√ 4 Kedai Bunga Terbaik Cyberjaya & Berkualiti

Team A

Pada kesempatan ini Carikedai.com akan berkongsi dengan anda yang mencari kedai bunga untuk digunakan untuk majlis perkahwinan, perasmian, hari lahir, acara graduasi, ucapan takziah dan lain-lain.

Kedai bunga Cyberjaya terdiri daripada pelbagai jenis kedai seperti kedai yang menjual tangkai bunga sahaja, kedai bunga yang mengatur sejambak bunga, kedai bunga papan, bunga berdiri dan ada juga yang lengkap mempunyai semua jenis ini.

Bagi anda yang memerlukan gubahan bunga, berikut adalah senarai kedai bunga di Cyberjaya yang boleh jadi cadangan untuk anda.

Senarai Kedai Bunga Cyberjaya Selangor

1. Cempaka Sari Florist & Gift @ Dpulze Shopping Mall

Terletak di Dpulze Shopping Centre ada Cempaka Sari Florist & Gift, anda boleh memesan bunga papan, sejambak, gubahan bunga, bunga berdiri, bunga benih, bunga segar dan tiruan.

Kedai bunga Cyberjaya ini menawarkan harga yang berbaloi dengan kualiti bunga.

Disyorkan bagi anda yang ingin memberikan bunga segar yang berkualiti kepada orang yang anda sayangi.

Alamat: Level P, Dpulze Shopping Centre, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia


2. Le Florista

Le Florista yang terletak di Tamarind Square menawarkan pelbagai jenis bunga segar dan mereka dapat membuat hadiah korporat, bunga pasu, memelihara bunga dalam bunga balang dan sejambak.

Bunganya segar, pemiliknya sangat mesra dan sangat membantu, kedai bunga Cyberjaya ini disyorkan bagi anda yang nak cari kedai bunga segar.

Alamat: e1-04-08, Tamarind Square, Persiaran Multimedia, Tamarind Square, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia

Baca Pula : 10 Kedai Perabot / Furniture Terbaik & Berkualiti di Cyberjaya, Selangor!


3. Mekar Malaysia

Cadangan ketiga kedai bunga Cyberjaya yang dapat memenuhi keperluan anda ialah Mekar Malaysia yang menyediakan sejambak pelbagai saiz.

Kerja-kerja ini sangat baik, kemas, dan untuk harga yang agak berpatutan tanpa mengurangkan kualiti produk.

Model kalungan bunga juga kontemporari dengan kombinasi warna yang sepadan, disyorkan pula dengan perkhidmatan yang baik.

Alamat: F-G-06 Plaza CrystalVille, Jalan Vita, 1, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia


4. D’ Watering Pot

Terletak di Cyberia SmartHomes Block B2 ada kedai bunga D’Watering Pot yang menjual pelbagai jenis buket bunga dengan reka bentuk yang anda mahukan.

Kedai ini dibuka setiap hari dari jam 10.00am-22.00pm, anda juga boleh memesan dalam talian dengan nombor telefon +60194167368 atau datang terus mengikut alamat yang disenaraikan.

Alamat: D71A, Jalan Cyberia 1, Gate 2 Cyberia Smart Homes, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia

Bagikan:

[addtoany]

Leave a Comment