TOP 8 Kedai Basikal Best Putrajaya

Team A

Berbasikal adalah satu sukan yang tidak boleh dilupakan kerana selain mudah dilakukan, berbasikal juga memberikan manfaat kesihatan yang hebat dan mesra alam.

Berikut adalah maklumat tentang kedai basikal terbaik dan paling dipercayai di Putrajaya yang boleh menjadi cadangan anda.

Dapatkan produk pada harga yang berpatutan dan juga produk berkualiti terbaik, jom ikuti terus tentang maklumat yang telah kami senaraikan.

Senarai Kedai Basikal Putrajaya Terbaik

1. Rodalink Putrajaya

Senarai kedai basikal Putrajaya yang pertama ada Rodalink Putrajaya di Jln Diplomatik, Presint 15, menjual jenis basikal gunung dan basikal jalan raya dengan pelbagai jenama yang sudah pasti berkualiti.

Selain menjual basikal ada pula perlengkapan atau aksesori untuk basikal yang dijual, perkhidmatan service basikal juga ada, harganya masih berpatutan mengingat kualiti yang ditawarkan asli.

Alamat: 21, Jln Diplomatik, Presint 15, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia

Baca : THE BEST 10 Kedai Sukan Putrajaya Near Me


2. TRS Bicycle Shop [JBS Bike]

Untuk yang berikut ini ada JBS Bike, kebanyakan basikal yang dijual di kedai ini ialah untuk kanak-kanak bermula dari basikal umum dan jenis basikal lipat dengan harga yang boleh dirundingkan.

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai basikal Putrajaya ini amatlah baik dan mesra pelanggan, anda pun boleh membaiki basikal anda di JBS Bike jika basikal anda rosak atau perlu ganti peralatan lain.

Alamat: No.5 Jalan Pahang P15 Nadi 15 Presint Diplomatik, Presint 15, 62050, Putrajaya, Malaysia


3. Kedai basikal go cycle putrajaya

Ada di sebelah pusat kitar semula komuniti Presint 9, kedai basikal go cycle boleh jadi cadangan berikutnya bagi anda yang sedang mencari kedai basikal dengan perkhidmatan pembaikan basikal.

Mereka boleh mengendalikan basikal yang rosak, membuat tersuai untuk basikal anda dan juga menjual aksesori untuk basikal.

Alamat: f5, Jalan P9b, Presint 9, 62250 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia

Baca : 10 Cadangan Kedai Perabot Putrajaya Terbaik


4. Salam Auto Deal – Car Dealer Jual Beli Kenderaan Terpakai Runner MyTukar Carsome Puchong Cyberjaya Putrajaya

Cadangan berikut ada Salam Auto Deal yang menjual pelbagai pilihan basikal macam basikal gunung, basikal lipat dan basikal jalan raya dengan kualiti yang asli.

Untuk maklumat mengenai harga kedai basikal Putrajaya ini anda boleh datang langsung melawat sesuai alamat yang telah kami senaraikan.

Alamat: Unit 4, Galeria PjH, Persiaran Perdana, Presint 4, 62100 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


5. JBS Bike

Ada di Public Islamic @Berhad Putrajaya cadangan seterusnya ialah JBS Bike yang menjual pelbagai macam jenis basikal dengan harga yang berbeza-beza mengikuti kualiti.

Peralatan yang berkaitan dengan basikal pun boleh anda dapati di kedai basikal Putrajaya Presint Diplomatik ini, perkhidmatan layanan pelanggan yang baik boleh jadi disyorkan.

Alamat: Jalan Diplomatik 1, Presint Diplomatik, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia

Baca :  11 Kedai Alat Tulis Putrajaya BEST & Syorkan


6. Primarybike

Terletak di kawasan Presint 5 senarai berikut ada Primarybike yang menjual basikal khususnya jenis BMX , bagi anda pecinta basikal jenis ini Primarybike amatlah disyorkan bagi anda.

Selain daripada itu mereka juga boleh membaiki atau mengubah suai basikal BMX milik anda, staff layanan pun profesional dan service tiptop !

Alamat: Jalan P5, Presint 5, 62200 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


7. Reecycle @ IOI City Mall

Di IOI City Mall ada pula kedai basikal Reecycle, mereka ada jual jenis basikal macam basikal jalan raya, basikal gunung dan basikal untuk kanak-kanak dengan kualiti yang tak perlu anda risaukan.

Kedai basikal Putrajaya ini juga menjual aksesori berkaitan dengan basikal pula, harganya berbaloi meingkut kualiti.

Alamat: L2-6, IOI City Mall, Ioi Resort, Putrajaya, Malaysia

Baca : 7 Cadangan Kedai Elektrik Putrajaya Paling Best


8. The Way Bicycle Lab

Cadangan kedai basikal Putrajaya yang terakhir ini dikhususkan untuk perkhidmatan pembaikan dan pengubah suai basikal dengan pelbagai jenis yang anda punyai.

The Way Bicycle Lab mempunyai mekanik basikal yang boleh dipercayai kerana mereka profesional dan berpengalaman, ini adalah solution bagi anda yang nak cari kedai basikal dengan service tiptop.

Alamat: Malaysia, Putrajaya, Presint Diplomatik, Jln Diplomatik

Baca : 10 Senarai Kedai Jam Putrajaya Paling Best

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment