[Terkini] 6 Kedai Perabot Sungai Buloh Paling Best

Carikedai

Aktiviti mengatur rumah boleh dianggap sebagai salah satu agenda yang agak menyeronokkan, terutamanya bagi anda pemilik rumah baru, anda pasti ingin mencantikkan setiap sudut dengan perabot yang boleh menjadikannya kelihatan lebih menarik.

Nah, bagi anda yang berminat untuk mengatur rumah baru, tidak perlu dikelirukan, kerana pada masa ini terdapat banyak kedai perabot berdekatan yang boleh digunakan sebagai pilihan untuk mendapatkan perabot impian anda.

Terutama bagi anda yang tinggal di bandar-bandar besar seperti sungai buloh. Di sekitar sungai buloh, terdapat banyak cadangan untuk kedai perabot yang boleh digunakan sebagai alternatif.

Sebagai pertimbangan, di sini kami berkongsi kedai perabot di sungai bulohyang perlu dikunjungi. Senarai cadangan di bawah telah dilengkapkan dengan alamat dan nombor telefon yang boleh dihubungi.

6

Kedai Perabot LF Paradise Furniture Shop

AlamatKedai Perabot LF Paradise Furniture Lot 19753-1 Jalan Besar Sek U20, Bandar Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-19.00
Nombor Telefon+60128282964

Kedai Perabot LF Paradise Furniture Shop adalah peniaga yang menyediakan pelbagai jenis perabot dan springbeds dari klasik hingga reka bentuk minimalis pada harga yang agak kompetitif di bandar sungai buloh.

Bagi mereka yang ingin memburu perabot rumah dengan jenama terkenal seperti Airland, Olimpik, atau jenama lain, maka melawat Kesawan Furniture adalah idea yang sangat sesuai.

Selain lengkap, murah dan berkualiti, Kedai Perabot LF Paradise Furniture Shop juga menawarkan lokasi yang strategik, betul-betul di hadapan Pejabat Analisis, jadi agak mudah dicapai.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Kajang Paling di Syorkan

5

Perabot Hasim

Alamat40160 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.00-21.00
Jumat : Closed
Nombor Telefon+60361446274

Perabot Hasim sememangnya sukar untuk lama dikenali sebagai pusat jualan perabot terbesar dan paling lengkap di bandar sungai buloh.

Perabot Hasim adalah salah satu kedai perabot rumah yang paling lengkap yang cukup terkenal di 40160 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia

Di kedai ini, anda boleh memburu semua jenis peralatan rumah antara ratusan ribu hingga puluhan juta rupiah.

Perabot yang dijual di sini termasuk kerusi biasa, sofa, meja makan, katil, kabinet, rak televisyen dan lain-lain.

4

V Seng Furniture HQ/Office (Sungai Buloh) – Top Furniture Shop In Malaysia

AlamatLot 944B, Kg baru sungai buloh, Kampung Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30-20.30
Nombor Telefon+60122343919

Mencari kedai perabot lengkap dan murah berhampiran kampus terkenal di Buloh? Pelbagai Perabot di Buloh adalah jawapan yang paling sesuai untuk anda.

Yup, seperti namanya, V Seng Furniture HQ/Office (Sungai Buloh) – Top Furniture Shop In Malaysia menjual pelbagai bekalan rumah dan pejabat, seperti almari pakaian, meja pejabat, sofa, meja tetamu, kerusi permainan, tilam ke springbeds dari jenama terkenal.

Tema yang ditawarkan juga berbeza-beza, dari minimalis hingga moden.

Bukan sahaja menyediakan produk dengan pilihan yang lengkap, V Seng Furniture HQ/Office (Sungai Buloh) – Top Furniture Shop In Malaysia juga bersedia untuk melayani penghantaran ke bandar-bandar di IMalaysia.

Jom Baca : [Terkini] 17 Kedai Perabot Shah Alam Paling di Syorkan

3

(1FS FLOOR) PERABOT ONLINE KAMPONG SUNGAI BULOH

AlamatLot 32346, Kampung Baru, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 11.00-18.00
Nombor Telefon+60182177551

Bagi mereka yang tinggal berhampiran atau sekitarLot 32346, Kampung Baru, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia, mereka pasti mengenali sebuah kedai perabot yang dipanggil (1FS FLOOR) PERABOT ONLINE KAMPONG SUNGAI BULOH.

Sebabnya, kedai ini mempunyai nama yang agak besar dan terletak betul-betul di tepi lebuh raya.

Seperti namanya, pemborong ini menyediakan semua keperluan perabot isi rumah dan pejabat.

Sama ada anda mahukan kerusi jati, almari watak, katil sofa atau springbeds dari jenama terkenal seperti Florence, Airland, dan lain-lain, anda boleh dengan mudah di (1FS FLOOR) PERABOT ONLINE KAMPONG SUNGAI BULOH ini.

2

Perabot Annur

AlamatNo 2, Kedai PLB, Jalan Paya Jaras Tengah, Rumah Murah Pkns Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSelasa – Minggu : 10.00-18.30
Senin : Closed
Nombor Telefon+601160740098

Perabot Annur merupakan salah satu syarikat yang terlibat dalam penjualan peralatan dan perabot pejabat yang telah ditubuhkan pada 16 Februari 1982 oleh En.

Perabot Annur sendiri juga dikenali sebagai pengedar utama produk perabot berjenama, seperti Fiesta, Futura, Lion, Savello, dan lain-lain.

Mempunyai lebih daripada 25 tahun pengalaman dan telah disokong oleh kakitangan profesional, menjadikan Perabot Annur tidak dipersoalkan perkhidmatannya.

Jom Baca : [Terkini] 10 Cadangan Kedai Perabot Klang Paling Best

1

Perabot Ladaza Online (Wisma LP @SG Buloh)

AlamatNo,1-2 & 1-3, Wisma LP, Lot 21117, PT6394, jalan Besar, Bandar Sungai Buloh, 40160 Shah Alam, Selangor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.00-20.00
Nombor Telefon+60183992116

Perabot Ladaza Online (Wisma LP @SG Buloh), kedai itu adalah pusat jualan perabot terbesar dan paling lengkap di sungai buloh

Produk yang dijual di Perabot Ladaza Online (Wisma LP @SG Buloh) juga berkualiti tinggi. Dan harganya agak pelbagai, dari murah hingga mahal di kedai.

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment