TOP 10 Senarai Kedai Aquarium Best di Pahang

Team A

Dunia akuatik adalah satu dunia yang indah dan menakjubkan yang penuh dengan keindahan, ketenangan, dan keunikan.

Antara keindahan aquascape yang berisi pelbagai haiwan dan tanaman laut, hobi yang satu ini akan memperindah mata kita.

Bagi penduduk Pahang, anda beruntung kerana terdapat banyak kedai aquarium yang menyediakan semua yang anda perlukan untuk hobi yang unik satu ini.

Untuk itu mari kita mulakan untuk meneroka lebih lanjut, berikut ini ialah senarai kedai aquarium yang disyorkan untuk anda di bandar Pahang menurut Carikedai.com

Senarai Kedai Aquarium Pahang Terbaik

1. Mun Siang Aquarium & Pets Accessories (Main Branch)

Bermula dari Tanah Rata, Pahang kedai Mun Siang Aquarium & Pets Accessories menyediakan pelbagai kebutuhan dan peralatan yang berkaitan dengan aquarium dan haiwan peliharaan.

Anda boleh membeli keperluan akuarium seperti peralatan penapisan air dan juga aksesori untuk aquascape dengan kualiti yang baik dan harga yang agak murah.

Sama ada kedai aquarium Pahang ini menjual pelbagai jenis ikan yang amat lengkap, sangat disyorkan!

Alamat: C2-1-9 (S), C2-1-10 (S), Perumahan Makmur Cameron Jaya, Jalan Tengkolok, Tanah Rata, 39000 Tanah Rata, Pahang, Malaysia

Baca : 10 Kedai Aluminium Pahang BEST & SYORKAN


2. KL Beauty Aquarium

KL Beauty Aquarium dapat menjadi cadangan untuk anda warga kawasan Kuala Lipis, Pahang.

Mereka menjual pelbagai kebutuhan barangan aquarium dan akesesori, sama ada pelbagai jenis spesies ikan lengkap dengan makanan.

Alamat: No. 19, Jalan Jelai, 27200 Kuala Lipis, Pahang, Malaysia


3. Akuarium Shui Jing Gong

Kedai aquarium Pahang Shui Ji Gong dapat menjadi cadangan berikutnya untuk anda yang ada di kawasan Raub, kedai ini menjual pelbagai peralatan/barangan aquarium dan alat pancing.

Bagi barangan akuarium seperti peralatan penapisan air, aksesori aquascapes, sama ada mereka menjual pelbagai jenis ikan seperti ikan hiasan, ikan arowana dan ikan laut.

Alamat: 232, Kampung Baru Sempalit, 27600, Raub, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Pajak Pahang Near Me


4. Galing Aquarium

Kedai aquarium Kuantan Galing Akuarium disyorkan untuk anda yang baru mula belajar aquascape, mereka menjual pelbagai keperluan berkaitan aquarium yang amat lengkap.

Selain itu mereka juga menjual berbagai jenis spesies ikan lengkap dengan makanannya, perkhidmatan terbaik dan harga murah disokong oleh pemilik kedai yang sentiasa membantu

Alamat: Jalan Beserah, Kampung Galing Besar, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia


5. Setali Aquarium And Pet

Setali Aquarium And Pet menjual berbagai jenis ikan yang amat lengkap, bermula dari ikan laut, ikan hias sama ada pelbagai jenis ikan lain dijual dengan harga yang wajar dan berkualiti.

Kedai ikan Kuantan ini juga menyediakan pelbagai barangan yang berkaitan dengan aquarium/aqusacpae dan juga mereka menjual kebutuhan untuk haiwan peliharaan lain.

Alamat: B-240 Ground floor, Jalan Air Putih, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Pahang Near Me


6. Alive Aquatic & Pets Kuantan

Kedai aquarium Kuantan seterusnya ini disyorkan untuk anda kerana penjual yang baik dan sangat informatif, mereka senantiasa berbagi informasi tentang hobi aquarium atau ikan untuk anda pemula.

Mereka menjual pelbagai jenis ikan eksotik atau ikan hias, udang , dan haiwan hidupan laut lainnya sama ada keperluan untuk aquascape yang amat lengkap yang berkualiti dengan harga yang wajar.

Alamat: 743, Jalan Darat Makbar, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia


7. Akuarium Meng Kee

Akuarium Meng Kee yang terletak di Jln Sekilau 1, Kampung Bukit Sekilau, 25200 Kuantan, Pahang ini menjual pelbagai jenis ikan laut atau ikan hias dengan kualiti ikan yang sihat.

Kedai ikan Kuantan ini dikenal dengan perkhidmatan pemilik toko yang sentiasa baik membantu anda pemula dalam hobi aquascape, amat disyorkan untuk anda.

Alamat: 3, Jln Sekilau 1, Kampung Bukit Sekilau, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Pahang Near Me


8. Happiness Aquatic Trading 幸福水族馆

Siapa yang tak tahu tentang kedai aquarium Happiness Aquatic Trading di Kuantan ini.

Mereka adalah pakar dalam perkhidmatan yang berkaitan dengan aquarium/aquascape yang amat menyediakan peralatan lengkap.

Sama ada kedai aquarium Kuantan ini menjual pelbagai jenis ikan hias dan juga tanaman aquarium dengan kualiti yang amat disyorkan.

Alamat: Malaysia, Pahang, Kuantan, Jalan Haji Ahmad, No A 81 Tingkat Bawah邮政编码: 25300


9. Oi Rock Aquarium Centre

Walaupun saiz kedai aquarium ini agak kecil, akan tetapi mereka memiliki berbagai macam jenis ikan yang indah lengkap dengan ubat dan makanan ikan dengan harga berpatutan.

Pemilik toko yang ramah sentiasa membantu anda dalam memilih ikan, perkhidmatan tersebut dapat boleh menjadi nilai tambah kepada pelanggan.

Alamat: A6892, Jalan Dato Bahaman, Kubang Buaya, 25250, Kuantan, Pahang, 25250, Malaysia

Baca : 15 Kedai Alat Tulis Pahang BEST


10. December Fish River Empire

Kami cadangan kedai ikan Pahang yang satu ini untuk anda penggemar ikan hias atau ikan channa.

Untuk anda yang berada di kawasan

Alamat: NO 45 PERSIARAN ORIENTAL aLILY, 1, TAMAN ORIENTAL LILY, Tringkap, 39100 Brinchang, Pahang, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment