THE BEST 6 Kedai Sticker Putrajaya Syorkan

Team A

Kedai Sticker Putrajaya adalah destinasi utama bagi sesiapa yang mencari cara kreatif untuk menghiasi dunia mereka dengan cara yang unik dan berbeza.

Anda boleh menghiasi kereta, rumah, atau perniagaan anda dengan stiker yang unik dan kreatif.

Dalam artikel ini, kita akan merungkai segala-galanya tentang Kedai Sticker Putrajaya, dari perkhidmatan yang ditawarkan hingga cara anda boleh membuat pesanan sendiri.

Jom tanpa berlama lagi mari kita mulakan !

Senarai Kedai Sticker Putrajaya Terbaik

Berikut adalah senarai kedai sticker yang ramai orang cari dan best di bandar Putrajaya, Malaysia.

1. Kiddo Stickers Gallery

Kiddo Stickers Gallery menyediakan perkhidmatan cetak sticker digital dengan pelbagai bentuk reka yang anda mahukan, seperti sticker label untuk perniagaan, sticker indoor dan outdoor.

Sama ada perkhidmatan cetak lain yang berkaitan dengan digital printing, kedai yang satu ini amatlah disyorkan bagi anda yang ingin mengembangkan idea perniagaan.

Alamat: OSP402, P4, North Alamanda Shopping Centre, Jalan Alamanda, Presint 1, 62000 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


2. Printing Hub Design

Printing Hub Design ialah sebuah kedai digital printing dengan pelbagai perkhidmatan yang mereka tawarkan berkaitan dengan percetakan.

Untuk percetakan sticker di sini, anda boleh menyesuaikannya mengikut keperluan anda dan harga yang ditawarkan adalah antara RM50-RM75 bergantung kepada jenis pelekat yang anda inginkan.

Alamat: 13, Jalan Diplomatik 2/2, Presint 15, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


3. Printec Putrajaya

Kedai percetakan Printec Putrajaya, sangat disyorkan bagi mereka yang ingin mencetak atau apapun yang berkaitan dengan percetakan kerana kualiti yang best dan harga yang wajar.

Untuk perkhidmatan cetak sticker pun boleh, anda dapat mengirim design dalam talian atau melawatnya langsung jika ingin mendapat maklumat lebih lanjut.

Alamat: L02-66, Menara Shaftsbury Avenue Shaftsbury Putrajaya, Jalan Alamanda, Presint 1, 62000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


4. PutraCyber Printing Putrajaya

Kedai sticker Putrajaya ini siap melayani perkhidmatan yang berurusan dengan sticker, seperti sticker custom, sticker label untuk perniagaan dan lainnya dengan kualiti yang amat baik.

Sama ada anda dapat menentukan bentuk reka yang anda mahukan, anda boleh membawa idea kreatif anda kepada realiti dengan bantuan mereka !

Alamat: NO 3 BLOK CA GROUND FLOOR, FASA 4C, Presint 8, 62250 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


5. Retech Print Shop

Kedai ini adalah destinasi utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan berkaitan pencetakan dan stiker di Putrajaya.

Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan pencetakan kreatif dan pemasangan stiker untuk keperluan peribadi dan perniagaan.

Alamat: 6, Jalan Diplomatik 2/1, Presint 15, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


6. RR Wrap & Tint Specialist

Cadangan kedai sticker Putrajaya berikut ini disyorkan untuk anda yang ingin mempercantik kenderaan kereta anda untuk menjadikannya lebih beza sesuai dengan yang anda inginkan.

Mereka merupakan ahli dalam perkhidmatan pembungkusan/wrapping kereta interior dan eksterior dengan kualiti yang best dan pekerja yang ahli, amat disyorkan kerena juga ada promosi pada bila masa.

Alamat: 17, Jalan Industri Putra 1, Taman Rimba Alam, 62050 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia


BACA :

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment