10 Cadangan Kedai Aluminium Johor BEST & Syorkan

Team A

Johor ialah kawasan yang berkembang pesat ini mempunyai pelbagai kedai aluminium yang menjadi pusat pengetahuan dan sokongan yang sangat dihargai oleh profesional dan pembina tempatan.

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam bidang ini, Kedai Aluminium di Johor telah membentuk reputasi sebagai pengeluar terkemuka dalam industri, menawarkan pelbagai produk aluminium yang inovatif dan memenuhi keperluan pelanggan dengan cekap.

Mari kita terokai lebih lanjut tentang senarai 10 kedai aluminium di bandar Johor dengan pelbagai perkhidmatan dan produk yang berkualiti tinggi.

Senarai kedai aluminium johor Terbaik

Berikut adalah senarai kedai aluminium yang Best dan syorkan di bandar Johor, Malaysia.

1. Kiong Heng Glass & Aluminum

Kedai aluminium pertama di Johor bermula dari Kiong Heng Glass & Aluminium, yang menawarkan perkhidmatan pembuatan untuk keperluan rumah anda.

Bermula dari membuat tingkap rumah, pintu gelangsar, singki dan keperluan dapur rumah anda dengan kualiti terbaik

Alamat: 21, Jalan Molek 2/37, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor


2. Yong Seng Glass & Aluminum Trading

Yong Seng Glass & Aluminium Trading boleh menjadi cadangan seterusnya bagi anda yang mencari kedai aluminium dan kaca di Johor Jaya.

Antara perkhidmatan yang biasanya ditawarkan di kedai aluminium johor jaya iaitu pemasangan penutup kaca di dapur, penyiapan kawasan mandi dan pembaikan keperluan rumah anda.

Alamat: No 34, Jalan Bakawali 52, Taman Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor


3. E JAL MAJU ENGINEERING

E JAL MAJU ENGINEERING adalah pakar dalam peralatan aluminium dan kaca di Skudai, Johor yang mempunyai pengalaman baik dan reputasi yang kukuh dalam industri ini.

Antara produk yang ditawarkan di kedai aluminium near me ini amat pelbagai, mulai dari pembuatan kabinet, pintu geser, tingkap rumah, tetingkap kaca ganda, dan lain-lain tentunya dengan kualiti best.

Alamat: 6, Jalan Tembaga Kuning 4, Taman Sri Skudai, 81300 Skudai, Johor


4. Yun Keong Aluminium & Glass

Yun Keong Aluminium & Glass menjual pelbagai produk aluminium dan kaca untuk keperluan rumah anda di bandar Skudai, Johor.

Anda juga boleh menghubungi nombor telefon +60167161087 jika anda ingin mendapatkan perkhidmatan pemasangan aluminium dan kaca untuk keperluan peralatan rumah anda

Alamat: No. 25, Jalan Jaya 2, Taman Jaya, 81300 Skudai, Johor


5. Jenahak aluminium and glass

Jenahak aluminium and glass adalah tukang yang sanggup berkhidmat dengan perkhidmatan pembuatan barang bekalan rumah anda dengan pengalaman yang berkelayakan dan kualiti yang baik.

Bermula dari membuat kabinet, pintu, tingkap, singki dan bekalan rumah anda lainnya.

Alamat: Jalan Suasa 1, Taman Sri Skudai, 81300 Skudai, Johor


6. MG Aluminium & Glass Works

Satu lagi cadangan kedai aluminium dan kaca di Skudai, Johor iaitu MG Aluminium & Glass Works.

Sekiranya anda memerlukan pemasangan tetingkap, pintu kaca, penyelesaian kawasan bilik mandi, kelengkapan bekalan dapur rumah, kedai ini amatlah disyorkan.

Alamat: No.104, Jalan Bistari 1, Taman Industri Jaya, 81300 Skudai, Johor


7. Bengkel Aluminium JOHOR

Anda boleh menghubungi nombor +60127355446 jika anda memerlukan tenaga kerja untuk melakukan keperluan perkakas rumah anda.

Bermula dari pembuatan pintu aluminium, tingkap, kelengkapan dapur dan banyak lagi kedai kaca dan aluminium near me ini sangat dipercayai

Alamat: 9A, Jalan Tanjung, Taman Dato Penggawa Barat, 81200 Johor Bahru, Johor


8. Ken Seng Aluminum & Renovation Works

Ken Seng Aluminum & Renovation Works yang terletak di Jalan Seri Orkid, Skudai sedia untuk menerima panggilan jika anda memerlukan perkhidmatan pemasangan rumah.

Antara perkhidmatan yang diberikan iaitu pemasangan tetingkap, pintu kaca, penyelesaian kawasan mandi, pemasangan penutup kaca pada dapur dan masih banyak lagi.

Alamat: 6 & 8, Jalan Seri Orkid 33, Taman Seri Orkid, 81300 Skudai, Johor


9. Tong Yang Aluminium & Glass

Jabatan yang satu ini mempunyai pengalaman yang baik dan reputasi yang kukuh dalam industri aluminium dan kaca.

Menawarkan pelbagai produk yang memenuhi keperluan rumah anda, seperti pemasangan pintu, tingkap aluminium, dinding kaca, tetingkap kaca ganda dengan bentuk rekaan terkini dan kualiti yang best.

Alamat: 56, Jalan Layang 16, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor


10. Gao Yong Glass & Aluminium Works Sdn. Bhd.

Gao Yong Glass & Aluminium Works menjadi cadangan terakhir kedai aluminium di Johor.

Perkhidmatan yang ditawarkan diantaranya pemasangan penutup kaca pada dapur, penambahbaikan pintu, pembuatan tetingkap, dan masih banyak lagi.

Mudah dikendalikan dan kerja selesai dengan cepat, mengikut wang yang anda belanjakan.

Alamat: No 23, Jalan Gemilang 5, Taman Perindustrian Cemerlang, 81800 Ulu Tiram, Johor


BACA:

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment