TOP 12 Kedai Aquarium Best di Selangor

Team A

Siapa yang tidak berminat dengan hobi ini, menjaga ikan di akuarium yang cantik dan menenangkan?

Bagi penggemar ikan hiasan, Selangor adalah sebuah bandar yang menawarkan pelbagai pilihan kedai akuarium terbaik dan berkualiti tinggi.

Dari penjual ikan, peralatan akuarium, hingga aksesori yang unik, Selangor mempunyai semua yang anda perlukan sebagai penggemar ikan hiasan.

Setiap kedai akuarium yang kami senaraikan di bawah mempunyai produk dan perkhidmatan yang berbeza, jadi mari kita mulakan untuk menerokai lebih lanjut tentang senarai kedai aquarium Selangor.

Senarai Kedai Aquarium Selangor terbaik

1. Kedai Akuarium Utama Klang Selangor

Senarai pertama kedai aquarium Selangor ini dimulai dari kedai aquarium Klang Utama yang menyediakan pelbagai perkhidmatan berkaitan dengan barangan aquarium, aksesori dan pakan ikan.

Kedai ikan Klang ini juga menyediakan pelbagai jenis ikan yang amat lengkap, bermula dari ikan hias, ikan air tawar, ikan laga dan masih banyak lagi yang disyorkan untuk anda !

Alamat: 10 Lorong Permai 1, Off, Jalan Haji Sirat, 41050 Klang, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Senarai Kedai Fotostat Selangor Best


2. Setia Aquarium

Setia Aquatic merupakan kedai perniagaan ala-alat akuarium dan memancing, sama ada mereka juga menjual pelbagai jenis ikan dan pakan ikan.

Menurut ulasan pelanggan kedai aquarium Klang ini menjual ikan hias dan ikan identik lainnya, lain daripada itu keperluan untuk akuarium seperti airator, waterpump, media penapis juga ada.

Alamat: 23, Jalan Cokmar 1, Mutiara Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia


3. Aquascape Paradise

Untuk cadangan seterusnya, terdapat Aquascape Paradie yang boleh menjadi sandaran untuk anda pencinta aquascape kerana kedai ini menyediakan pelbagai kebutuhan akuarium yang amat lengkap.

Menurut ulasan pelanggan, kedai aquarium Shah Alam ini juga menawarkan pelbagai aksesori untuk aquascape dengan pilihan yang lengkap dan kualiti yang best serta harga yang wajar.

Alamat: 32, Jalan Renang 13/26, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Aluminium Selangor Near Me


4. SA Fish World (Aquatic Shop Shah Alam)

Siapa yang tak tahu tentang SA Fish World yang ada di kawasan Shah Alam, kedai akuarium Shah Alam ini menjual barang-barang dan peralatan yang berkaitan dengan akuarium dengan kualiti best.

Sama ada menurut pelanggan SA Fish World dikenal dengan kedai ikan Shah Alam yang menjual pelbagai jenis ikan dan pakan serta ubat-ubatan untuk ikan, amat disyorkan !

Alamat: No. 7, Jalan Tukul P15/P, Section 15, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia


5. Red Rainbow Aquarium

Untuk anda yang berada di kawasan Rawang tak perlu risau, kerana Red Rainbow Aquarium dapat menjadi cadangan bagi anda yang mencari kedai aquarium dan ikan.

Kedai aquarium Rawang ini menjual pelbagai jenis ikan dan kebutuhan untuk aquarium yang amat lengkap dengan harga mengikuti kualiti.

Alamat: 22, Jalan Desa 1/18, Bandar Country Homes, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 15 Kedai Pajak Selangor Near Me


6. Kedai Akuarium dan Ikan Tempatan Kim Wah

Ada lagi cadangan kedai aquarium Rawang untuk anda iaitu Tempatan Kim Wah, mereka menjual pelbagai aksesori dan peralatan aquarium yang amat lengkap dan berkualiti.

Menurut ulasan pelanggan Tempat Kim Wah juga dikenal dengan kedai ikan Rawang yang menjual dan menyediakan pelbagai jenis ikan, bermua dari ikan hias, ikan laga, ikan air tawar dan banyak lagi.

Alamat: No.17 Jalan Millenium, Pusat Perniagaan Rawang Millenium, 48000 Rawang, Selangor, Malaysia


7. Vwin Aquarium & Pets Trading

Vwin Aquarium & Pets Trading dapat menjadi cadangan anda seterusnya yang sedang mencari kedai aquarium Puchong, mereka menjual kebutuhan barangan aquarium dan juga pelbagai jenis ikan.

Untuk anda pemula, mereka juga dapat memberi nasihat yang baik untuk hobi aquarium, sama ada menurut ulasan pelanggan kedai ikan Puchong ini juga menyediakan pelbagai jenis ikan seperti ikan hias, ikan tropis, udang dan haiwan hidupan laut lainnya dengan harga murah.

Alamat: 32, Jalan Puteri 2/2, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Selangor Near Me


8. Millennium Aquarium

Bagi anda warga Puchong, siapa yang tak kenal dengan kedai Milleinium Aquarium? kedai ini disyorkan kerana mempunya pelbagai barangan aquarium dan aksesori untuk aquascape dengan harga yang wajar.

Samada ada kedai ikan Puchong ini menjual pelbagai jenis ikan seperti ikan hias, bermula dari ikan guppy, ikan corydoras, ikan lohan, ikan koi dan haiwan hidupan laut lainnya yang amat disyorkan !

Alamat: 4 G, Jalan Bandar 2, Pusat Bandar Puchong, 47100 Puchong, Selangor, Malaysia


9. Pearl Aquatics

Bagi anda yang berada di kawasan Kajang, jangan risau kerana kedai akuarium Kajang berikut ini dapat menjadi cadangan anda kerana mempunyai pelbagai barangan dan kebutuhan untuk anda penghobi ikan dan aquarium.

Menurut ulasan pelanggan Pearl Aquatics menjual pelbagai jenis ikan yang sangat lengkap semua ada, kedai aquarium kajang juga sering memberikan nasihat kepada anda para pemula, sangatlah disyorkan !

Alamat: 14G, Jalan Reko Sentral 8, Reko Sentral, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Plastik Selangor Near Me


10. Amazing Aquarium Kajang Sg.Chua (opposite Petron, locate in the middle shop lot)

Amazing Aquarium Kajang juga dikenal mempunyai perkhidmatan pelbagai kebutuhan untuk haiwan peliharaan khususnya yang berkaitan dengan akuarium dan ikan di dekat Sg Chua.

Kedai ikan Kajang ini menjual pelbagai jenis ikan seperti ikan hias, ikan air tawar, ikan tropik, sama ada perlengkapan untuk aquarium/aquascape dengan harga murah dan kualiti yang baik.

Alamat: 9 & 10, Jalan Saga, Taman Sri Saga, Sungai Chua, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia


11. 3B Aquatics Aquarium Shop Bandar Baru Bangi

Cadangan berikut ini disyorkan bagi anda yang ada di kawasan Bandar Baru Bangi, 3B Aquatics Aquarium Shop menyediakan banyak pilihan untuk anda penghobi aquarium dan ikan.

Kedai aquarium Bangi ini memanglah pantas disyorkan kerana harga yang ditawarkan berpatutan dengan kakitangan yang mesra dan kualiti barang best yang ditawarkan.

Alamat: Jalan Medan Pb 2a, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Kuala Selangor Terbaik


12. Aza Aquarium Bandar Baru Bangi

Senarai kedai aquarium Selangor ada Aza Aquarium yang disyorkan untuk anda yang sedang mencari kedai ikan Bangi kerana menjual pelbagai jenis ikan bermula dari ikan marin, ikan hias, dan ikan air tawar.

Sama ada mereka adalah pakar dalam perkhidmatan kolam ikan hiasan, peralatan aquarium, dan kebutuhan aquarium lainnya dengan kualiti yang best dan harga yang wajar.

Alamat: A.8949 Persiaran Kemajuan Seksyen 13 Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor, Malaysia


Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment