fuad 1, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


6. ninjaz bangsar

Jika anda mahukan sesuatu yang menarik sama ada menggantikan skrin telefon, powerbank, fon telinga, kabel pengecasan pantas, dan lainnya boleh melawat ke kedai Ninjaz Bangsar.

Untuk penggantian skrin telefon di sini dan perkhidmatannya juga luar biasa, terkait tawaran harga berpatutan di kedai ini.

Jika anda kehabisan wang tunai tiada masalah kerana pelbagai e-wallet diterima di sini.

Alamat: 4, Jln Telawi 4, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


7. Ninjaz Pudu

Ninjaz cawangan Pudu ada di Jalan Landak No.52 beroperasi mulai dari 10.00pagi hingga 22.00petang.

Menawarkan pelbagai aksesori gadget atau telfon yang amat lengkap dengan harga yang berbaloi dengan kualiti.

Barangan yang ditawarkan antara lain kabel pengisian cepat dan berbagai aksesori ponsel pintar seperti casing, handsfree, charger, speaker mini dan lainnya.

Alamat: 52, Jalan Landak, Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


8. Ninjaz Maluri Cheras

Ninjaz Maluri Cheras menyediakan produk seperti tempered glass, powerbank, kabel charger pelbagai type dan produk lain yang berkaitan dengan gadget atau telefon.

Waktu operasi keadi Ninjaz Maluri Cheras bermula dari jam 11.00tengahari hingga 22.00petang, anda boleh melawat ke kedai sesuai alamat yang disenaraikan.

Alamat: No.251G, Jalan Mahkota, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


9. Ninjaz Taman Segar Cheras

Ninjaz Taman Segar Cheras banyak pilihan barang dengan harga murah murah terkadang juga ada yang promotion beli 2 free 1.

Layanan staff yang mesra pelanggan, untuk parking kereta pun cukup luas membuat kedai gadget KL ini boleh dicadangkan bagi anda.

Alamat: No. 58, Jalan Manis 3, Taman Bukit Segar, 56100 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


10. Thunder Gadget

Di Jln Gombak, Setapak ada Thunder Gadget menjual perlengkapan telefon Android dan Iphone yang amat lengkap dengan aksesori yang disediakan pun bervariety setiap harga berbeza-beza.

Perkhidmatan yang baik dari staff layanan pelanggan, untuk penggantian layar pelindung telefon kedai Thunder Gadget pun boleh disyorkan bagi anda.

Untuk pemesanan secara dalam talian anda boleh kunjungi web thundergadget.com.my

Alamat: Block D,Unit 69-G, Ground Floor, Plaza KLTS, 99, Jln Gombak, Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia


11. 3 C Depot Mobile Gadget

Masih di kawasan Setapak ada 3 C Depot Mobile Gadget, kedai buka tiap hari bermula dari jam 09.00pagi hingga 22.00petang.

Mereka ada jual aksesori gadget atau telefon dengan harga yang murah dan pilihan yang lengkap.

Bermula dari skrin pelindung layar, port charger, soft case telefon, earphone dan banyak lagi.

Alamat: 31, Jalan 14/27b, Desa Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


12. Orange E Gadget Setapak

Perkhidmatan membaiki gajet yang terdapat di Orange E Gadget Setapak antara lain iaitu pembaikan skrin LCD, pembaikan menukar bateri, membaiki port pengecasan, membaiki butang telefon.

Macam mana kedai ini tak masuk dalam senarai kedai gadget KL kerana kedai ini amat disyorkan dengan perkhidmatan yang ditawarkan.

Alamat: 39, Jalan 14/27b, Desa Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


13. M Mobile Communication

M Mobile Communication di jalan 14/27b, Desa Setapak menjual gadget atau telefon dengan pelbagai macam jenama, ramai orang tahu kedai gadget KL satu ini amatlah terkenal di bandar tersebut.

Khususnya jenama Samsung ada sedia lengkap dengan pelbagai type masa kini, ada pula perkhidmatan pembaikan atau repair telefon dan juga barangan perlengkapan untuk telefon.

Alamat: No. 16, Jalan 14/27b, Desa Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


14. Gadgets World 666 Sri Rampai

Kedai Gadgets World di KL juga ada cawangan di kawasan Sri Rampai tepatnya di Jalan Rampai Niaga 5, Rampai Business Park.

Kedai gadget KL ini buka tiap hari menjual pelbagai macam jenis telefon dengan jenama tertentu lengkap dengan aksesori pada harga yang wajar.

Buka tiap hari bermula dari jam 10.00pagi hingga 23.00petang, anda pun boleh membuat tempahan secara dalam talian melalui web gadgetsworld666.my

Alamat: 27, Jalan Rampai Niaga 5, Rampai Business Park, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia


15. GADGET GALAXY

Cadangan terakhir ada Gadget Galaxy yang amat disyorkan bagi anda kerana mendapat ulasan yang amat baik dari pelanggan.

Terletak di kawasan Wangsa Maju tepatnya di Wangsa Walk Mall, kedai gadget Kuala Lumpur ini dikenali dengan service yang baik, laju dan cekap.

Menawarkan pelbagai jenis gadget dan aksesori telefon di dalam pusat membeli-belah dengan banyak pilihan dengan harga yang berpatutan.

Alamat: Wangsa Walk Mall, Jalan Wangsa Perdana 1, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment