10 Kedai Kunci Kelantan Syorkan & Best

Team A

Adakah anda berada di Kelantan dan mengalami situasi terkunci di luar kereta atau rumah anda? Mungkin anda perlu menggandakan kunci atau ingin memasang sistem kunci baru untuk meningkatkan keselamatan.

Dalam situasi mana pun ini, anda memerlukan perkhidmatan kunci yang dipercayai dan di sinilah Kedai Kunci Kelantan hadir untuk menawarkan pelbagai penyelesaian berkaitan kunci untuk memenuhi keperluan anda.

Tidak perlu berlarutan, dalam maklumat kali ini kami akan berkongsi dengan anda tentang senarai 10 kedai kunci di Kelantan dengan pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan.

Senarai Kedai Kunci Kelantan Terbaik

Berikut adalah senarai kedai kunci syorkan oleh ramai orang dan best di bandar Kelantan, Malaysia.

1. Nik Auto Key Sdn Bhd (KEDAI KUNCI)

Senarai kedai kunci Kelantan yang pertama dimulai dari Nik Auto Key Sdn Bhd yang disyorkan untuk anda warga Kota Bharu Kelantan kerana service yang baik dan berkualiti.

Antara perkhidmatan yang ditawarakan iaitu berkaitan dengan kenderaan khusunya kereta, mulai dari membaiki alat kawalan jauh kereta, alat kawalan jauh autogate, menggantikan bateri, membuat kunci duplicate dan banyak lagi.

Alamat: 132-D, Jalan Sultan Yahya Petra, Kampung Lundang, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : 15 Kedai Plastik Near Best & Syorkan Kelantan, Malaysia


2. 007 Tukang Kunci

Walaupun kedai kunci ini kelihatan klasik, ia menyediakan pelbagai perkhidmatan yang berkaitan dengan kunci dan keperluan berkaitan.

Mereka mungkin menawarkan penjualan kunci pintu, cabinet, almari, kunci mangga, dan mungkin banyak lagi dengan pelayanan baik serta harga yang wajar.

Alamat: No. 4847, Jalan Tengku Petra Semerak, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


3. Kedai kunci berek 12

Kedai kunci berek 12 bisa menjadi cadangan anda seterusnya yang mencari kedai kunci Kota Bharu yang menawarkan perkhidmatan berkaitan dengan kunci.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan bermula dari duplicate kunci kenderaan, memasang alat kawalan akses sama ada kunci rumah, dan kunci rumah.

Alamat: Lot 1087-F, Jalan Abdul Kadir Adabi, Berek 12, Kampung Paya Bemban, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca :11 Kedai Besi Buruk Kelantan Paling Murah & Di Syorkan!


4. Choi Key Services & Trading (Kedai Kunci Choi)

Kedai kunci Kota Bharu yang berada di Jalan Bayam, Kampung Khatib Ali, 15200 Kota Bharu ini menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan dengan kunci.

Sama ada mereka menjual dan memasang alat kawalan akses, seperti kunci kad, kunci pintu elektronik, kunci kenderaan dan lain-lain.

Alamat: Lot 1323, Jalan Bayam, Kampung Khatib Ali, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


5. Nik Auto Key Sdn Bhd

Selain Kota Bharu, Nik Autokey juga mempunyai cawangan di Tanah Merah yang disyorkan untuk anda terutama masalah yang berhubungan dengan kenderaan khususnya kereta.

Dikenal dengan ahli security key atau kunci remote kereta, mereka juga mahir memprogram semula kunci elektronik anda atau membuat salinan kunci elektronik tambahan.

Alamat: 33 B, Jalan Tasek, Tanah Merah, 17500 Tanah Merah, Kelantan, Malaysia

Baca : 10 Kedai Sukan Kelantan Syorkan Ramai Orang


6. Nik Auto Key KB Mall

Sama ada satu lagi cawangan Nik Auto Key yang berada di B-PC-10 Basement KB Mall, Kota Bharu, Kelantan.

Dikenal dengan pakar dalam masalah kunci kereta, mereka juga menawarkan perkhidmatan ganti bateri untuk remote kereta anda dibantu dengan staf yang ramah.

Alamat: KB Mall, B-PC-10 Basement, Jalan Hamzah, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


7. LNL Golden Enterprise(Yuan Tukang Kunci & kedai kunci&locksmisth)

LNL Golden Enterprise locksmith merupakan pakar dalam segala urusan yang berkaitan dengan kebutuhan kunci dan alat keselamatan.

Mulai dari duplicate kunci kenderaan khususnya kereta, instalasi imobilizer kereta, mereka juga menawarkan penyelenggaraan kunci elektronik atau sistem keselamatan pintu.

Alamat: 291, 8A, Jln Kebun Sultan, Kampung Sultan, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia


8. CPC Tukang Kunci

CPC Tukang Kunci menjadi cadangan berikutnya untuk anda yang sedang mencari locksmith maupun kedai kunci di Kelantan khususnya kawasan jajahan Bachok.

Mereka dikenal sebagai pakar duplicate kunci, mulai dari kunci kenderaan, kunci pintu rumah, kunci kabinet sama ada perkhidmatan pemasangan kunci keselamatan.

Alamat: 391,KEDAI JELAWAT, Jelawat, 16070 Bachok, Kelantan, Malaysia


9. KB LAI Trading

KB LAI Trading menawarkan perkhidmatan membuat salinan kunci, sama ada kunci rumah, kunci kereta, atau kunci lain.

Selain itu, mereka mungkin menawarkan jualan, pemasangan dan penyelenggaraan kunci elektronik atau sistem keselamatan pintu.

Alamat: PT 1061-X, Berek, 12, Jalan Hospital, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Baca : 10 Kedai Cermin dan Aluminium Bes | Kelantan


10. Sn Autokey Service

Senarai kedai kunci Kelantan terakhir ada SN AUTOKEY SERVICE yang dapat menjadi cadangan untuk anda yang sedang mencari kedai kunci di Tumpat, Kelantan.

Mereka dikenal dengan perkhidmatan duplicate kunci kenderaan, program remote, pembetulan pintu terkunci, kunci hilang, alat keselamatan dan banyak lagi.

Alamat: PT 3897, JALAN SETIA , 5 , BENTARA, Kampung Kelong, 16200 Tumpat, Kelantan, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment