√ TOP 7 Kedai Perabot Temerloh BEST & BERKUALITI

Ria Fitria Ningsih

Adakah anda sedang mencari perabot untuk rumah anda tetapi keliru mencari kedai perabot lengkap di Temerloh? Selain selesai, anda juga mahukan kedai yang murah dan barangannya bagus?

Bersantai, di Bandung terdapat banyak kedai perabot yang baik yang produknya berkualiti tinggi. Mereka menyediakan pelbagai perabot rumah seperti perabot untuk ruang tamu, bilik, bilik keluarga, set dapur, perabot pejabat.

Dalam perkara berikut, kami telah merumuskan 7 cadangan untuk kedai perabot murah yang paling lengkap di Temerloh dengan produk berkualiti. Varian produk perabot adalah pelbagai dan juga reka bentuk terkini mengikut model semasa. Sesuai untuk membeli perabot mengikut keperluan anda.

1

J&J Home Furniture Sdn. Bhd.

AlamatNo 44, 46, Jalan Persiaran Damai 1, Damai Court, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.30–19.00
Minggu : 10.30–17.00
Nombor Telefon+60122332228

Keliru untuk mencari perabot atau perabot kerana barangan yang dipilih tidak lengkap? Perkenalkan, Perabot Rumah J&J, Tempat Terbaik Untuk Membeli Perabot.

Bagi rakan-rakan di Temerloh yang hampir mempunyai perabot atau perabot untuk tujuan peribadi atau korporat, terutamanya mereka yang sukakan sofa dan barangan import, anda boleh datang terus ke bilik pameran J&J Home Furniture. Terdapat banyak barangan berkualiti yang terdapat di kedai ini.

Selain sofa dan barangan import, terdapat juga banyak perabot lain seperti meja kerusi pejabat, springbeds, meja kerusi kafe / bar, kerusi menunggu, almari pakaian, dan banyak lagi. Benar-benar lengkap dan banyak pilihan produk, sesuai untuk menjadi ‘sehenti membeli-belah’ untuk semua jenis keperluan perabot.

Membeli-belah di sini sangat menyenangkan dan selesa, kerana ia disertai dengan jualan profesional, senyuman mesra dan murah. Di samping itu, tempat letak kereta di kedai ini juga sangat luas.

Baca : BEST 10 Senarai Kedai Makan Temerloh Sedap

2

Caler Home

AlamatNO 1,3,5,7, 9, JALAN BUKIT KERAMAT 1, TAMAN BUKIT KERAMAT, 28400 Mentakab, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–21.00
Nombor Telefon+60135628518

Perabot atau perabot boleh didapati di sini. Pelbagai pilihan perabot murah boleh didapati dengan kualiti yang baik. Perkhidmatan ini sangat mesra dan sangat cekap dalam melayani pelanggan.

Pekerja yang menawarkan produk boleh terus menunjuk kepada produk yang kami terangkan. Dan harga yang ditawarkan juga kompetitif, terdapat juga sering promosi.

Tempat letak kereta luas jadi mudah untuk membawa kenderaan beroda empat. Untuk penghantaran barangan agak cepat, terutamanya jika barangan itu siap stok.

3

PERABOT SELESA

Alamat9A-9B, LOT 3875, BATU, 1, Jalan Maran – Temerloh, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092972064

Barangan yang ada agak banyak dan pelbagai, terutamanya tilam, katil spring, terdapat kabinet, meja belajar, meja kerusi dan pelbagai perabot lain.

Pekerja ramah & melayani pelanggan dengan baik.

Baca : 10 Cadangan Kedai Bahan Binaan Temerloh Best

4

Ekspo Perabut Teck Seong

AlamatKampung Catin, 28400 Mentakab, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092770269

Salah satu kedai perabot yang tidak asing lagi di Temerloh, Pahang. Terkenal dengan kualiti produknya yang sangat baik. Pelbagai jenis perabot boleh didapati di Ekspo Perabut Teck Seong. Mereka semua diperbuat daripada bahan berkualiti.

Sebagai tambahan kepada produk mereka, perkhidmatan mereka juga sangat baik. Kakitangan yang ramah dan juga penghantaran produk yang sentiasa tepat pada masanya.

Sesuai untuk mengisi perabot rumah minimalis serta rumah besar anda.

5

Kluster Gallery

Alamat1, Jalan BDS 1, BUKIT DESA SEMANTAN, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 09.30–18.00
Nombor Telefon+601155501007

Galeri Kluster merupakan salah satu kedai perabot di Jakarta yang cukup terkenal di Temerloh, Pahang.

Pemilihan produk di Galeri Kluster sangat lengkap dan pelbagai jenama ada di sini. Sesuai untuk menjadi sehenti membeli-belah untuk semua keperluan perabot rumah anda. Bermula dari springbeds, sofa, meja, hiasan rumah, dan lain-lain.

Produk di sini mempunyai harga yang agak berpatutan. Juga disesuaikan dengan kualiti produk. Oleh kerana terdapat banyak pilihan, lebih mudah bagi anda untuk menentukan produk mana yang sesuai dengan anggaran anda.

Baca : 10 Cadangan Kedai Kek Temerloh Paling Sedap & Lengkap

6

Gold Shine Furniture

Alamat55, Jalan Temerloh – Mentakab, jalan tun abdul razak, 28400 Mentakab, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.30–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6092782523

Gold Shine Furniture menjual pelbagai perabot untuk mengisi rumah anda. Produk perabot yang dijual di sini mempunyai reka bentuk yang menarik dan dikemas kini dengan trend semasa.

Perkhidmatan di sini juga sangat mesra dan membantu dalam memberi perkhidmatan kepada pelanggan.

7

Cf Chan Furniture & Renovation

AlamatLOT 2154, JALAN MENTAKAB BATU 2, Kampung Paya Kecil, 28000 Temerloh, Pahang, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Minggu : 10.30–19.00
Nombor Telefon+60176813446

Cf Chan Furniture & Renovation menyediakan pelbagai jenis perabot dengan kualiti yang baik. Item reka bentuk yang ada sentiasa terkini mengikut perkembangan semasa.

Tempat ini juga sangat selesa untuk membeli-belah. Untuk isu harga, ia tidak jauh berbeza dengan kedai perabot lain.

Bagikan:

[addtoany]

Tags

Leave a Comment