10 Best Kedai Sticker Pulau Pinang Syorkan

Team A

Kedai sticker adalah perniagaan yang mengkhususkan diri dalam penjualan pelbagai jenis stiker, mereka boleh digunakan untuk tujuan hiasan, pengiklanan, atau komunikasi visual.

Kedai sticker menawarkan pelanggan pelbagai pilihan stiker yang boleh dipilih dan dicetak mengikut reka bentuk yang pelanggan inginkan.

Di Pulau Pinang, terdapat banyak kedai yang menyediakan perkhidmatan cetak sticker dan pemasangan secara langsung untuk perniagaan dan kenderaan.

Oleh itu mari kita mulakan bersama berikut ini ialah senarai kedai sticker Pulau Pinang dengan perkhidmatan yang pelbagai !

Senarai Kedai Sticker Pulau Pinang Terbaik

Berikut adalah senarai cawangan kedai sticker yang ramai orang cari & syorkan oleh people di bandar Pulau Pinang, Malaysia.

1. D.A sticker art

Cadangan pertama kedai sticker Pulau Pinang dimulai dari D.A sticker art yang merupakan pakar dalam pelbagai urusan yang berkaitan dengan sticker kereta.

Dengan pelbagai bentuk reka yang anda mahukan dan kualiti yang tak perlu dirisaukan lagi, kedai sticker kereta yang satu ini amatlah disyorkan untuk anda yang berada di kawasan George Town.

Alamat: 125a, Lebuh Melaka, George Town, 10400 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Baca : 10 Kedai Kunci Pulau Pinang Best & Syorkan Ramai Orang


2. Dsn Sticker W’shop

DSN Sticker W’shop juga bersedia untuk melayani pelbagai perkara yang berkaitan dengan sticker kenderaan motosikal atau kereta, dengan pelbagai jenis sticker dan reka bentuk yang anda mahukan.

Sama ada pembungkusan atau wrapping, kedai sticker ini dapat menjadi cadangan untuk anda kerana mempunyai sistem mutu kerja yang baik dengan hasil yang memuaskan.

Alamat: No. 32, Jalan Rangoon, 10400 George Town, Pulau Pinang, Malaysia


3. Tgwrap Penang

Ada lagi kedai sticker khusus kereta di Jalan Jelutong, Georgetown iaitu Tgwrap Penang yang menawarkan perkhidmatan car wrapping, custom sticker dan pemasangan kaca proteksi film.

Mereka mungkin juga menawarkan perkhidmatan rekaan khusus stiker, di mana anda boleh mencipta stiker dengan rekaan sendiri

Alamat: 56, Jalan Jelutong, Georgetown, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Aluminium Pulau Pinang Best & Syorkan


4. Tom’s Stickers Georgetown

Terdapat juga Tom’Sticker yang menawarkan perkhidmatan pemasangan sticker kereta, daripada pelekat vinil atau pembalut dan grafik.

Anda boleh membawa idea kreatif anda kepada realiti dengan bantuan mereka di mana anda boleh mencipta stiker dengan rekaan sendiri atau logo perniagaan anda.

Alamat: 318, Ground Floor, Jalan C.Y.Choy, 10300 Georgetown, Pulau Pinang, Malaysia


5. Jerry Sticker Motorsports

Kedai sticker kereta Jerry Sticker Motorsports adalah pakar dalam sticker kereta yang mempunyai pelbagai perkhidmatan yang berkaitan tentunya dengan kualiti yang best di kawasan Bayan Lepas.

Akan membantu anda memilih dan memasang stiker pada kenderaan anda, sama ada untuk tujuan hiasan atau tujuan pengiklanan dengan pelbagai reka bentuk sesuai yang anda mahukan.

Alamat: 24, Jalan Mayang Pasir, Bayan Baru, 10950 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia

Baca : 15 Senarai Kedai Alat Tulis Paling Ramai di Bandar Pulau Pinang


6. Rainbow Stickers Gallery

Kedai sticker Pulau Pinang ini menawarkan perkhidmatan custom sticker label printing dengan bahan gloss vinyl dan juga sticker anti air.

Mereka juga menjual pelbagai sticker untuk aksesori sama ada anda dapat membuat sticker dengan pelbagai bentuk reka yang anda inginkan.

Alamat: Gurney Dr, 10250 George Town, Penang, Malaysia


7. Stickerson Trading Sdn Bhd

Anda mencari kedai sticker kereta yang mempunyai kualiti best? Stickerson Trading Sdn Bhd juga dapat menjadi cadangan untuk anda yang berada di George Town, Pulau Pinang.

Mereka menawarkan perkhidmatan pemasangan pelekat kereta, wrapping dan memasang stiker pada cermin dan kaca kenderaan.

Alamat: No 2, Jalan Perusahaan Jelutong 1 Jelutong, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Baca : TOP 16 Senarai Kedai Besi Buruk Best & Ramai Orang Cari di Bandar Pulau Pinang


8. De Print Management Sdn Bhd

De Print Management Sdn Bhd menawarkan perkhidmatan yang berkaitan dengan pelbagai jenis sticker, sama ada perkhidmatan pencetakan lain.

Anda dapat mencetak sticker custom dengan reka bentuk sesuai yang anda mahukan sama ada cutting sticker dan sticker label untuk produk atau perniagaan anda.

Alamat: No.8 Solok Sungai Pinang 3,, 11600 Pulau Pinang, Malaysia., 11600 G’town, Penang, Malaysia


9. Printlab Penang Printing Shop Fotostat

Cadangan kedai sticker Pulau Pinang berikut ini juga menawarkan pelbagai perkhimadtan selain pencetakan sticker mereka adalah pakar dalam urusan percetakan.

Dengan kualiti yang baik anda dapat mencetak/membuat sticker outdoor dan indoor.

Seperti sticker label, one way sticker, sticker die cut, dan banyak lagi sesuai dengan yang anda butuhkan.

Alamat: 97-1-2, The Palazzia, Persiaran Bukit Gambir, 11700 Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Plastik di Syorkan & Best


10. Penang Print

Cadangan kedai sticker Pulau Pinang ini sangat disyorkan bagi anda yang mencari perkhidmatan pemasangan pelekat untuk perniagaan anda.

Mereka pakar dalam pemasangan sticker perniagaan profesional, mulai dari pemasangan sticker papan nama, sticker kabinet perniagaan dan lainnya dengan kualiti yang tak perlu dirisaukan.

Alamat: D 14 Kompleks Medan Suri, Sungai Nibong, Kampung Sungai Nibong, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment